Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωω τι μου εκανες τωρα,και αλλα εξοδα :P

Ξερει κανεις τι παιζει με το παρακατω?

http://www.ebw.gr/el/product/88129/Nintendo-New-Super-Mario-Bros-U

http://www.ebw.gr/el/product/100570/Nintendo-WIIU-NEW-SUPER-MARIO- Το λεω γιατι αν ισχυει η δευτερη τιμη ειναι η χαμηλοτερη της αγορας.

Εμ τα μαζέψατε όλα ρε συ Fulgore :P

Σου προτείνω να μην το πάρεις ακόμα. Πέραν του οτι είναι κλασικό Mario (όλοι αυτό λένε) της νέας εποχής, είχα βρεί προσφορά Media markt, Mario+Luigi+Nintendoland 50 ευρώ και στο thegamecollection 10-15 ευρώ το Mario. Περίμενε καλύτερα ή ψάξε για τις προσφορές που σου είπα.

Edit: Οι πόντοι τις Nortec μαζεύονται μόνο απο αγορές απο Nortec. Οι πόντοι μεσα στα παιχνίδια είναι για το Nintendo Club που ΔΕΝ έχουμε στην Ελλάδα και τους εξαργηρώνεις με αγγλικό account σε ηλεκτρονική μορφή αν δεν κάνω λάθος. Εγω απλά τους μαζεύω μέχρι κάποια στιγμή να μαζευτούν αρκετοί και να τους δηλώσω, να πάρω κανα παιχνίδι.

Δεν είμαι σίγουρος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα σε περίπτωση λάθους

Edit 2: ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι το Mario Kart 8??? OEO!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε ναι γιατι να εχουμε Nintendo club εμεις αφου ολοι το εχουν ριξει στο Ps4 για pro...μεχρι και Αφρικη εχει και δεν εχουμε εμεις,δηλαδη ενταξυ απλα καταντια.Για το παραπανω καταστημα δεν το γνωριζω και δεν ξερω και τα μεταφορικα ποσο ειναι.Βλεπω εχει την Amiibo φιγουρα το Mario στις 20λιρες???Wtf...

Και σιγά σιγά με βλέπω να πηγαίνω για amiibo collection. Ένα απο δω ένα απο κει μαζεύονται...

Καταραμένο smash bros.. Παρόλο που δεν ήμουν ποτε fan της σειράς, έχω αρχίζει να γίνομαι τις τελευταίες μέρες. Είχε πολύ καιρό να πέσει τόσο γέλιο σε couch gaming. Τόσο καλοφτιαγμένο...

• Like 1

Όπου βρώ. Στην προκειμένη ήταν ένα με την collector's του smash και είχα και κάτι 10ευρα του κωτσόβολου απο κάτι χριστουγεννιάτικα δώρα οπότε γίναν όλα amiibo :P

• Like 1

Απο που ψωνίζετε φιγούρες ρε παιδιά;

Public,Media Mark και Κωτσοβολους ειναι απο τα μεγαλα γνωστα μαγαζια που εχουν ραφι δικο τους με αυτα.

νεο nintendo direct αυριο στις 4 ωρα Ελλαδος.Λογικα θα εχουμε ημερομηνια κυκλοφοριας του νεου 3ds και για magoras mask.Πιστευω θα δειξουν και trailer(επιτελους δηλαδη) απο το star fox!Tωρα για metroid που θα θελαμε ολοι δεν υπαρχει περιπτωση το κρατανε για την E3.Αα και amiibo,πολλα amiibo.

• Like 1

Εαν υπαρχει metroid το κρατανε σιγουρα για την Ε3 αλλα δεν θα με χαλουσε μια τυπικη βομβα (τυπου Starfox στην παρουσιαση του Zelda) που απλα να μας πουν οτι ερχεται. Θα χεστω στα βρακια μου αν ισχυει αυτο. 

• Like 1

καλημερα

απο χθες μπηκα και εγω στο club (κάτοχος wiiu + smash bros) ,ανυπομονω σημερα για το πρωτο ανοιγμα. πόση ωρα περνει περιπου το update γιατι εχω ακουσει οτι κανει αρκετη

• Like 1

Προσωπικά είχα θέμα με το update. Έκανα πρώτα απο το δισκάκι του Smash Bros (απο 2.1.0 σε 5.2.0) και μετά μέσω internet.

Οταν δοκίμαζα απευθείας μέσω internet, μου έλεγε υπόλοιπο χρονικό διάστημα 1 ώρα και κάτι λεπτά (με 8άρα γραμμή), αλλά μετά απο κανένα 10λεπτο έβγαζε σφάλμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...