Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεφτιλα παντως ρε γμτ να μην υπαρχει κανενα καλο παιχνιδι του Wii U στις αγγελιες :( Πρεπει εκει να σκασουμε το 50ρικο :(

Βλεπω απο περιεργεια τις αξιολογησεις του Mario Kart και βαζει ο αλλος αρνητικο το παρακατω http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Awii%2bu%253A1002%253Acccat30007&addFacet=1002%253Acat1834652pp&removeFacet=&removeAllFacet=&parentCategoryId=cccat30007&pageNo=6&_dyncharset=UTF-8&advancedSearchForBooks=&sortOrder=ascending&sortMode=predicate&fso=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&BookWriterConstraint=&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&relevanceParam=&pageSize=10&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= 

Αυτή η Nintendo δεν βγάλει ενα games στα ελληνικά .  :lol:  :lol:  :lol: 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντε περιμένουμε φωτό μαζί με παιχνίδια amiibo, τα πάντα όλα.

Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία?? Θέλω να ανεβάσω τα παιχνίδα που έχω μέχρι τώρα.

Μου ρθε sms για το Wii U brb :P

Λιγο υπομονη μονο την πρωτη φορα με τα update,ειναι λιγο χρονοβορα διαδικασια αλλα μετα δεν θα εχεις προβλημα!!Αναμενουμε οπως λεει ο neratzojuice photo!!

• Like 1

post-285441-0-97474300-1420885399_thumb.jpg

Ορίστε τα δικά μου. Πέρυσι την είχα πάρει την κονσόλα και δικαιούμαι να βάλλω και του Wii γιατι δεν είχα Wii. :-)

Οπότε αυτή η κονσόλα μου έχει χαρίσει μέχρι στιγμής αυτές εδώ τις παιχνιδάρες!

Σε Digital έχω το Zelda :-( (το θέλω Retaaail) Dr. Luigi, Trine 2 και Child of Light!

• Like 4

^^^Μα και απ' το κουτί του μυρίζει κονσολα το Wii U! Καλοτάξιδο το εργαλίο!

Πολύ καλό το DK αν και είναι απο τα πιο παραπονεμένα γιατι έπεσε σε περίεργη περίοδο. Θέλω να επιστρέψω κάποια στιγμή αν και το έχω τερματίσει. Τρομερά Bossfights!

Αντε κάντε add για Smash Bros. Απο βδομάδα θα το έχω και εγω. Argonautis46

• Like 1

Γιατι να μην εχει party chat το wii u , γιατιιι;

Θα γινοταν χαμος σε παιχνιδια οπως το smash bros , mario kart . Θα αποκτουσαν αλλη διασταση , ειδικα μεταξυ φιλων ..

Ξεφτιλα παντως ρε γμτ να μην υπαρχει κανενα καλο παιχνιδι του Wii U στις αγγελιες :( Πρεπει εκει να σκασουμε το 50ρικο :(

Βλεπω απο περιεργεια τις αξιολογησεις του Mario Kart και βαζει ο αλλος αρνητικο το παρακατω http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Awii%2bu%253A1002%253Acccat30007&addFacet=1002%253Acat1834652pp&removeFacet=&removeAllFacet=&parentCategoryId=cccat30007&pageNo=6&_dyncharset=UTF-8&advancedSearchForBooks=&sortOrder=ascending&sortMode=predicate&fso=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&BookWriterConstraint=&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&relevanceParam=&pageSize=10&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= 

Αυτή η Nintendo δεν βγάλει ενα games στα ελληνικά .  :lol:  :lol:  :lol: 

Δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα αυτό. Αλλά μπορείς να παραγγέλνεις από το εξωτερικό λίγο πιο φθηνά. Στα συν ότι θα έχεις το πλήρως αγγλικό cover και όχι το άθλιο εξελληνισμένο + το PIN.

Χωρις πολλα πολλα και αφου μου εβγαλε την πιστη στο κουβαλημα απο την Acs. Επομενο παιχνιδι λογικα το Mario kart επειδη φωναζει ο αδελφος και μετα το Smash bros.

http://imageshack.com/a/img673/8900/JYqzVR.jpg

• Like 6

Ωραία συλλογή Fulgore, καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσεις. Αν γουστάρεις Metroid χτύπα οπωσδήποτε και το Other M που το βρίσκεις και σε τιμή σκότωμα.

Εχω παιξει τα Metroid Prime 1 και 2 επι εποχες GC.Το 3 το επαιξα λιγο στο Wii που ειχα πριν παρω το U αλλα μετα βρηκα το Trilogy και περιμενα μια και καλη για αυτο. Επισης δεν εχω παρει ακομα το Galaxy 2 μιας και δεν το βρηκα σε αγγελιες,αρα μαλλον θα παω για καινουργιο και το Super mario bros που μαλλον θα παω μια και καλη για την εκδοση του Wii U. Το κακο ειναι δυστηχως οτι θα παω αρχικα οπως ειπα για το Mario Kart επειδη του αδελφου μου πιο πολυ του αρεσουν τα αμαξακια που εχει αντι για Smash Bros :P(κλασσικος 30ρης :P) Οσο για φιγουρες εχω μονο της Samus καθως εφυγε ενα γεναιο ποσο για το Wii U + τα παιχνιδια.

Ωραία συλλογή Fulgore, καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσεις. Αν γουστάρεις Metroid χτύπα οπωσδήποτε και το Other M που το βρίσκεις και σε τιμή σκότωμα.

Μωρε το ειχα πετυχει αυτο στο δεκαρικακι στις αγγελιες και στο Console Club και δεν το πηρα :P Αλλα θα τιμηθει και αυτο.

Δυστυχώς μεγάλο πρόβλημα αυτό. Αλλά μπορείς να παραγγέλνεις από το εξωτερικό λίγο πιο φθηνά. Στα συν ότι θα έχεις το πλήρως αγγλικό cover και όχι το άθλιο εξελληνισμένο + το PIN.

Βασικα μακαρι να ειχαμε και εμεις εδω ενα Section με τυχον προσφορες για παιχνιδια Wii U αλλα που τετοια τυχη στο Ελλαδισταν. 

Οσο για τον παραπανω που μου γραφει για το Zelda Digital,μακαρι και εγω να ειχα προλαβει την παλια προσφορα με το Mario Kart +Zelda digital και δεν θα με πειραζε καθολου.

Sorry που άργησα να ανεβάσω photos παιδιά το καψα στο Mario Kart.(Επίσης sorry για την ανάλυση)

@neratzojuice Ωραια συλλογη.Το DK Tropical Freeze καλο?

Το πολυμπριζο ετοιμο να κανει Μπαμ ειναι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...