ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μην τρελαίνεστε με τα upscaled γραφικά. Δεν είναι και τόσο άσχημα όσο κάποιοι νομίζουν. Επίσης το WiiU ελαφρώς καλυτερεύει την ποιότητα εικόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως δεν ειδα τρελες διαφορες στα γραφικα μεταξυ Donkey Kong Country Returns και Tropical Freeze.Τουλαχιστον για Mario και Donkey Kong τα γραφικα του Wii κρατανε καλα,στο Metroid δυστηχως αυτο ειναι πιο εντονο λογω περιβαλλοντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον μολις τωρα επεστρεψα απο το καταστημα Easy Buy World.Το καταστημα αυτη την στιγμη εχει το Super Mario Bros U στα 27ευρω τιμη Online κανονικα σφραγισμενο.Το αναφερω καθως ειναι 7.5ευρω φθηνοτερο απο το επομενο μαγαζι στο Skroutz και καθως το καταστημα δεν υπαρχει στο Skroutz. Αν καποιος δεν εχει το παιχνιδι και ενδιαφερεται προτεινω να βιαστει καθως το Injustice πχ που ειχε πριν λιγες μερες στα 15ευρω καθως επισης και το Metroid Other M στα 8(το οποιο δυστηχως δεν το προλαβα)δεν τα φερνει πια το καταστημα. Κοινως με αλλα 2.5ευρω τσιμπατε και το Super Mario Galaxy απο το Nintendo Shop http://www.ebw.gr/el/product/100570/Nintendo-WIIU-NEW-SUPER-MARIO-BROS-U-EU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ξέρει κανείς αν γίνεται να πληρώσω στις τιμές που έχουν με ευρώ; Έχω αγγλικό λογαριασμό και τα παιχνίδια είναι σε λίρες με αποτέλεσμα το Galaxy 2 να βγαίνει πιο ακριβά στα 11κατι Ευρω. Μάγκες sorry που ξανά ρωτάω αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μάγκες sorry που ξανά ρωτάω αλλά μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτό; Όχι δε μπορείς. Επίσης επειδή έχω παίξει τα παιχνίδια που θα βγάλουν σε Wii Mode μια χαρά είναι τα γραφικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Όχι δε μπορείς. Επίσης επειδή έχω παίξει τα παιχνίδια που θα βγάλουν σε Wii Mode μια χαρά είναι τα γραφικά. Θενξ για την απάντηση. Δεν πειράζει χαλάλι του, άλλωστε Metroid Prime Trilogy είναι αυτό..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ακόμα σα ψέμα μου φαίνεται οτι θα πάρω το trilogy με 10 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ακόμα σα ψέμα μου φαίνεται οτι θα πάρω το trilogy με 10 ευρώ. Μπορεις να το αγορασεις και online (π.χ. μέσω net) ή πρέπει η αγορά να γίνει αποκλειστικά από το Wii U ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θα σε γελάσω. Εγω απο το eshop θα το τσιμπήσω μέσω της κονσόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τεραστιο διλλημα Mario Kart 8 ή Smash Bros ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Τεραστιο διλλημα Mario Kart 8 ή Smash Bros ? Πραγματικά όποιο γουστάρεις. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο εδώ. Το MK8 είναι το αγαπημένο μου μαζί με του 64. Το Smash δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά φαίνεται εξαιρετικό. Επίσης, το Smash πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Είναι καθαρά δική σου επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 παρε smash , αυτην την βδομαδα εχω αδεια....θα καταστραφω... , βασικα οποιο και να παρεις θα το γουσταρεις...παρε οτι θες και αντε να βρεθουμε μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγω δυστηχως μεχρι και τελη του μηνα θα εχω την καταραμενη εξεταστικη αρα θα εχω ενα θεματακι με τον χρονο.Βεβαια οι τιμες ουτως ή αλλως δεν προκειται να αλλαξουν καθως επισης δεν θα αλλαξει και το γεγονος οτι θα τα παρω καποια στιγμη και τα 2(και αργοτερα το 3d world μολις πεσει η τιμη του κιαλο).Αλλωστε εχουμε αρκετο καιρο μεχρι να βγουν τα νεα Starfox,Monster Hunter 4,Zelda και Xenoblade ας παιξουμε λιγακι και τα παιχνιδια που ηδη εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αλλωστε εχουμε αρκετο καιρο μεχρι να βγουν τα.. Monster Hunter 4 Δεν ανακοινώθηκε το MH4 για το U. Εκτός αν ξέρεις κάτι και δεν μας το λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν ανακοινωθηκε αλλα πιστευεις να βγει για το 3ds και να μην βγει για το U???Αυτο εννοω Και καλα δεν ανακοινωθηκε για το 3ds για να πουλησει περισσοτερο στο 3ds,ειναι και το bundle που θα βγαλουν με την κονσολα με το skin πανω καταλαβαινεις.Κλασσικη Capcom σε αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα