Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε ξεκολατε λιγο, δεν έχουμε αλλα λεφτα, γιατι μας το κανετε αυτο?? :P Το εψηνα το game καποια στιγμή, αλλα εχω την εντύπωση οτι αξιζει μονο με coop/παρεα.. Παλι με σουβλακια θα την βγαλουμε και αυτον τον μηνα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62844&selectedCategoryId=1887στα 30ευρω

Monster hunter στα 29ευρω και CoD Black ops 2 στα 60ευρω....Αγαπαμε γερμανο :P

Ρε ξεκολατε λιγο, δεν έχουμε αλλα λεφτα, γιατι μας το κανετε αυτο?? :P Το εψηνα το game καποια στιγμή, αλλα εχω την εντύπωση οτι αξιζει μονο με coop/παρεα.. Παλι με σουβλακια θα την βγαλουμε και αυτον τον μηνα..

Εμ γιατι νομιζεις οτι ακομα δεν εχω αγορασει το Dragon Age?:P το 50αρικο για Pc game δεν το σκαω και για το GTA V θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη πριν το παρω.

• Like 1

καλησπερα παιδια - θελω να παρω μια νεα κονσολα(εχω πσ1-πσ2-πσ3),και σκεφταομαι το wii u γ-εχω τις εξης αποριες:

-μπλουρει παιζει?

-εχει compatibility  με ν64 και (κυριως) gamecube?

-υπαρχει πατεντα τυπου jailbreak η soft mode η τσιπ η κατι αναλογο(αν οχι προς το παρον ακουγεται κατι τετοιο?)

καλησπερα παιδια - θελω να παρω μια νεα κονσολα(εχω πσ1-πσ2-πσ3),και σκεφταομαι το wii u γ-εχω τις εξης αποριες:

-μπλουρει παιζει?

-εχει compatibility  με ν64 και (κυριως) gamecube?

-υπαρχει πατεντα τυπου jailbreak η soft mode η τσιπ η κατι αναλογο(αν οχι προς το παρον ακουγεται κατι τετοιο?)

Οχι δεν ειναι για Blue ray. Δεχεται μονο παιχνιδια του Wii και Wii U,και προς το παρον Soft mode δεν εχει βγει. 

ρε κουφαλες....δακρυσε το ματακι μου και βραχυκυκλωσε το κιμποαρντ kai grafw oti na nai.... Τι χαρα ειναι αυτη τη τυχη μου μεσα????αντε κουφαλες....επειδη εκλεισα σημερα 12ωρο στην δουλεια και τα ματια μου ειναι μαρμελαδα, οποιος θελει ας με κανει add: Pvag85 για οτι παιχνιδι θελετε ...με θεωρω εναν απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες του WiiU....

• Like 2

ρε κουφαλες....δακρυσε το ματακι μου και βραχυκυκλωσε το κιμποαρντ kai grafw oti na nai.... Τι χαρα ειναι αυτη τη τυχη μου μεσα????αντε κουφαλες....επειδη εκλεισα σημερα 12ωρο στην δουλεια και τα ματια μου ειναι μαρμελαδα, οποιος θελει ας με κανει add: Pvag85 για οτι παιχνιδι θελετε ...με θεωρω εναν απο τους μεγαλυτερους υποστηρικτες του WiiU....

Τελικα δεν μας ειπες γιατι δακρυσες χαχαχα :P Εγω περιμενω ακομα απο You να μου ερθει για παραλαβη.

χαχα Vag έκλαψα! Δες τη θετική πλευρά, μαζεύεις φράγκα και παίρνεις ο,τι amiibo γουστάρεις ενω εγω που είμαι ρούχλας φοιτητής 6 χρόνια κλαίγομαι :P LOL

Το είχα ξεχάσει οτι κάνεις videakia. Ανέβασε κανα Smash Bros να το τσεκάρουμε ή κανα Captain Toad αν έχεις. Φυσικά αν έχεις τη διάθεση.

Ρε παιδιά το amiibo της Rosalina θα είναι exclusive κάποιου μαγαζιού? Η Nortec πάντως το έχει..

γιατι γινομαστε πολλοι και γουσταρω fulgore...Παρτε ενα δειγμα της αγαπης μου για αυτην την κονσολα(οχι οτι ειναι σπουδαιο , αλλα για τα δεδομενα της Ελλαδας - οσον αφορα το gaming οχι την οικονομια - Ειναι αρκετα τα games...

rsz_20150109_220831.jpg

Neratzo τωρα σταματησα λογω δουλειας απο αυριο ξεκιναω αλλα εχω πολυ πραμα και δε ξερω τι να πρωτοκανω...ασε που στο smash ειμαι λιγο noob ακομα.... :D

• Like 3

και γαμω η συλλογή σου. Pikmin πρέπει να πάρεις! Να υποθέσω το πήρες με το Mario Kart?

κλαην μαην περι noobosinis ίσα ίσα οταν ο άλλος είναι noob έχει περισσότερη πλάκα. Για να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να βλέπω walktroughs ειδικά σε παιχνίδια που θέλω να παίξω. Μπορεί να δώ σε παιχνίδια όμως τύπου Smash Bros που δεν έχει κάποιο story ή Farcry 4 που δε με ενδιαφέρει καθόλου ετσι ώστε να πάρω μια ιδέα για το story κλπ.

To ZombieU λέει τίποτα...?

Δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι, αλλά το βρήκα 20€ σε ένα μαγαζί στην Κύπρο και το σκέφτομαι..

@vag

Nice collection! :)

και γαμω η συλλογή σου. Pikmin πρέπει να πάρεις! Να υποθέσω το πήρες με το Mario Kart?

κλαην μαην περι noobosinis ίσα ίσα οταν ο άλλος είναι noob έχει περισσότερη πλάκα. Για να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να βλέπω walktroughs ειδικά σε παιχνίδια που θέλω να παίξω. Μπορεί να δώ σε παιχνίδια όμως τύπου Smash Bros που δεν έχει κάποιο story ή Farcry 4 που δε με ενδιαφέρει καθόλου ετσι ώστε να πάρω μια ιδέα για το story κλπ.

Κοιτα δεν εχεις αδικο και γω για αυτο το παγωσα να δω τι θα κανω...μν γινω τοσο κοινοτυπος.....οαον αφορα το πικμιν το πηρα με το μκ8μπρομο...εχω και πολλα ψηφιακα....

To ZombieU λέει τίποτα...?Δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι, αλλά το βρήκα 20€ σε ένα μαγαζί στην Κύπρο και το σκέφτομαι..@vagNice collection! :)

Εινι παααρα πολυ καλο και ειδικα σαν survival horror, το ειδος του το υποστηριζει μεχρι αηδιας...και το gamepad το χρησιμοποιει εξ ολοκληρου....

Δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι, αλλά το βρήκα 20€ σε ένα μαγαζί στην Κύπρο και το σκέφτομαι..

@vag

Πολύ καλό. Έχει στοιχεί Dark Souls. Περίεργο αλλά ναι.

Μην το πάρεις όμως στα 20. Το βρίσκεις στο 10ευρω πλέον.

Το καλύτερο σκηνικό στο Zombie U... Απλά πέθανα στο γέλιο οταν το συνάντησα.

Εγω ο χαζός πήγα και πήρα το Zelda με το Mario Kart και τώρα το θέλω Retail...

Αν νομίζεις οτι εισαι μονος, σε λιγο ανεβάζω και την δικια μου "αγάπη" προς την κονσόλα :P

Edit:

wiiu.jpg

+1 WiiU Party + 1 digital Wonderful 101 :P

Βεβαια μονο τα SSB+MK+SM3W εχω αγορασει,ολα τα αλλα ηταν μαζι με την κονσολα οταν την ειχα πρωτοπαρει :P

• Like 2

@vag

Απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που κυκλοφορούν. Τσίμπα το με κλειστά μάτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...