Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω θα ξαναπω για αλλη μια φορα αυτο που εχει πει και ο Prospector.Ανακοινωσε Metroid Prime για Wii U και εχει φυγει Pre order ακομα και Collectors αν βγαλουν :D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπάρχει exclusive του wii u (και ειναι αρκετά πλεον) που να μην θερίζει στις κριτικές και χωρίς να διχάζει το κοινό για την ποιότητα του. Εμείς ξέρουμε σε ποια κονσόλα παίζουμε μέχρι στιγμής τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια όταν οι άλλοι μετράνε πιξελ και ποιος έχει τους πιο δυναμικούς φωτισμούς στα δήθεν tripleA exclusive τους που έχουν με το σταγονόμετρο. Τα λάθη στο πλασάρισμα του wii u δεν πρέπει να επαναληφθούν στην επόμενη κονσόλα της η οποία θα πρέπει να βρισκεται εκεί που της αξίζει....στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Tc9sAQK.png

• Like 3

deku τι αρνητικα εχει??? ισα-ισα να ξερω ρωταω....τι σκατα...το ιδιο ειχα παθει με το puppeteer στο ps3 οταν κυκλοφορησε παντου και ελλαδα τπτ.....ενω ειναι πολυ παιχνιδι...μου φαινεται θα το παραγγειλω απο νορτεκ να τελειωνω...

Amiibo δεν αγόρασα και ομολογώ πως δεν την καταλαβαίνω αυτή την "φάση". Πέρα από την τρέλα μας για την Ν, υπάρχει λόγος να τα αγοράσει κανείς; Χάνω κάτι (που να αξίζει) που δεν τα αγόρασα;

Πολύ καλά έκανες!

Αξίζουν όσο αξίζουν οι συλλεκτικές όσο και τα reatail. Για συναισθηματικούς λόγους δηλαδή και μόνο.

Εκτός αμα έχεις ένα κενό χώρο που θές να τον γεμίσεις με κάτι για ομορφιά :P  Οπότε cool, αλλά ακριβές!

deku τι αρνητικα εχει??? ισα-ισα να ξερω ρωταω....τι σκατα...το ιδιο ειχα παθει με το puppeteer στο ps3 οταν κυκλοφορησε παντου και ελλαδα τπτ.....ενω ειναι πολυ παιχνιδι...μου φαινεται θα το παραγγειλω απο νορτεκ να τελειωνω...

Αρνητικα στο gameplay δεν εχει καθολου για να μην παρεξηγηθω.Τα "αρνητικα " για μενα ειναι οτι εχει μονο ενα save file οποτε μετα πας για αλλαγη χρηστη για αλλο file.Αλλο θεματακι(που το ειχαν αναφερει και στο neogaf) ειναι το γεγονος οτι η καμερα γυριζει και με το gyro του gamepad οποτε η παραμικρη κινηση και γυριζει συνεχεια η καμερα.Εγω οταν παιζω εχω το gamepad στα ποδια μου συνεχεια.Πιστευω να βγαλουν καποιο update που να σου δινει επιλογη να το απενεργοποιεις.Δηλαδη περισσοτερο καποια θεματακια εχω με το παιχνιδι παρα αρνητικα που ανεφερα πιο πανω.Κατα τα αλλα το παιχνιδι ξεχειλιζει ποιοτητα και charm.

Μετα απο το γνωστο τεραστιο Update ας βαλω και εγω τα στοιχεια μου.ID Alcimerion για οποιον θελει να με κανει Add.

Μια ερωτηση μονο,βλεπω και δεν εχουμε Club Nintendo για Ελλαδα.Πειραζει?? Τα παιχνιδια κανονικα register στο eshop για ποντους???

Επισης ασχετη ερωτηση αλλα ειναι το ιδιο παιχνιδι το New super mario bros Wii U με αυτο του Wii απλα με καλυτερα γραφικα,δηλαδη ιδιες ακριβως πιστες κλπ??

Για εξηγειστε τι παιζει με τους ποντους, γιατι δεν ειχα ιδεα και μου σκαει φιλος οπου πηρε το mario kart με ποντους απο την nortec και εμεινα καλαμας!

Για εξηγειστε τι παιζει με τους ποντους, γιατι δεν ειχα ιδεα και μου σκαει φιλος οπου πηρε το mario kart με ποντους απο την nortec και εμεινα καλαμας!

Λογικα πρεπει να παιρνεις ποντους οταν αγοραζεις ενα παιχνιδι και βαζεις τον κωδικο του μεσα στο Store.Και εγω γιαυτο το ψαχνω μπας και μου βγει κανενα παιχνιδι δωρο πχ Super mario bros κλπ απο αυτο. Prospector8 Add παιζει ή κανεις μονο VIP ατομα? :D

Επισης ασχετη ερωτηση αλλα ειναι το ιδιο παιχνιδι το New super mario bros Wii U με αυτο του Wii απλα με καλυτερα γραφικα,δηλαδη ιδιες ακριβως πιστες κλπ??

Το gameplay παραμένει ίδιο, αλλά  έχουν προσθέσει καινούριες στολές και Power up, όπως επίσης και challenges.

Αν σου αρέσε το προηγούμενο Mario της σειράς, σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό.

Το gameplay παραμένει ίδιο, αλλά  έχουν προσθέσει καινούριες στολές και Power up, όπως επίσης και challenges.

Αν σου αρέσε το προηγούμενο Mario της σειράς, σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό.

Ναι το ρωταω γιατι αν ειναι οι ιδιες ακριβως πιστες απλα σε 1080p να αγορασω τοτε μονο το NSMB για το U και να μην παρω και αυτο του Wii.

Ναι το ρωταω γιατι αν ειναι οι ιδιες ακριβως πιστες απλα σε 1080p να αγορασω τοτε μονο το NSMB για το U και να μην παρω και αυτο του Wii.

Οχι οι πίστες είναι διαφορετικές :)

• Like 1

Οχι οι πίστες είναι διαφορετικές :)

Πωω τι μου εκανες τωρα,και αλλα εξοδα :P

Ξερει κανεις τι παιζει με το παρακατω?

http://www.ebw.gr/el/product/88129/Nintendo-New-Super-Mario-Bros-U

http://www.ebw.gr/el/product/100570/Nintendo-WIIU-NEW-SUPER-MARIO- Το λεω γιατι αν ισχυει η δευτερη τιμη ειναι η χαμηλοτερη της αγορας.

Εγω θα ξαναπω για αλλη μια φορα αυτο που εχει πει και ο Prospector.Ανακοινωσε Metroid Prime για Wii U και εχει φυγει Pre order ακομα και Collectors αν βγαλουν :D

+1 αλλά να βάλουν και κανένα καλούδι παραπάνω.. Τρείς Special εκδόσεις έχω, το παιχνίδι έχουν μέσα και μια φιγούρα.. Ούτε ένα steelbook ή κάτι άλλο.

Επίσης.. Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ το Mario Kart 8..!!! :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...