Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να κάνω μια ερώτηση μιας και δεν βρήκα απάντηση. Αυτά τα... re-releases κάνουν upscale ή θα παίζουμε στην ίδια ελεεινή 480p ανάλυση;

Αν όχι δεν βρίσκω νόημα να τα αγοράσεις αν τα έχεις σε δισκάκι. Έτσι και αλλιώς τα παίζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Αρκετα ενδιαφερον direct αν και φυσικα αναμενομενο. Παιχνιδια πολλα, λεφτα πολυ λιγα. Το Xenoblade δειχνει πραγματικα υπεροχο και σαφεστατα θα τα εχω και τα δυο απευθειας με το που θα κυκλοφορησουν. Εξαιρετικα νεα για τα παιχνιδια του Wii που τωρα κοστιζουν 10 ευρω για μια εβδομαδα (τσιμπησα ηδη το Galaxy 2) και το Metroid prime trilogy που ενω εχω ολα τα παιχνιδια ξεχωριστα με ψηνει να το αποκτησω και παλι σε ενα πακετο για την βολικοτητα της καταστασης. 

P.S. Ασχετο με το WiiU, αυτο το new 3DS majoras mask edition το ΘΕΛΩ! 

Πριν από δυο μήνες είχα γράψει:

http://kotaku.com/zelda-majoras-mask-coming-to-3ds-this-spring-1655170202

Μάλιστα.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς η εταιρεία που διαχειρίζεται με τον τελειότερο δυνατό τρόπο το 3DS, τα έχει σκατώσει ανεπιστρεπτί στο Wii U.Γιατί δεν κάνουν το ίδιο πράγμα στο Wii U; Γιατί δεν το πνίγουν στα παιχνίδια; Oh well...

Μυρίζομαι Majora's Mask παρέα με New 3DS με αποκλειστικό faceplate κλπ.

Βασικά ξενέρωσα tbh. Θα τιμπήσω New 3DS, αλλά δεν ήθελα το XL. Τώρα με έβαλαν σε τεράστιο δίλημμα γκοντάμιτ.

Να πω την αληθεια ναι μεν το θελω αλλα επειδη στο τελος θα μιλησει η λογικη μεσα μου μαλλον θα παρω σκετο ενα 3ds και το παιχνιδι σε hard copy. Το μονο πραγμα που θα με κανει να σκεφτω να παρω την εκδοση majoras mask θα ειναι η τιμη. Δεν ξερω γιατι, αυτο το εχω σχεδον αποκλειστικα με τα παιχνιδια nintendo και atlus...τα θελω οπως και δηποτε σε hard copy. Φυσικα ολα αλλαζουν αν βρω καμια τρελα χαμηλη digital τιμη για καποιο παιχνιδι (οπως το Mario Galaxy 2 τωρα). 

Για να κάνω μια ερώτηση μιας και δεν βρήκα απάντηση. Αυτά τα... re-releases κάνουν upscale ή θα παίζουμε στην ίδια ελεεινή 480p ανάλυση;

Αν όχι δεν βρίσκω νόημα να τα αγοράσεις αν τα έχεις σε δισκάκι. Έτσι και αλλιώς τα παίζεις.

κανονικα 480p.

Δεν χρειαζεται να πω οτι το Metroid Prime Trilogy ειναι MUST για οποιον ειναι κατοχος Wii U και ποσο μαλλον για 10ευρω.

Τι που πως πότε γιατί; Ας με ενημερώσει κάποιος από εδώ γιατί είμαι έξω και θα αργήσω να δω το direct.

Σημερα βγαινει το Super Mario Galaxy 2,στις 22 το Donkey Kong Country Returns και στις 29 το Metroid Prime Trilogy στο Eshop του Wii U. Για την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας τους η Nintendo τα δινει με εκπτωση 50% απο 20ευρω στα 10.

Προς το παρον για το θεμα Controller ξερουμε μονο οτι ειπαν,δηλαδη Wii games that supported the Wii Classic Controller also can be played using the GamePad instead of the Wii Remote.

Επισης σε Post στο reddit ειπαν οτι οχι δεν γινεται να παιξεις με Wii Pro controller το Galaxy.

• Moderators

Προς το παρον για το θεμα Controller ξερουμε μονο οτι ειπαν,δηλαδη Wii games that supported the Wii Classic Controller also can be played using the GamePad instead of the Wii Remote.

Επισης σε Post στο reddit ειπαν οτι οχι δεν γινεται να παιξεις με Wii Pro controller το Galaxy.

Θα υποστηρίζουν off-TV τα Wii games;

Απο οτι καταλαβαινω ειναι στην πραξη ιδια ακριβως με αυτα του Wii απλα σε Digital αντι να βαλεις το δισκακι,και υπαρχει και η επιλογη των χειρισμων οπως το παραπανω πχ στο Donkey Kong Country returns οταν βγει.

• Moderators

Ναι, σωστά, μπερδεύτηκα. Δεν υποστήριζαν χειρισμό με το pad, τώρα γίνεται να παίζεις Wii games στο pad και να τα χειρίζεσαι κιόλας από εκεί.

Not bad, αλλά still προτιμώ να παίζω στον Dolphin στο pc ή στο κινητό μου για να έχω και full γραφικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...