Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ με pro controller μια χαρά βολεύομαι. Να δώσω τόσα λεφτά για ανταπτορα δεν υπάρχει περίπτωση.Πες οτι κολωνεις να παίξεις μαζί μου και ασε τα περί ανταπτορα :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια.Εκανα μια μερα να μπω και βλεπω πηραν ολοι wiiu!!Ακομα και ο fulgore που το εψηνε τοσο καιρο.Kαλοριζικο σε ολους και καλο λιωσιμο.

xaxaxa πραγματικά ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ο fulgore!

Που φτάσαμε.

Τι ωραία που έδεσε η ταμπλέτα πάνω στο PC ε? Αντε με γιές.

Εγω περιμένω Smash Bros, τα βράδια θα μπορώ όποιος ψήνει να παίζουμε!

Ε γιαυτο εγραψα οτι σας μισω ολους που μου περασατε το μικροβιο :P Τσαμπα η Gtx 970 που πηρα,αλλα να μου πεις αργουν ακομα να βγουν Multi στο Pc :P Λογικα Σαββατο ή απο εβδομαδα θα μου ερθει το δικο μου και σημερα μου ηρθε sms για Bayo και DK.

Δημοσ.

Αρα εχουμε ανακοινωση οτι πλεον το Starfox θα το δειξουν στην E3 http://www.ign.com/articles/2015/01/09/star-fox-wii-u-will-be-playable-at-this-years-e3.Επισης ολα τα λεφτα στα σχολια απο κατω η εικονα για τα αδεια ραφια απο τις φιγουρες Amiibo,καθως επισης και οτι στην Αμερικη εχουν μολις 13$ ενω σε μας 15ευρω...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με pro controller μια χαρά βολεύομαι. Να δώσω τόσα λεφτά για ανταπτορα δεν υπάρχει περίπτωση.Πες οτι κολωνεις να παίξεις μαζί μου και ασε τα περί ανταπτορα :P

Έχω ένα θεματάκι με το nintendo id μου, αλλιώς θα δοκίμαζα και με pro. ;)

υγ : ΜΚ8..? :D

Δημοσ.

Λοιπον μολις τωρα γυρισα απο το Mall Οπου και αγορασα Bayonetta 2 special edition Και Donkey kong στα 78ευρω απο την γνωστη προσφορα. Να ενημερωσω μονο οτι δεν υπηρχε ουτε για δειγμα το Donkey Kong και επισης απο φιγουρες Amiibo δεν υπηρχαν στο καταστημα οι 

Villager

Wii Fit trainer

Marth

Yoshi

Princess peach

Didy kong

Captain Falcon

και νομιζω και Kirby

και υπηρχε μονο 1 φιγουρα Yoshi. Αυτα προς ενημερωση και μονο και περιμενω και εγω για το Wii U απο You.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζικο ντου επεσε βλεπω, λολ! Μεγιες σε ολους, αντε να αρχισω να κανω add κανεναν, γιατί βλεπω καποιοι μιλανε πολυ για Super Smash Bros και ολο λογια ειναι....!!! :D

• Like 2
Δημοσ.

Μαζικο ντου επεσε βλεπω, λολ! Μεγιες σε ολους, αντε να αρχισω να κανω add κανεναν, γιατί βλεπω καποιοι μιλανε πολυ για Super Smash Bros και ολο λογια ειναι....!!! :D

Ε τωρα που εφυγαν και οι υποχρεωσεις του στρατου και μεχρι να ξεκινησω την πρακτικη πρεπει να περασει καπως η ωρα :P Ασε που εχου μαμηθει στα Delay ολοι οι μεγαλοι τιτλοι για Pc και ολοι πεφτουν κοντα στο καλοκαιρι :P Αλλωστε σε θυμαμαι και απο πιο παλια που μου ελεγες για Wii U :D

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ελα θα περασεις... Εεε θα περασουμε καλα :D Η καλύτερη περίοδος δλδ για ασχοληθείς σοβαρά μαζι του, ευγε. Εμενα παιδακια μεχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA θα με δείτε, μετα... ουτε γνωστοι/άγνωστοι δεν θα με ξαναδούνε :P πω καταστροφή φέρνουν αυτα τα παιχνίδια...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απλα θα λιωσεις αρχικα το Story οσες ωρες ειναι και μετα θα συνδιαζεις τα Online μεταξυ τους.Δηλαδη μια θα μπαινεις στο GTA Online και για διαλειμα θα παιζεις και λιγο Smash brosh :P

Εντωμεταξυ κοιτα καταντια ρε γαμωτο του Ελλαδισταν http://www.skroutz.gr/s/2825712/Monster-Hunter-3-Ultimate-Wii-U.html?keyphrase=monster+hunter+3να το φερνει το Birdphone,καταστημα πιο γνωστο για τα κινητα τηλεφωνα και να μην το φερνουν αλλα μαγαζια ή μεγαλες αλυσιδες. Για να μην σχολιασω καν οτι το Πλαισιο δεν φερνει τιποτα απο Wii U :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι το κακο ... Περα απ την πλακα...

εγω δουλευω γμτ κ δεν εχω χρονο...Μαζευω μαζευω games κ μετα λεω ποτε θα τα παιξω γμτ??Γι αυτο κ πλεον τα τυπου gta δεν τα αγγιζω...Βρηκα ryse στα 15 ευρο οποτε αυτο το ΣΚ ασχολουμε με αυτο...

Δημοσ.

Οχι απλα θα λιωσεις αρχικα το Story οσες ωρες ειναι και μετα θα συνδιαζεις τα Online μεταξυ τους.Δηλαδη μια θα μπαινεις στο GTA Online και για διαλειμα θα παιζεις και λιγο Smash brosh :P

Εντωμεταξυ κοιτα καταντια ρε γαμωτο του Ελλαδισταν http://www.skroutz.gr/s/2825712/Monster-Hunter-3-Ultimate-Wii-U.html?keyphrase=monster+hunter+3να το φερνει το Birdphone,καταστημα πιο γνωστο για τα κινητα τηλεφωνα και να μην το φερνουν αλλα μαγαζια ή μεγαλες αλυσιδες. Για να μην σχολιασω καν οτι το Πλαισιο δεν φερνει τιποτα απο Wii U :P

Το έχει ο Γερμανός στα 29,90!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...