Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα είναι φίλε Harry ολα αυτά να μεταφραστούν σε πωλήσεις και κέρδος για τη Nintendo για να συνεχίσει να βγάζει διαμάντια. Δυστυχώς ο κόσμος πλέον δεν έχει και πολύ σωστά κριτήρια στα video games.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως θελω να ελπιζω οτι τωρα που ο κοσμος αρχιζει και αγοραζει Wii U να μην την κρεμασουνε την κονσολα και μην σταματησουνε στα Xenoblade,Zelda και Starfox. 

• Like 4

Μετα και το προδφατο direct εχω πορωθει και επισημα με το Xenoblade.Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι καθολου,μα καθολου φαν των rpgs.Δεν με ελκυει αυτο το genre δεν ξερω.Ελπιζω το παιχνιδι αυτο να με κανει να αλλαξω γνωμη.

Αλλα πραγματικα φαινεται εκπληκτικο.

• Moderators

Παντως θελω να ελπιζω οτι τωρα που ο κοσμος αρχιζει και αγοραζει Wii U να μην την κρεμασουνε την κονσολα και μην σταματησουνε στα Xenoblade,Zelda και Starfox. 

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά πιστεύω ότι μετά το Zelda που θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα τα Χριστούγεννα του 2015 θα πέσει ξεραΐλα (το ίδιο είχε γίνει μετά το δεύτερο Zelda του Wii). Το Wii U θα είναι ήδη 4 χρόνων τότε και εικάζω ότι φέτος στην E3 ή λίγο μετά θα ανακοινώσουν τον διάδοχο που θα πάει για κυκλοφορία late 2016.

Ειλικρινά εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει αυτό το πράγμα με 10 εκατομμύρια πωλήσεις.

Το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι που μπορει να χτυπησει τις αλλες κονσολες οπως και το εκανε το 2014 και να βγει κερδισμενη.Με το να ανακοινωσει του χρονου νεα κονσολα οταν τοσοι αγορασαν Wii U μεσα στις γιορτες που μας περασαν δεν ειναι και οτι το καλυτερο ειδικα κιολας οταν οι αλλες κονσολες αρχισουν να βγαζουν αρκετα exclusives.Και εστω οτι βγαινει νεο Wii με τι specs θα ειναι αυτο??Αν ειναι με Specs ps4 τοτε θα ειναι και αρκετα ακριβο,εδω το U τοσο καιρο και ειχε 280 με 300ευρω το Premium.Ουτως ή αλλως σε Multiplattform το εχει χασει το παιχνιδι για αυτη την γενια.

Μετα και το προδφατο direct εχω πορωθει και επισημα με το Xenoblade.Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι καθολου,μα καθολου φαν των rpgs.Δεν με ελκυει αυτο το genre δεν ξερω.Ελπιζω το παιχνιδι αυτο να με κανει να αλλαξω γνωμη.

Αλλα πραγματικα φαινεται εκπληκτικο.

Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο. Αν θεωρεις οτι γενικοτερα δεν σου αρεσουν τα RPG απο ολα τα ειδη τοτε ουτε το Xenoblade προκειται να σου αλλαξει τη γνωμη. Παλι θα βλεπεις σε character development, τακτικο gameplay και ολα τα γνωστα στοιχεια που χαρακτηριζουν ενα RPG. 

Εχεις παιξει καθολου το πρωτο Xenoblade; Αν οχι τοτε ισως ειναι καλη ιδεα να το τσεκαρεις πρωτα αυτο (με ενα PC και τον dolphin) για να δεις σε τι φαση βρισκεσαι. Εγω παντως πονταρω οτι το παιχνιδι θα σε αφησει αδιαφορο. Οπως με αφηνουν εμενα αδιαφορο ολα τα sandbox παιχνιδια.  

• Moderators

Το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι που μπορει να χτυπησει τις αλλες κονσολες οπως και το εκανε το 2014 και να βγει κερδισμενη.Με το να ανακοινωσει του χρονου νεα κονσολα οταν τοσοι αγορασαν Wii U μεσα στις γιορτες που μας περασαν δεν ειναι και οτι το καλυτερο ειδικα κιολας οταν οι αλλες κονσολες αρχισουν να βγαζουν αρκετα exclusives.Και εστω οτι βγαινει νεο Wii με τι specs θα ειναι αυτο??Αν ειναι με Specs ps4 τοτε θα ειναι και αρκετα ακριβο,εδω το U τοσο καιρο και ειχε 280 με 300ευρω το Premium.Ουτως ή αλλως σε Multiplattform το εχει χασει το παιχνιδι για αυτη την γενια.

Το 2014 ήταν καλή χρονιά γιατί η Nintendo έπαιξε όλα τα χαρτιά που θα μπορούσε να έχει στο τσεπάκι της, από άποψη τίτλων. Βάλτα κάτω ένα ένα και θα δεις ότι βγαίνουν οι υπολογισμοί:

- Mario Kart και Smash Bros, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι δεν θα βγάλει άλλα για το Wii U.

