arxani Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Γω απογοητευτικα παντως. Σχεδον ολο το ντιρεκτ ηταν για το 3δσ. Το μαριο παρτυ κ το splatoon για μενα ειναι ψιλοαδιαφορα παιχνιδια. Αργουν ακομα τα καλα γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Σημερα βγαινει το Super Mario Galaxy 2,στις 22 το Donkey Kong Country Returns και στις 29 το Metroid Prime Trilogy στο Eshop του Wii U. Για την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας τους η Nintendo τα δινει με εκπτωση 50% απο 20ευρω στα 10. Αυτά είναι νέα! Ήμουν έτοιμος να επαναφέρω σαν θέμα συζήτησης αυτό που είχα πει πριν λίγο καιρό ότι η Nintendo πρέπει να έχει υπηρεσίες σαν τις δύο άλλες εταιρείες, όπως δηλαδή το games with gold και το ps plus(και δεν άρεσε σε πολλούς). Επίσης, θα έλεγα ότι σε περίπτωση που δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, να προσφέρει σε τιμές σκότωμα κλασσικά αλλά και νεότερα παιχνίδια της. Θα μου πει κανείς νταξ τα λες κατόπιν εορτής, δεκτό, απλά το αναφέρω και πραγματικά έτσι πρέπει να συνεχίσει. Τα 10 ευρώ πάντως είναι καλή τιμή για αυτά τα παιχνίδια, ειδικά στην περίπτωση του metroid prime trilogy η τιμή είναι χώμα. Κατά τα άλλα το Xenoblade Chronicles X φαίνεται να σπέρνει και όσο σκέφτομαι ότι θα είναι ο κόσμος του θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από το πρώτο, το κάνει για μένα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι για το 15. Η Monolith έπιασε την κορυφή των κορυφών, δίνοντας μας με το πρώτο Xenoblade Chronicles ένα από τα καλύτερα jrpg που έγιναν ποτέ, για πολλούς το καλύτερο, και πλέον ο πήχης έχει φτάσει τόσο ψηλά που περιμένουμε τα απίστευτα από μεριά της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απ' ότι φαίνεται είμαι ο μόνος που απογοητεύθηκε. Εγώ περίμενα περισσότερα στο κομμάτι των Wii rereleases. Και συγκεκριμένα όπως ανέφερα πιο πάνω να γίνεται τουλάχιστον upscale σε 720p. Και καλύτερη υποστήριξη του νέου controller. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απ' ότι φαίνεται είμαι ο μόνος που απογοητεύθηκε. Εγώ περίμενα περισσότερα στο κομμάτι των Wii rereleases. Και συγκεκριμένα όπως ανέφερα πιο πάνω να γίνεται τουλάχιστον upscale σε 720p. Και καλύτερη υποστήριξη του νέου controller. Ειναι λογικο και αναμενομενο λογω κυκλοφοριας νεας κονσολας να δινουνε για τωρα βαση εκει.Αλλωστε το U ειχε μια παρα πολυ επιτυχημενη χρονια περυσι και θα βγουν και καλα παιχνιδια αργοτερα φετος.Και εγω και αρκετοι στο chat γραφανε για νεο Metroid ή εστω να δειξουν παραπανω Zelda αλλα υπομονη. Οσο για το Upscale που λες λογικο,αλλα σκεψου οτι τα δινουν τα παιχνιδια σε πολυ χαμηλες τιμες,χαμηλοτερες απο αυτες της αγορας τωρα.Αυτο που λες ειναι στυλ Zelda Windwaker Wii U και θα κοστιζαν και αναλογα αλλα σε καταλαβαινω.Και εγω ηθελα περισσοτερα για το Wii U αλλα λογικα θα εχουμε στην επομενη εκθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Απ' ότι φαίνεται είμαι ο μόνος που απογοητεύθηκε. Εγώ περίμενα περισσότερα στο κομμάτι των Wii rereleases. Και συγκεκριμένα όπως ανέφερα πιο πάνω να γίνεται τουλάχιστον upscale σε 720p. Και καλύτερη υποστήριξη του νέου controller. Ούτε εμένα με ενθουσίασε σε γενικές γραμμές γιατί μας έδειξε ήδη γνωστά πράγματα, έτσι και αλλιώς το επίκεντρο για άλλη μια φορά ήταν το 3ds, απλά μένω σε αυτά τα δύο πράγματα που ανέφερα πιο πάνω. Metroiod Trilogy στο δεκάρικο και Χ. Ωστόσο δεν σου κρύβω ότι δεν είχα τέτοιες απαιτήσεις, ίσως επειδή δεν μου πέρασε καν απ το μυαλό να γίνει κάτι τέτοιο όπως upscale σε 720p. Εννοείται όμως ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλοδεχούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 καλημερα για διαφωτίστε με λιγο τι καρτουλα sd μπορω να βαλω στο wiiu και δευτερον χθες διαπιστωσα ποσο τραγικη ειναι η αυτονομια του wiiu gamepad και ποσο πραγματικα χρειαζεται o extra wiiu pro controller με βλεπω για αμεση αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 3-5ωρες δινει επισημα η εταιρια για το Gamepad,και μεχρι 80ωρες για το Pro controller αρα ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 ναι δεν παιζει ετσι! για την sd καρτουλα γνωριζεις κατι; ψαχνοντα λιγο ειδα οτι μπορεις να παρεις και controller οχι απο nintendo αλλα απο αλλον κατασκευαστη πιο φτηνα σχετικα, αξιζει λες η θα μου μεινει στο χερι κανα joystick; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για την Sd καρτα οχι δεν γνωριζω,αλλα ναι γιαυτο και πηγα και πηρα το Bundle με το Monster hunter γιατι ειχε μαζι το Controller.Τωρα οσον αφορα αυτο που λες απο Ελλαδα τουλαχιστον δεν βλεπω να υπαρχουν αλλα εκτως του κλασσικου Wii U Pro controller αρα δωσε κανενα Link αν εχεις βρει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οκ, αν ξερεις κανεις αλλος για sd καρτουλα και μπορει να βοηθησει ας στειλει. απο Ελλαδα οχι δεν εχω κατι αλλο περα το γνησιο. δες το παρακατω λινκ http://www.lightinthebox.com/gr/nintendo-wii-u-pro-controller-free-shipping_p1710399.html δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το συγκεκριμενο site τυχαια το βρηκα ψαχνοντας. Αν ψαξεις και amazon βρισκεις απο αλλους κατασκευαστες αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι και αυτα αξιοπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Για την Sd καρτα οχι δεν γνωριζω,αλλα ναι γιαυτο και πηγα και πηρα το Bundle με το Monster hunter γιατι ειχε μαζι το Controller.Τωρα οσον αφορα αυτο που λες απο Ελλαδα τουλαχιστον δεν βλεπω να υπαρχουν αλλα εκτως του κλασσικου Wii U Pro controller αρα δωσε κανενα Link αν εχεις βρει κατι. Πάντως δεν μπορείς να πεις κάναμε δίκαιη μοιρασιά. Εγώ χτύπησα την προσφορά που ποσταρες το καλοκαίρι ενώ εσύ την προσφορά που ποσταρα πριν λίγες μέρες Ξέρει κανείς αν γίνεται να πληρώσω στις τιμές που έχουν με ευρώ; Έχω αγγλικό λογαριασμό και τα παιχνίδια είναι σε λίρες με αποτέλεσμα το Galaxy 2 να βγαίνει πιο ακριβά στα 11κατι Ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Πάντως δεν μπορείς να πεις κάναμε δίκαιη μοιρασιά. Εγώ χτύπησα την προσφορά που ποσταρες το καλοκαίρι ενώ εσύ την προσφορά που ποσταρα πριν λίγες μέρες Ξέρει κανείς αν γίνεται να πληρώσω στις τιμές που έχουν με ευρώ; Έχω αγγλικό λογαριασμό και τα παιχνίδια είναι σε λίρες με αποτέλεσμα το Galaxy 2 να βγαίνει πιο ακριβά στα 11κατι Ευρω. Πραγματικα παντως βλεπω ποσο κανει να αγορασεις ξεχωριστα αυτα που εχει μεσα το Wii U Premium,οπως βασεις το αυτοκολλητο Monster Hunter κλπ και οντως βγαινει πολυ φθηνοτερα.Πραγματικα δεν αξιζε με την καμια το Wii U Basic. Για το αλλο που λες δεν γνωριζω,αν και πιο πολυ με βλεπω να το αγοραζω κουτατο στα 20ευρω για συλλογη και για να εχω και παραπανω ελευθερο χωρο Να ρωτησω τα voucher που εχουν μεσα τα παιχνιδια ειναι για να φτιαξουμε λογαριασμο στο Club nintendo αλλα αλλης χωρας???Δινει δηλαδη τιποτα που πχ να μπορεις να το κατεβασεις στην κονσολα και να παιζεις μετα με το κανονικο σου ελληνικο Account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλά εννοείται πως αξίζει το premium, αν και νταξ θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτές τις βάσεις. Κι εγώ το είχα κουτάτο απ το wii, τα έπαιξα όλα εκτός από το τρίτο. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να το πάρω πίσω γιατί το έχει μια πρώην μου και δεν λέει να μου το δώσει με τίποτα. Γυναίκες Τα κουτιά όμως δεν με ενδιαφέρουν πλέον, θέλω να τα έχω όλα στην κονσόλα μου. Αλλά όπως λες το trilogy ειδικά θα είναι πολλά giga και θα μου φάει τον χώρο. Όσον αφορά για τα voucher απ ότι ξέρω πρέπει να είσαι κάτοικος μιας χώρας που υποστηρίζεται για να παραλάβεις από εκεί τα δώρα από τους πόντους που θα μαζέψεις. Αλλά επειδή δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα ας μας πει και κάποιος άλλος τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα το πακετο wiiu basic δεν συμφερει αλλα αν ειναι δωρο.....το παιρνεις και δεν μιλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα το πακετο wiiu basic δεν συμφερει αλλα αν ειναι δωρο.....το παιρνεις και δεν μιλας! Απ την στιγμη που δεν κάνεις install τα παιχνίδια που έχεις σε δισκάκι μια χαρά είναι και να το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα