Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προφανως και δεν ειναι λαθος.Ετσι κανανε και με το ZombiU για να ξεστοκαρουνε αφου ουτως ή αλλως ποιος θα σκασει 300ευρω για να παρει το Wii U Με το Super Smash bros ....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφυγε κι από εμένα η παραγγελία, σήμερα (είχα βάλει όριο στον εαυτό μου, μπας και το κατεβάσουν...).

Περιμένω την επιβεβαίωση και...να δω τι θα το κάνω που πάνω από 2-3 ώρες gaming/εβδομάδα, δεν έχω!

• Like 1

Έφυγε κι από εμένα η παραγγελία, σήμερα (είχα βάλει όριο στον εαυτό μου, μπας και το κατεβάσουν...).

Περιμένω την επιβεβαίωση και...να δω τι θα το κάνω που πάνω από 2-3 ώρες gaming/εβδομάδα, δεν έχω!

Super Smash bros,Mario kart 8 και Super Mario Bros με παρεα ειναι οτι πρεπει. Κατι σαν τους αλλους που παιζουν Pro ενα πραγμα :P

• Like 1

Το ειχα δει αυτο πριν λιγο καιρο σε αντιστοιχο βιντεο. Το οτι η nintendo θα αναγκαστει να παει σε συμβατικες λυσεις για hardware ειναι δεδομενο. Το ζητημα ειναι οτι με μια τετοια συμβατικη λυση εχουμε αλλαγη πλατφορμας που ειναι κακη γιατι το backwards compatibility εκτος και αν υπαρχει ολοκληρο το υποσυστημα μεσα στο μηχανακι (εξ΄ου και η ταυτοχρονη δημιουργια ARM). 

Τωρα ρεαλιστικα ειναι -αδυνατον- να μας δωσουν και backwards compatibility και πολυ δυνατο μηχανακι χωρις να παραφουσκωσουν το κοστολογιο. Οι λυσεις ειναι δυο και πρεπει να επιλεξουν μια απο αυτες. Η θα μας δωσουν μια αρκετα δυνατη κονσολα ΧΩΡΙΣ backwards compatibility το οποιο το θεωρω λαθος να ακολουθησει αυτην την οδο η nintendo ή θα το μετριασουν δινοντας και backwards compatibility και δυναμη στα ιδια επιπεδα με το Xbone/PS4 (για το Χ86 τσιπακι) το οποιο το θεωρω πολυ ποιο λογικη λυση. 

Ετσι και αλλιως τα Xbone και PS4 υποτιθεται οτι τα κατασκευασαν για να αντεξουν (και καλα) 10 χρονια. Μια χαρα θα μπορεσει να χωρεσει και η nintendo στο παιχνιδι αυτο με τις αλλες δυο εστω και ποιο καθυστερημενα. Δευτερον να ειστε σιγουροι οτι ο διαδοχος του 3DS (ο κανονικος, οχι το new 3ds) θα ειναι ιδιας τεχνοτροπιας με τον μεγαλο αδερφο για να μπορουν τα παιχνιδια να μεταφερονται ποιο ευκολα απο τη μια κονσολα στην αλλη, να τρεχουν καλυτερα και φυσικα να ειναι ευκολοτερο να κυκλοφορει στο nintendo market μεγαλυτερη ποικιλια τιτλων. 

Μωρε εγω το ξερω αλλα οταν τις εφτιαχναν αυτες τις κονσολες η λογικη που τις εφτιαξαν ηταν -και καλα- να αντεξουν δεκαετια. Γιατι ξερεις δεν τα δημιουργησαν αυτα τα κουτια μονο για το gaming. Εγω πιστευω οτι θα τις τραβηξουν απο τα μαλια οσο μπορουν αλλα στα 6-7 χρονια θα εχουμε αντικαταστατες. 

Φυσικα επειδη η τεχνολογια αλλαζει πολυ γρηγορα μπορει να εχουμε και νεες τεχνικες συμπιεσης και rendering που να καταστησουν τις κονσολες αυτες απολυτα ικανες για μεγαλο χρονικο διαστημα...δεν ξερω. Ολα ανοιχτα ειναι. Με βαση την σημερινη κατασταση παντως δεν βλεπω καμια απο τις κονσολες να αντεχει πανω απο 6 χρονια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν,

για τους τυχερούς που έχουν ήδη Wii U και για τα παιδιά που εκμεταλεύτηκαν την απίστευτη προσφορά του Γερμανού ετοιμαστείτε...

Brace yourself...

Wii U - Xenoblade Chronicles X Exploration Trailer

ps.

Είπα να γράψω πάλι "play loud" και συνειδητοποίησα ότι α) το έχω ξαναπεί β) δεν ξέρω πως να το πω αλλά οι επιλογές της μουσικής υπόκρουσης στο Wii U έχουν κάτι το επικό... ανεβάζω ασυναίσθητα πάντα την ένταση όταν ανοίγει το Wii U. :)

Επεξ/σία από gascp
  • Like 1

• Moderators

Λοιπόν,

για τους τυχερούς που έχουν ήδη Wii U και για τα παιδιά που εκμεταλεύτηκαν την απίστευτη προσφορά του Γερμανού ετοιμαστείτε...

Brace yourself...

Wii U - Xenoblade Chronicles X Exploration Trailer

Μάλιστα, 1080p και μάλλον θα ισχύει και το 60 fps. Τελικά το underpowered Wii U βγάζει περισσότερα γραφικά από τις άλλες κονσόλες.

Για μένα το X, μαζί με το Pillars of Eternity είναι οι πιο αναμενόμενοι τίτλοι για φέτος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήξερα πως έβγαινε Zelda τίτλος, άλλα θα αγωνιούσα για άλλον τίτλο σε Nintendo κονσόλα. :P

Μάλιστα, 1080p και μάλλον θα ισχύει και το 60 fps. Τελικά το underpowered Wii U βγάζει περισσότερα γραφικά από τις άλλες κονσόλες.

Σε σχέσει με ποιες κονσόλες? Από το PS3 και το Xbox 360 φυσικά έτσι?

Το WiiU μετράει και κάποιο καιρό στην αγορά. Και πολύ τους πήρε μη σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...