- Pikmin ή ακόμα ένα DK θα μπορούσε να βγάλει, αφού είναι minor τίτλοι (σχετικά με τα χρήματα που απαιτεί το development τους εννοώ), αλλά δεν είναι τίτλοι που θα είχαν σοβαρό impact στις πωλήσεις του Wii U. Θέλω να πω, ότι αυτός που θα έπαιρνε Wii U για DK, το έχει πάρει ήδη.

- Bayonetta 3, επίσης δεν πρόκειται να βγάλουν, θα το είχαν διατυμπανίσει αν επρόκειτο.

- Ο Miyamoto δήλωσε ότι το επόμενο Mario θα είναι για τον διάδοχο του Wii U. Άρα ούτε major Mario τίτλο περιμένουμε.

- Zelda, Starfox και X θα βγουν μέσα στο 2015.

- Επίσης γνωρίζουμε για Kirby και Yoshi που ούτε αυτοί είναι τίτλοι με impact στις πωλήσεις.

- Οπότε τι μας μένει; Ένας 3D Metroid τίτλος. Πιστεύω ότι δεν θα δούμε 3D Metroid στο Wii U για τρεις λόγους:

α) Δεν υπάρχει τίποτα απτό πουθενά στο internet και είναι σημαντικότατα νέα για να μην υπάρχει τίποτα εκεί έξω.

β) Δεν έχει βγει καν 2D Metroid στο 3DS ακόμα που έχει και 50 εκατομμύρια πωλήσεις.

γ) Δεν νομίζω να ρισκάρουν σε τόσο χαμηλές πωλήσεις H/W να βγάλουν τόσο μεγάλο (από άποψη χρημάτων) τίτλο. Θα είναι σαν να τον καίνε, γιατί δεν πρόκειται να πουλήσει. To Prime 3 δεν πούλησε ούτε 2 εκατομμύρια κομμάτια στα 100m του Wii. Τι ελπίδα έχει ένα 3D Metroid στο Wii U;

Από 'κει και πέρα, ένας διάδοχος του Wii U δεν περιμένω να έχει τα specs του PS4. Απαιτώ να είναι καλύτερα. Δεν διαννοούμαι καν ότι θα κάνουν τις ίδιες πίπες πάλι. Πρέπει να είναι ένα σύστημα με x86/x64 αρχιτεκτονική και φυσικά με backwards compatibility με το Wii U και με -επιτέλους δηλαδή για όνομα πότε θα το καταλάβουν- ενοποιημένο σύστημα στο eshop του και στο eshop του 3DS. Το Wii U θα φάει ένα discount (μαζί με redesign) στα 150 ευρώ και ο διάδοχος θα κοστίζει γύρω στο 350άρι.

malthdor το έχεις αναλύσει δε λέω. Μου φαίνεται όμως πολύ δύσκολο να το παρατήσει το Wii U. Θα κρεμάσει κόσμο και κοσμάκι και δε νομίζω να το θέλει. Στο ενδιάμεσο της ζωής των άλλων δύο (οταν θα αρχίσουν να παίρνουν φωτιά, με δυνατούς τίτλους δηλαδή) ίσως να πάνε σε πιο δυνατό σύστημα.

Και πάλι δεν ξέρω,ούτε ποτε παρακολουθούσα τη gaming βιομηχανία πριν μπω εδω. Απο στόμα σε στόμα και κανα περιοδικό ο,τι μάθαινα.

Προσωπικα στο μυαλο μου δεν εχω αμφιβολια. Το WiiU θα εχει διαρκεια ζωης 4 χρονακια. 2012 - 2016. Το 14 και το 15 θα ειναι πολυ δυνατες χρονιες ενω για το 16 δεν περιμενω πολλα πολλα αν και παντα θα υπαρχει η πιθανοτητα για καποια εκπληξη. Nintendo ειναι αυτη, τα κανει αυτα οπως νομιζει. 4 χρονακια ζωης δεν ειναι ασχημα για μια κονσολα. Αν και θεωρω τα 5 χρονια σαν sweet spot διαρκεας ζωης μιας κονσολας δεν θα τα χαλασουμε για μια χρονια. 

• Like 1

- Zelda, Starfox και X θα βγουν μέσα στο 2015.

Αυτα πιστευω θα μας κρατησουν για το 15,καλα το zelda ειναι more than enough,οποτε αν βγει το Medroid παει σιγουρα για το 16 οπου στην Ε3 του 16 ισως τοτε να ειχαμε  νεα για την καινουργια τους κονσολα,η οποια θα εβγαινε ~12/2016-01/2017 ..Ποιο συντομα νεα κονσολα,το βρισκω σχεδον αδυνατο να δουμε..

Θα βγούνε σίγουρα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.Μη φοβάται κανείς οτι θα τη βγάλει με 2 παιχνίδια εναν ολόκληρο χρόνο. Έχουμε και devil's third και splatoon που έρχονται και σίγουρα και άλλα που δεν έχουν ανακοινωθεί και μιλάμε για exclusives.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...