stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οχι install δεν εχω σκοπο να κανω απλα καλο θα ηταν να ειχα και μια sd καρτα. Καποιο παλικαρι σε προηγουμενο ποστ ειχε πει οτι παιζει και προσπαθω να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ο γοογλης ειναι φιλος μας λενε πολλοι αλλα λιγοι τους ακουνε.Με μια γρηγορη αναζητηση να τα αποτελεσματα http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1263/p/431/c/182/session/L3RpbWUvMTQyMTMxNDMyNC9zaWQvbDM1NmF2Y20%3D http://www.nintendo.com/consumer/latam/en/systems/wiiu/system_external_storage.jsp?menu=general_info&submenu=wup-external-usb-storage Ερωτησεις 7 και 8.Και να και κατι που δεν ηξερα οτι το Wii U διαβαζει σκληρους δισκους μεχρι 2TB, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το ειχα ψαξει αλλα επειδη ειμαι στην δουλεια μου κανει block to firewall τις συγκεκριμενες σελιδες και δεν μπορουσα να τις ανοιξω οπως και πολλες αλλες που κανετε link στο topic. οπως και να εχει σε ευχαριστώ για το ενδιαφερον...θα το κοιταξω απο το σπιτι το βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κατσε ρε σου κανει block τα παραπανω Link που ειναι επισημα της Nintendo????Τι σοι Firewall ειναι αυτο?? Τελος παντων ας μεταφερω τοτε τα κειμενα αφου δεν σε βολευει αλλιως. What SD Cards Are Compatible?Applies to: Wii U Deluxe, Wii U Basic Note:An SD card Adapter is required when using mini SD or micro SD cards. Compatible Cards: SD memory cards up to 2 GB SDHC memory cards up to 32 GBSDXC and fast-transfer UHS-type memory cards are not compatible. What external USB storage devices can be used with Wii U? To ensure maximum performance between your Wii U and an external storage device, we recommend using a hard-disc drive (HDD) with a dedicated power source (i.e., using an A/C adapter). For Wii U, SD Cards can be used for saving a picture of your Mii and QR Code patterns for your Mii, but not as an external storage device for Wii U software. SD Cards can, however, be used in Wii mode to save data for Wii games. This data is managed through the Data Management feature in Wii mode. SD cards are also used to transfer data from Wii to Wii U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 και ομως εχουν κανει block οτι μπορεις να φανταστεις, εχω παρατηρησει οτι εχει σχεση με gaming πχ battle.net, nintendo κλπ ειναι block. τεσπα. τελεια!σε ευχαριστώ και παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οχι install δεν εχω σκοπο να κανω απλα καλο θα ηταν να ειχα και μια sd καρτα. Καποιο παλικαρι σε προηγουμενο ποστ ειχε πει οτι παιζει και προσπαθω να το βρω. Και να θέλεις δεν γίνεται να κάνεις install παιχνίδια που έχεις σε δισκάκι. Δεν είναι όπως το xbox πχ που μπορείς να τα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οχι install δεν εχω σκοπο να κανω απλα καλο θα ηταν να ειχα και μια sd καρτα. Καποιο παλικαρι σε προηγουμενο ποστ ειχε πει οτι παιζει και προσπαθω να το βρω. Και να ηθελες δεν γινετε. Ο αποθηκευτικος χωρος ειναι μονο για updates και downloads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 @stra777 Δοκίμασε αυτό:https://zenmate.com/Αν και πάντα θα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του firewall, αν είναι software ή hardware κτλ.edit: Υπάρχουν και πιο δραστικές λύσεις, αλλά θα χρειαστείς admin account και δε νομίζω να κάνεις login με admin account στη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν κανω λαθος ειναι hardware. μολις ανοιγω το Link μου λεει η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη ολα γινονται...μπορω να κανω login σαν admin απλα δεν θελω να σκαλισω πραγματα και μετα τρεχω. παρο ολα αυτα σε ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 αν δεν κανω λαθος ειναι hardware. μολις ανοιγω το Link μου λεει η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη ολα γινονται...μπορω να κανω login σαν admin απλα δεν θελω να σκαλισω πραγματα και μετα τρεχω. παρο ολα αυτα σε ευχαριστω πολυ! Δοκιμασε και εδω: http://zenmate.en.softonic.com/ Για download ως plugin. ΑΝ και λογικα θα σου μπλοκαρει και το softonic. Και αν έχεις chrome, δοκίμασε εδώ: https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-security-privacy/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl=en Λογικά το τελευταίο θα στο ανοίγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ωραιοοοοςςς!!!κομπλε! αν και βγηκαμε λιγο offtopic! σε ευχαριστώ πολυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εεε ηθελα να ηταν upscale τα παιχνίδια αυτα. Ετοιμος ήμουν για Mario Galaxy 1,2,Medroid Trilogy αλλα με ξενέρωσε που δεν γίνονται upscale :/ Ερε διλήμματα παλι.. Σ/Κ θα μπορω εγω τα απογευματα αν θέλετε να παιχτεί κατι, να κανονίσουμε αν ειναι. Γινεται να φτιάξουμε ενα room και να μαζευτούμε ολοι σε αυτο και να τα λεμε απο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν ηταν Upscale τα παιχνιδια θα κοστιζανε βεβαια και αναλογα Πιο πολυ αυτη η κινηση γινεται γιατι απο οτι βλεπω μεχρι το καλοκαιρι περιπου δεν θα βγει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Είπανε τπτ για το Mario Party?? Λογικά η σειρα θα παει καπως ετσι πιστεύω Mario Party-New Zelda-Starfox και αν δεν εχει ανακοινωθεί η νεα κονσολα μεχρι τοτε, ίσως να βγει και new Medroid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αν ηταν Upscale τα παιχνιδια θα κοστιζανε βεβαια και αναλογα Πιο πολυ αυτη η κινηση γινεται γιατι απο οτι βλεπω μεχρι το καλοκαιρι περιπου δεν θα βγει τιποτα. Αυτό δεν ισχύει. Upscale θα έκαναν μέσω software. Όχι να κάνουν ξανά από την αρχή τα γραφικά. Δηλαδή κόστος μηδέν. Αλλά όταν μιλάμε για την Nintendo η λογική πάει περίπατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα