JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Για το Smash χρειάζομαι αντάπτορα για NGC controller. Και με Pro controller που παίζω δεν βολεύομαι..
gkalas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ με pro controller μια χαρά βολεύομαι. Να δώσω τόσα λεφτά για ανταπτορα δεν υπάρχει περίπτωση.Πες οτι κολωνεις να παίξεις μαζί μου και ασε τα περί ανταπτορα 1
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τι εγινε ρε παιδια.Εκανα μια μερα να μπω και βλεπω πηραν ολοι wiiu!!Ακομα και ο fulgore που το εψηνε τοσο καιρο.Kαλοριζικο σε ολους και καλο λιωσιμο. xaxaxa πραγματικά ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ο fulgore! Που φτάσαμε. Τι ωραία που έδεσε η ταμπλέτα πάνω στο PC ε? Αντε με γιές. Εγω περιμένω Smash Bros, τα βράδια θα μπορώ όποιος ψήνει να παίζουμε! Ε γιαυτο εγραψα οτι σας μισω ολους που μου περασατε το μικροβιο Τσαμπα η Gtx 970 που πηρα,αλλα να μου πεις αργουν ακομα να βγουν Multi στο Pc Λογικα Σαββατο ή απο εβδομαδα θα μου ερθει το δικο μου και σημερα μου ηρθε sms για Bayo και DK.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αρα εχουμε ανακοινωση οτι πλεον το Starfox θα το δειξουν στην E3 http://www.ign.com/articles/2015/01/09/star-fox-wii-u-will-be-playable-at-this-years-e3.Επισης ολα τα λεφτα στα σχολια απο κατω η εικονα για τα αδεια ραφια απο τις φιγουρες Amiibo,καθως επισης και οτι στην Αμερικη εχουν μολις 13$ ενω σε μας 15ευρω... 1
DJTaurus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το Wii U είναι η αγαπημένη κονσόλα του Jim Sterling. Η συζήτηση για το Wii U από το 30 και μετά. Bayonetta 2 named AbleGamers’ 2014 Accessible Mainstream Game of the Year
JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ με pro controller μια χαρά βολεύομαι. Να δώσω τόσα λεφτά για ανταπτορα δεν υπάρχει περίπτωση.Πες οτι κολωνεις να παίξεις μαζί μου και ασε τα περί ανταπτορα Έχω ένα θεματάκι με το nintendo id μου, αλλιώς θα δοκίμαζα και με pro. υγ : ΜΚ8..?
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον μολις τωρα γυρισα απο το Mall Οπου και αγορασα Bayonetta 2 special edition Και Donkey kong στα 78ευρω απο την γνωστη προσφορα. Να ενημερωσω μονο οτι δεν υπηρχε ουτε για δειγμα το Donkey Kong και επισης απο φιγουρες Amiibo δεν υπηρχαν στο καταστημα οι Villager Wii Fit trainer Marth Yoshi Princess peach Didy kong Captain Falcon και νομιζω και Kirby και υπηρχε μονο 1 φιγουρα Yoshi. Αυτα προς ενημερωση και μονο και περιμενω και εγω για το Wii U απο You. 1
Prospector8 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μαζικο ντου επεσε βλεπω, λολ! Μεγιες σε ολους, αντε να αρχισω να κανω add κανεναν, γιατί βλεπω καποιοι μιλανε πολυ για Super Smash Bros και ολο λογια ειναι....!!! 2
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μαζικο ντου επεσε βλεπω, λολ! Μεγιες σε ολους, αντε να αρχισω να κανω add κανεναν, γιατί βλεπω καποιοι μιλανε πολυ για Super Smash Bros και ολο λογια ειναι....!!! Ε τωρα που εφυγαν και οι υποχρεωσεις του στρατου και μεχρι να ξεκινησω την πρακτικη πρεπει να περασει καπως η ωρα Ασε που εχου μαμηθει στα Delay ολοι οι μεγαλοι τιτλοι για Pc και ολοι πεφτουν κοντα στο καλοκαιρι Αλλωστε σε θυμαμαι και απο πιο παλια που μου ελεγες για Wii U 1
Prospector8 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ελα ελα θα περασεις... Εεε θα περασουμε καλα Η καλύτερη περίοδος δλδ για ασχοληθείς σοβαρά μαζι του, ευγε. Εμενα παιδακια μεχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA θα με δείτε, μετα... ουτε γνωστοι/άγνωστοι δεν θα με ξαναδούνε πω καταστροφή φέρνουν αυτα τα παιχνίδια... 1
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οχι απλα θα λιωσεις αρχικα το Story οσες ωρες ειναι και μετα θα συνδιαζεις τα Online μεταξυ τους.Δηλαδη μια θα μπαινεις στο GTA Online και για διαλειμα θα παιζεις και λιγο Smash brosh Εντωμεταξυ κοιτα καταντια ρε γαμωτο του Ελλαδισταν http://www.skroutz.gr/s/2825712/Monster-Hunter-3-Ultimate-Wii-U.html?keyphrase=monster+hunter+3να το φερνει το Birdphone,καταστημα πιο γνωστο για τα κινητα τηλεφωνα και να μην το φερνουν αλλα μαγαζια ή μεγαλες αλυσιδες. Για να μην σχολιασω καν οτι το Πλαισιο δεν φερνει τιποτα απο Wii U 1
pigos23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειναι το κακο ... Περα απ την πλακα... εγω δουλευω γμτ κ δεν εχω χρονο...Μαζευω μαζευω games κ μετα λεω ποτε θα τα παιξω γμτ??Γι αυτο κ πλεον τα τυπου gta δεν τα αγγιζω...Βρηκα ryse στα 15 ευρο οποτε αυτο το ΣΚ ασχολουμε με αυτο...
HarryGrey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Οχι απλα θα λιωσεις αρχικα το Story οσες ωρες ειναι και μετα θα συνδιαζεις τα Online μεταξυ τους.Δηλαδη μια θα μπαινεις στο GTA Online και για διαλειμα θα παιζεις και λιγο Smash brosh Εντωμεταξυ κοιτα καταντια ρε γαμωτο του Ελλαδισταν http://www.skroutz.gr/s/2825712/Monster-Hunter-3-Ultimate-Wii-U.html?keyphrase=monster+hunter+3να το φερνει το Birdphone,καταστημα πιο γνωστο για τα κινητα τηλεφωνα και να μην το φερνουν αλλα μαγαζια ή μεγαλες αλυσιδες. Για να μην σχολιασω καν οτι το Πλαισιο δεν φερνει τιποτα απο Wii U Το έχει ο Γερμανός στα 29,90!
HarryGrey Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το monster Hunter????? Ναι φίλε. Άντε πάρτε το να μαζευόμαστε σιγά σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα