neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χωρις πολλα πολλα και αφου μου εβγαλε την πιστη στο κουβαλημα απο την Acs. Επομενο παιχνιδι λογικα το Mario kart επειδη φωναζει ο αδελφος και μετα το Smash bros. http://imageshack.com/a/img673/8900/JYqzVR.jpg Αντε καλορίζικο! Έχουμε λίιγο τα ίδια παιχνίδια Τα galaxy αξίζουν απο τη στιγμή που έχω παίξει το 3D World? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Προφανως και αξιζουν μεχρι να βγει καποιο καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Απλά στο λέω γιατί το Other M έφαγε κράξιμο για το τίποτα και είναι παιχνίδι που αξίζει. Άσε που παίζοντας το θα σου ερθουν αναμνήσεις απ τα παλιά καλά δισδιάστατα metroid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω πως είναι όλα. Υ.Γ. Όποιος είναι πάνω από 30 ίσως βρει και ποια είναι ο κονσόλα στην επάνω αριστερή γωνία. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Αντε καλορίζικο! Έχουμε λίιγο τα ίδια παιχνίδια Τα galaxy αξίζουν απο τη στιγμή που έχω παίξει το 3D World? Και με το παραπάνω. Δεν έχουν καμία σχέση τα Galaxy με το 3d World. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι το Eurogamer έβγαλε το Galaxy το καλυτερο παιχνίδι της γενιάς που πέρασε και αν θυμάμαι καλά το ign το έβγαλε το καλύτερο platformer που φτιάχτηκε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τουλάχιστον όμως να πάω σε galaxy 2. Φαντάζομαι καλύτερα ε? Ωραίος apple64!! pikmin,101 και Toad τα θέλω ανέλπιστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Panasonic 3do και τα μυαλά στα κάγκελα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τουλάχιστον όμως να πάω σε galaxy 2. Φαντάζομαι καλύτερα ε? Ωραίος apple64!! pikmin,101 και Toad τα θέλω ανέλπιστα! για μενα καλυτερα το 1ο galaxy.Ειναι το 1ο και για μενα ειναι πολυ καλυτερο.Το story της rosalina και μονο... Panasonic 3do και τα μυαλά στα κάγκελα. με προλαβε ο gkalas αλλα ναι 3do. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 για μενα καλυτερα το 1ο galaxy.Ειναι το 1ο και για μενα ειναι πολυ καλυτερο.Το story της rosalina και μονο... με προλαβε ο gkalas αλλα ναι 3do. A αυτό δεν το ήξερα. Ψήθηκα τωρα! Rosalina Amiibo κιόλας οπωσδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω πως είναι όλα. Υ.Γ. Όποιος είναι πάνω από 30 ίσως βρει και ποια είναι ο κονσόλα στην επάνω αριστερή γωνία. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Ρε αθεοφοβε ειπανε να στηριξουμε Nintendo αλλα εσυ το παρακανες Μεχρι και Tekken στο Wii U? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 μην με κανετε να απλωσω τα δικα μου αριθμουν στα 22 τα retail , και καμια 10ρια τα ψηφιακα....Ρε σεις τι εγινε με το captain toad? πηγα στους μεγαλους και δε το χε κανεις.....9/1 δε κυκλοφορουσε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5698914/Captain-Toad-Treasure-Tracker-Wii-U.html?keyphrase=captain+toad Παιζει να ειχε καθυστερηση σε μας γιατι βλεπω μονο 3 καταστηματα. Νομίζω πως είναι όλα. Υ.Γ. Όποιος είναι πάνω από 30 ίσως βρει και ποια είναι ο κονσόλα στην επάνω αριστερή γωνία. Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Απο περιεργεια τωρα που κοιταζω δεν πηρες την Special εκδοση του Bayonetta γιατι βλεπω μονο το 2. Α και το Nintendoland δεν το μετραω για παιχνιδι Μλκια ρε γμτ τελειωσε η προσφορα του Public να χτυπαγα MK8 και SSB και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 μην με κανετε να απλωσω τα δικα μου αριθμουν στα 22 τα retail , και καμια 10ρια τα ψηφιακα....Ρε σεις τι εγινε με το captain toad? πηγα στους μεγαλους και δε το χε κανεις.....9/1 δε κυκλοφορουσε? Γιατι έχεις δει ποτέ wonderful 101 και Pikmin. Ούτε Αθήνα δεν έχω δει.. Fulgore για ποιά προσφορά μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ειχε το Public προσφορα μεχρι τις 7 του μηνα στα 2 παιχνιδια Wii U το δευτερο στην μιση τιμη,και αν και οι τιμες του Public ειναι λιγο τσιμπημενες σε σχεση με αλλα μαγαζια εβγαιναν μεσο ορο τα 2 παιχνιδια περιπου 38ευρω το ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Α ναι σωστά. Ηταν να πάρω 101 και Pikmin αλλά το ακύρωσα γιατι πήρα την trilogy και θέλω να παίξω αυτά πρώτα. Τα λεφτά τελικά τα έκανα Amiibooo Δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα. Βγαίνουν κιόλας Rosalina, Megaman, Toon Link και αντε γεια, αφραγκος και τον επόμενο μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα