vag.patrick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 οριστε το full set να μαστε ενταξει.... (το μπαχαλο μη το λαβετε υποψιν....περναω ραφιερα στον τοιχο και ειναι ολιγον τι οτι να ναι..) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 οριστε το full set να μαστε ενταξει.... (το μπαχαλο μη το λαβετε υποψιν....περναω ραφιερα στον τοιχο και ειναι ολιγον τι οτι να ναι..) Εγω βασικα δεν καταλαβαινω γιατι εχεις παιχνιδια στο Wii U οταν μπορεις να τα βρεις πολυ φθηνοτερα στο Pc τυπου Mass Effect,Batman κλπ.Ολα τα αλλα ομορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 οτι ειναι ακυρο (multiplatform) , τα χα βρει σκοτωμα στο media της Πυλαιας (Θεσ/νικη) γυρω στο 10€... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 χεχε ωραίος Vag!! Αυτά τα Wonderful 101 και Pikmin 3 δεν μπορώ να τα βλέπω που τα έχετε όλοι. Νιώθω οτι είναι δικά μου... Πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή. Οχι τίποτα άλλο, μου άρεσαν τα demo και των 2. Ισχύει αυτό που σου λέει fulgore μια περίοδο τα έβρισκες φθηνά. Είχα πάρει και εγω το tekken στα 20 αλλά το πούλησα γιατι οι φίλοι μου όλο Mario και "πηδάω χελώνα" θέλανε να παίζουμε. Τώρα δε νομίζω να το βρίσκεις τόσο. Τον Fox τον πήρα και εγω σήμερα έχοντας βλέψεις για το starfox που θα βγεί. Ωραίος. Edit: Το Minish Cap παιχνιδάρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ναι το minish cap ειναι ενα αχτι μου απο παλια..... και το earthbound...αυτο που αγαπησα τρελα και το περιμενα εδω ηταν το shovel knight... Edit:fulgore αγαπω g1 gaming...τι καρτα ειναι αυτη ρε φιλε????καιρο ειχα να νιωσω ετσι με hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι αλιμονο γιατι πχ να ανεβασουν αυτη την προσφορα τα μαγαζια τυπου Media Markt και Κωτσοβολου στο Site τους,πρεπει δηλαδη να γυρναμε καθε μερα σαν τους τρελους απο καταστημα σε καταστημα μπας και βρουμε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλα σε αυτο π λες δεν εχεις αδικο.....καταλαθος τα χα δει και γω και πηρα 3-4 μαζεμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ναι το minish cap ειναι ενα αχτι μου απο παλια..... και το earthbound...αυτο που αγαπησα τρελα και το περιμενα εδω ηταν το shovel knight... Edit:fulgore αγαπω g1 gaming...τι καρτα ειναι αυτη ρε φιλε????καιρο ειχα να νιωσω ετσι με hardware Πώ και Sovel Knight θέλω κάποια στιγμη... Δεν πουλούσαν Fulgore και τα έστειλαν. Εγω πάντως απο public είχα βρει. Στο internet τα είχαν. Αλλά σου είπα στο 20ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ΗΑΙ GAIZΠεραστικός είμαι, θέλω μόνο να πω πως γουστάρω καϊλα - και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας - είναι/είστε το μονο O.T κονσόλας οπου δεν πέφτουν virtual μπούφλες και μέτρημα virtual μορίου για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, εύγε ρε μάγκες, είστε ρομαντικοί, φορ ρίαλ Νιntendάκια θα με κάνετε ρε πστ μου, ορκίζομαι... ΥΓ : Vag, ωραία η συλλογούλα καρντασι μου, πολύ γουστέρνω, εύγε τέκνο μου... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ΗΑΙ GAIZ Περαστικός είμαι, θέλω μόνο να πω πως γουστάρω καϊλα - και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας - είναι/είστε το μονο O.T κονσόλας οπου δεν πέφτουν virtual μπούφλες και μέτρημα virtual μορίου για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, εύγε ρε μάγκες, είστε ρομαντικοί, φορ ρίαλ Νιntendάκια θα με κάνετε ρε πστ μου, ορκίζομαι... ΥΓ : Vag, ωραία η συλλογούλα καρντασι μου, πολύ γουστέρνω, εύγε τέκνο μου... Red δεν γινεται να χασεις ενα παιχνιδι οταν παιζεις μονοτερμα Και επειδη ακριβως η Nintendo ξερει τι θελει το κοινο της,κοινως τι παιχνιδια να βγαλει γιαυτο και δεν εχεις τις τρελες απαιτησεις που εχεις με τις αλλες κονσολες.Επεσε το Network???Κλειν παιζουμε 2Mario,Donkey kong κλπ Τα μονα παιχνιδια που θα ακουσεις για Splitscreen στα αλλα Sections ειναι για Diablo 3 και για Pro...Που ειναι οι παλιες καλες εποχες που αγοραζαμε ανταπτορες σε Ps2 και τρωγαμε τουμπες απο τα πολλα καλωδια Δεν υπαρχει Hate γιατι ουτε Online πληρωνεις,αν βαριεσαι μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του U δεν υπαρχει το ψευτο competitive των Cod,Titanfall κλπ Οσο για το U σκεψου οτι παλια το εβρισκες στις αγγελιες 180ευρω με 2 παιχνιδια,αρα μιλαμε για αξια κονσολας οσο 2 full price ps4 παιχνιδια/remastered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ΗΑΙ GAIZ Περαστικός είμαι, θέλω μόνο να πω πως γουστάρω καϊλα - και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας - είναι/είστε το μονο O.T κονσόλας οπου δεν πέφτουν virtual μπούφλες και μέτρημα virtual μορίου για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, εύγε ρε μάγκες, είστε ρομαντικοί, φορ ρίαλ Νιntendάκια θα με κάνετε ρε πστ μου, ορκίζομαι... ΥΓ : Vag, ωραία η συλλογούλα καρντασι μου, πολύ γουστέρνω, εύγε τέκνο μου... Red ξερεις εγω οπως και πολλοι οταν γραφεις κλαιμε ρε φιλε, γιατι το χεις το γαμ*δι ..Ευχαριστω, μια κα*λα εχουμε πως να το κανουμε... Μακαρι να γινεις να γινουμε ακομα πιο πολλοι...οπως λεει και ο fulgore σε αυτην την κονσολα θα βρεις competitive παιχνιδια που θα σε γυρισουν πισω...Επισης να πω για τους κατοχους οτι το lego city undercover ειναι ενα παιχνιδι (απ οτι διαβαζω απο πολυ κοσμο) , επιπεδα GTA σε μορφη lego....πρεπει να παιχτει γμτ και δε μπορω να το βρω σε καλη τιμη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Να κανω και μια μικρη παραγραφο για τις νεες κονσολες που λεει ο Red. Ρητορικη ερωτηση αλλα μετα και την ανακοινωση του Ps now αναρωτιεμαι ποια αραγε ειναι η εταιρια που πραγματικα κανει Milk τα παιχνιδια της μεχρι αηδιας? Αφου μου δινεις την επιλογη να παιξω τα παιχνιδια του Ps3 τοτε γιατι μου βγαζεις Remastered εκδοσεις αυτων βλεπε Tomb Raider,LoU και Dmc?? Λενε πολλοι οτι δινει την δυνατοτητα σε αυτους που δεν ειχαν Ps3 και εχασαν τα παιχνιδια να τα παιξουν.Και ξαναρωταω.Δηλαδη αυτοι που δεν ειχαν Ps3 ή 360 για τα Multi δηλαδη τοσα χρονια με τι κονσολα ηταν με ps2 και Psp??Γιατι οι πωλησεις των παιχνιδιων του Wii ειναι πιο κατω και απο αυτες των παιχνιδιων του Psp και Ps2 στην Ελλαδα.... Επισης εχει καινουργιες κονσολες τις οποιες συνδεεις με Hdmi για να παιζεις σε 900p που βλεπουμε σε αρκετα παιχνιδια τυπου XboxOne???Για ποιο καταραμενο λογο??''Και για ποιο λογο τα 1080p 60ή 45fps να ειναι μονο ονειρο και απλα να λενε καποιοι επειδη δεν τους συμφερει οτι ελα μωρε ποιος καθεται και ασχολειται??''