Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ανακοινωθηκε αλλα πιστευεις να βγει για το 3ds και να μην βγει για το U???Αυτο εννοω :D Και καλα δεν ανακοινωθηκε για το 3ds για να πουλησει περισσοτερο στο 3ds,ειναι και το bundle που θα βγαλουν με την κονσολα με το skin πανω καταλαβαινεις.Κλασσικη Capcom σε αυτα :D

Έτσι ναι, συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ αυτό πιστεύω  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ανακοινωθηκε αλλα πιστευεις να βγει για το 3ds και να μην βγει για το U???Αυτο εννοω :D Και καλα δεν ανακοινωθηκε για το 3ds για να πουλησει περισσοτερο στο 3ds,ειναι και το bundle που θα βγαλουν με την κονσολα με το skin πανω καταλαβαινεις.Κλασσικη Capcom σε αυτα :D

Αν θα βγει παντως θα αργησει αρκετα. Η Capcom ειχε πει οτι το MH 4 θα παραμεινει στο 3DS μονο αν και δεν της το εχω και πολυ να το κανει γαργαρα αυτο και να βγαλει καμια ultimate εκδοση του 4 στο U. Ετσι και αλλιως δεν θα λεγεται MH 4, θα λεγεται MH 4 ULTIMATE οποτε ΧΑ, και κρατησε το λογο της και εδωσε το ιδιο παιχνιδι στον μεγαλο αδελφο του 3DS. 

Edit: Συνεχιζει να με αφηνει παγερα αδιαφορο η συγκεκριμενη σειρα και δεν ξερω γιατι ενω ειναι theme το οποιο σιγουρα γουσταρω. 

• Like 1

Εδω η εταιρια βγαζει το RE Remake στις κονσολες,ενα απο τα πιο παλια exclusive και στο Monster Hunter 4 θα κολλησει???Αλλωστε παραπανω χρηματα για αυτην,θα πει κλασσικα οτι μπορεις να συνδεσεις και το 3ds και το U Και θα αρχισει να πεφτει το ρευστο. Απλα οπως καταλαβαινουμε το λεει σαν exclusive του 3ds καθαρα για να το λανσαρει σαν μεγαλο παιχνιδι με την κονσολα και με το Bundle που βγαζει,κατι σαν το Majoras mask.

καλησπερα μαγκες μου δωσε ο ξαδερφος το wii u με ενα παιχνιδι super mario (το basic μοντελο)αν νοικοιασω  τα παιχνιδια μπορω να τα κανω εγκατασταση και να συνεχισω να παιζω και αφου τα επιστρεψω πισω??,θελω να παιξω την σειρα zelda που ειναι μεγαλη.και δεν εχω οικονομικη ανεση να τα αγορασω αυτη την στιγμη.

Νομιζω οτι ειναι τυπογραφικο λαθος .

Αν δει καποιος τις τιμες των υπολοιπων wii u στο site φαινεται καθαρα νομιζω..

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?selectedCategoryId=1881&id=1886&attributeToSort=5

Δεν χανει τποτα ομως καποιος που το θελει να προχωρησει σε παραγγελια , μπορει να ειναι τυχερος.

Νομιζω οτι ειναι τυπογραφικο λαθος .

Αν δει καποιος τις τιμες των υπολοιπων wii u στο site φαινεται καθαρα νομιζω..

Χλωμό το κόβω να είναι λάθος

Ναι βεβαια και παλι αν υπολογισεις 50ευρω που εχει το Controller και αλλα 45με 50 ευρω για ενα απο τα γνωστα παιχνιδια βγαινει στα ιδια χρηματα με του You,απλα εδω παιρνεις και τα 2 παιχνιδια δωρο ενω στην προσφορα του U επαιρνες το skin και το Screen protector στα λεφτα αυτα.Παρα πολυ καλη τιμη και αν οντως ισχυει οποιος προλαβε προλαβε.

• Like 1

Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά το Wii U και η Nintendo σάρωσε στα poll του NeoGaf για το 2014.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=973706

Απλα επιβεβαιωνουν τα αυτονοητα,οταν τα αλλα sites κρυβονται πισω απο τα Multiplattform τυπου Dragon age και Mordor και ντρεπονται να δωσουν βραβειο στην Nintendo...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...