Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά είχα θέμα με το update. Έκανα πρώτα απο το δισκάκι του Smash Bros (απο 2.1.0 σε 5.2.0) και μετά μέσω internet.

Οταν δοκίμαζα απευθείας μέσω internet, μου έλεγε υπόλοιπο χρονικό διάστημα 1 ώρα και κάτι λεπτά (με 8άρα γραμμή), αλλά μετά απο κανένα 10λεπτο έβγαζε σφάλμα.

Μια απο τα ιδια και εγω με 8αρα μου πηρε καμια ωρα για το Dl και μετα αρκετα λεπτα για να το περασει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεχρι και ο γνωστος Angryjoe τελικα πηρε Wii U και κανει Stream Mario Kart 8 :D  http://www.twitch.tv/angryjoeshow

LOL!

και πήρε απευθείας DLC και 2 pro controller

HAAATE HIM! :devil:

θέλουν εκπαίδευση πάντως. Όλο με τις αγελάδες βόσκουν :-D

στο chat δίπλα ένας έγραψε "PC masterrrr race!"

και ο moderator τον ρώτησε αν τρέχει καλύτερα αυτό το παιχνίδι στο PC :P

• Like 3

και τωρα παιζει smash bros.Εκει και αν θελουν εκπαιδευση.

Βεβαια το ειπαν και οι ιδιοι οτι δεν ειναι καλοι και οτι θα κατσουν να το παιξουν προκειμενου να το μαθουν καλυτερα το game.

Το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα το οτι εχουν πεσει πολλα delay στα παιχνιδια τωρα τελευταια με αποτελεσπα να βαριεσαι και να μην εχεις με τι να περασεις τον ελευθερο σου χρονο απο παιχνιδια.Τελευταιο παραδειγμα το Delay του GTA V για Pc τον Μαρτιο και παει λεγοντας. Ειναι τυχαιο οτι τα καλυτερα παιχνιδια για Ps4 Και XboxOne αυτη την στιγμη ειναι τα Last of Us remastered και Halo Master Chief collection(remastered)αντιστοιχα???Αντε και το GTA V που ειναι και αυτο remastered....

• Like 1

Χωρίς λόγια.

αυτο,το metroid prime trilogy στα 10 ευρω!!! και το majoras mask κραταω μονο.Βαρετο direct για μενα.Δεν μας εδειξαν και τιποτα απο starfox και ημουν σχεδον σιγουρος οτι κατι θα εδειχνε.ΤΟ παιχνιδι υποτιθεται θα κυκλοφορησει φετος αλλα δεν μας εχουν δειξει τιποτα απολυτως.

• Like 1

Ε ενταξυ νομιζω οτι ολοι το καταλαβαμε οτι το επικεντρο θα ηταν το new 3ds αν και νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο να εδειχναν και λιγο παραπανω στο Wii U μιας και αρκετος κοσμος το αγορασε περυσι για τα φοβερα παιχνιδια που εβγαλε.Ειδα παντως οτι τελικα αποφασισανε να στηριξουν τα Amiibo σε αρκετα παιχνιδια,οτι ξαναβγαζουν το marth σιγουρα στην Αμερικη λογω του νεου παιχνιδιου.

Η αληθεια ειναι οτι παραλιγο να ριξω μπουνια στο γραφειο οταν ειδα οτι τωρα αποφασισαν να φερουν τα παιχνιδια του Wii στο eshop,ειδικα οταν ανακοινωθηκε το Trilogy μασαγα τα δοντια μου :P Μακαρι να βγαλουν και το Xenoblade για Wii.

Δεν χρειαζεται να πω οτι το Metroid Prime Trilogy ειναι MUST για οποιον ειναι κατοχος Wii U και ποσο μαλλον για 10ευρω.

Παρολα αυτα φοβαμαι οτι ειναι και σημαδι οτι θα αργησει να βγει το επομενο Metroid και γιαυτο δινουν το Trilogy.Παρολα αυτα φοβερα τα νεα οτι τα παιχνιδια που υποστηριζαν Wii pro controller θα μπορεις να τα παιξεις με το Wii U gamepad.

Αρκετα ενδιαφερον direct αν και φυσικα αναμενομενο. Παιχνιδια πολλα, λεφτα πολυ λιγα. Το Xenoblade δειχνει πραγματικα υπεροχο και σαφεστατα θα τα εχω και τα δυο απευθειας με το που θα κυκλοφορησουν. Εξαιρετικα νεα για τα παιχνιδια του Wii που τωρα κοστιζουν 10 ευρω για μια εβδομαδα (τσιμπησα ηδη το Galaxy 2) και το Metroid prime trilogy που ενω εχω ολα τα παιχνιδια ξεχωριστα με ψηνει να το αποκτησω και παλι σε ενα πακετο για την βολικοτητα της καταστασης. 

P.S. Ασχετο με το WiiU, αυτο το new 3DS majoras mask edition το ΘΕΛΩ! 

Αρκετα ενδιαφερον direct αν και φυσικα αναμενομενο. Παιχνιδια πολλα, λεφτα πολυ λιγα. Το Xenoblade δειχνει πραγματικα υπεροχο και σαφεστατα θα τα εχω και τα δυο απευθειας με το που θα κυκλοφορησουν. Εξαιρετικα νεα για τα παιχνιδια του Wii που τωρα κοστιζουν 10 ευρω για μια εβδομαδα (τσιμπησα ηδη το Galaxy 2) και το Metroid prime trilogy που ενω εχω ολα τα παιχνιδια ξεχωριστα με ψηνει να το αποκτησω και παλι σε ενα πακετο για την βολικοτητα της καταστασης. 

P.S. Ασχετο με το WiiU, αυτο το new 3DS majoras mask edition το ΘΕΛΩ! 

Εμενα παλι μου αρεσε περισσοτερο το 3ds Monster hunter edition :D

Εμενα παλι μου αρεσε περισσοτερο το 3ds Monster hunter edition :D

Ισως να μου αρεσε και εμενα περισσοτερο αν δεν ημουν τοσο αντι-monster hunter τυπος. Αυτο το παιχνιδι με αφηνει παγερα αδιαφορο...οπως και τα περισσοτερα multiplayer παιχνιδια αλλα ειδικα τα mmo-like multiplayers ενα παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...