Εδω ουτε καν το Resident Evil δεν ειναι σε 60fps στις κονσολες,και μιλαμε για παιχνιδι του 2002.... Τι αλλο να πρωτοπω για το Ds4 που αν και εγινε πιο εργονομικο τα D pads του ειναι για την πλακα και ξεφλουδιζουν στους περισσοτερους??Που μειωσαν την αυτονομια περιπου στο 1/3 απο αυτη του DS3??? Τα λεγαμε με τα παιδια και στις αρχες του 2014 οτι αυτη ηταν η τελευταια χρονια της Nintendo να μπει στο παιχνιδι,και ολως τυχαιως αυτο και εκανε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Μεχρι σε σημειο τα ξενα Sites να φτανουν και να την προτεινουν για αγορα οταν παλια την εκραζαν(ακομα και ο γνωστος youtuber angryjow πρωη Xbox fanboy που τωρα εχει ps4 και XboxOne σκεφτεται για αγορα Wii U). Μακαρι να συνεχισει ετσι η Nintendo.Αλλωστε οι πιο πολλοι που ειναι κατοχοι Wii U,επειδη ακριβως δεν αγοραζουν τοσα πολλα παιχνιδια,εχουν και ενα pc για τα Multiplattform γιαυτο και δεν παραπονιουνται. Αλλωστε το Wii U εδω στο Insomnia ολοι το κατηγορουσαν απο τα αλλα topics αλλα οταν αρχισε να βγαζει τα γνωστα παιχνιδια ολως τυχαιως γιαυτο σταματησαν να ερχονται εδω και να σχολιαζουν.Αφου δεν μπορουν να πουν και τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Για την κονσόλα μπορείς να πεις πολλά αρνητικά αλλά δε μπορείς να αμφισβητησεις το βασικότερο, οτι έχει παιχνιδαρες για μεγάλο λιώσιμο.Εχω pc και one αλλά τα βράδια στο σπίτι με την παρέα αυτό που γίνεται με το smash δε περιγράφεται.Η εμπειρία Nintendo δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Αν δεν ηταν τόσο κλειστομυαλοι εκεί στο Kyoto τώρα θα τους είχαν ξεβρακωσει τους άλλους δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Το Tekken είναι πολύ καλό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα εφόσον δεν το έχει κάποιος σε άλλη κονσόλα. Αν και προτεραιότητα είναι φυσικά το Bayonetta εάν δεν θέλει κάποιος έναν τίτλο με τον Mario, τον DK ή τον Link. Ρε αθεοφοβε ειπανε να στηριξουμε Nintendo αλλα εσυ το παρακανες Μεχρι και Tekken στο Wii U? Amiibo δεν αγόρασα και ομολογώ πως δεν την καταλαβαίνω αυτή την "φάση". Πέρα από την τρέλα μας για την Ν, υπάρχει λόγος να τα αγοράσει κανείς; Χάνω κάτι (που να αξίζει) που δεν τα αγόρασα; Τα έγραψες όλα. Το WiiU έχει παιχνιδάρες. Για την κονσόλα μπορείς να πεις πολλά αρνητικά αλλά δε μπορείς να αμφισβητησεις το βασικότερο, οτι έχει παιχνιδαρες για μεγάλο λιώσιμο. Off-topic: Με 300+ (παίζουν όλοι) τίτλους τα τελευταία 25 χρόνια την έχω στηρίξει αρκετά. Ακόμη παίζω SMB 3 και Jackal στο NES. Ειδικά το Jackal τα σπάει αλλά είναι αδύνατον να το τερματίσω. (αν διαβάζει κανείς 20χρονος προτείνω να μην το ψάξει στο youtube και πάθει εγκεφαλικό από τα γραφικά. Άσε που κάποιοι το τερμάτισαν και... θα ξεφτιλιστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 μην με κανετε να απλωσω τα δικα μου αριθμουν στα 22 τα retail , και καμια 10ρια τα ψηφιακα....Ρε σεις τι εγινε με το captain toad? πηγα στους μεγαλους και δε το χε κανεις.....9/1 δε κυκλοφορουσε? το captain toad εχει βγει απο τις 2 του μηνα.Το εχω παρει απο nortec.Παιχνιδαρα παρα τα αρνητικα που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα