neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψεις στο καταραμενο google wii vs wii u και να διαβασεις τις διαφορες(αλλα ξεχασα το Internet ειναι μονο για Youtube,facebook και Lol).Πιο γρηγορα θα κανει απο το να μπει να σχολιασει εδω...Αλλα τι να κανεις που ζουμε στην καταραμενη χωρα που ο Ελληνας σε τετοια εχει τελειως αγνοια Βρε λες να προχωρησω και εγω σε αγορα??? Απλα φοβαμαι μην βγει κανενα καλο Bundle οπως το καλοκαιρι με το ZombiU στα 240. Μπορεί και να μην είναι καλή κίνηση να περιμένεις άλλο. Δεδομένου οτι ηταν καλή χρονιά για το Wii U και οτι ακολουθεί δυνατός χρόνος. Τουλάχιστον θα πάρεις μια ενδιάμεση προσφορά αν βγεί κάτι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια. Υποθέσεις κάνω... 1
JohnVani18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έφτασε!! Έρωτας η κονσόλα!! Θα ανεβάσω μετά και καμία pick! 3
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να παρει σας μισω ολους... Επεσε παραγγελια για το πακετο Wii U monster hunter 5
gkalas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έφτασε!! Έρωτας η κονσόλα!! Θα ανεβάσω μετά και καμία pick! Που να παίξεις και τα διαμάντια της.
neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Να παρει σας μισω ολους... Επεσε παραγγελια για το πακετο Wii U monster hunter ^^ WooHooo δεν το ζούμε αυτό χαχαχα Καλοτάξιδο το εργαλείο JohnVani! 3
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ^^ WooHooo δεν το ζούμε αυτό χαχαχα Καλοτάξιδο το εργαλείο JohnVani! Ε θα πονεσει λιγο η τσεπη γιατι εκανα και παραγγελια Bayonetta 2 και Donkey kong αλλα δεν μπορω αλλο να περιμενω στο Skroutz μπας και γινει κανενα θαυμα Ασε που το Monter Hunter κοστιζει ακριβοτερα απο αλλα παιχνιδια (παλι καλα που η αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μου βγηκε σχεδον σαν ανταλλαγη)
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εγω ειχα στο σχεδιο τωρα τις γιορτες να τσιμπησω 4-5 παιχνιδια (ναι ναι ολοκληρο το δωρο Χριστουγεννων θα πηγαινε σε παιχνιδια που παντα κατι γινοταν και δεν τα ειχα παρει νωριτερα ) αλλα δυστυχως προτιμησα να το ξοδεψω σε ποιο "ρεαλιστικα" πραγματα. Φορμιτσες, παπουτσια, ακουστικα, ρουχαλακια κτλ κτλ. Τωρα πρεπει να περιμενω ξανα ποτε θα μαζεψω καταλληλο budget για να τσιμπησω τσιμπησω τουλαχιστον το SM3DW. Υπο κανονικες συνθηκες αυτα τα Xριστουγεννα θα αγοραζα SM3DW, Zelda, Pikmin 3, Donkey Kong και Mario Kart. Τωρα....πηρα το τριτο...
Sanuna Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εγω το τσιμπησα το Wii U + Monster Hunter.Μολις με ενημερωσαν οτι θα ερθει αυριο 2
neratzojuice Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τωρα πρεπει να περιμενω ξανα ποτε θα μαζεψω καταλληλο budget για να τσιμπησω τσιμπησω τουλαχιστον το SM3DW. Υπο κανονικες συνθηκες αυτα τα Xριστουγεννα θα αγοραζα SM3DW, Zelda, Pikmin 3, Donkey Kong και Mario Kart. Τωρα....πηρα το τριτο... Ποιό το Pikmin 3 λές?
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και εγω ειχα στο σχεδιο τωρα τις γιορτες να τσιμπησω 4-5 παιχνιδια (ναι ναι ολοκληρο το δωρο Χριστουγεννων θα πηγαινε σε παιχνιδια που παντα κατι γινοταν και δεν τα ειχα παρει νωριτερα ) αλλα δυστυχως προτιμησα να το ξοδεψω σε ποιο "ρεαλιστικα" πραγματα. Φορμιτσες, παπουτσια, ακουστικα, ρουχαλακια κτλ κτλ. Τωρα πρεπει να περιμενω ξανα ποτε θα μαζεψω καταλληλο budget για να τσιμπησω τσιμπησω τουλαχιστον το SM3DW. Υπο κανονικες συνθηκες αυτα τα Xριστουγεννα θα αγοραζα SM3DW, Zelda, Pikmin 3, Donkey Kong και Mario Kart. Τωρα....πηρα το τριτο... Εριξες πολυ χρημα στα ακουστικα γιαυτο
Deargr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Την επομενη της παραγγελιας δεν παραλαμβανεις οταν παραγγελνεις απο you.gr?
JohnVani18 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κάτι διαβάζω οτι αν το Nintendo ID γίνει link με WiiU, δεν μπορεί να γίνει unlink.. Πρέπει να επικοινωνήσω με Nintendo για το συγκεκριμένο θέμα?
Sanuna Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παιδια λαθος.ΗΡΘΕ!!!Ειχα κλειστο το κινητο χθες και ειδα το μυνημα τωρα.Θα ανεβασω καμια pic μετα^^ 3
arxani Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Νεος κατοχος και εγω. Μαρεσει πολυ. Αλλα μου ξινιζει επισης πολυ η ποιοτητα της οθονης της ταμπλετας. Απαραδεκτη. Λιγοο ppi, dpi παραπανωω ρε καρμιριδες της νιντενδο.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Νεος κατοχος και εγω. Μαρεσει πολυ. Αλλα μου ξινιζει επισης πολυ η ποιοτητα της οθονης της ταμπλετας. Απαραδεκτη. Λιγοο ppi, dpi παραπανωω ρε καρμιριδες της νιντενδο. Δεν ειναι φορητη η κονσολα για να δωσουν βαση στην ταμπλετα. Στην οθονη ουτως ή αλλως θα παιζεις πιο πολυ και αν εχεις και το Controller με αυτο θα παιζεις λογω της εργονομιας του και της αυτονομιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα