Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψεις στο καταραμενο google wii vs wii u και να διαβασεις τις διαφορες(αλλα ξεχασα το Internet ειναι μονο για Youtube,facebook και Lol).Πιο γρηγορα θα κανει απο το να μπει να σχολιασει εδω...Αλλα τι να κανεις που ζουμε στην καταραμενη χωρα που ο Ελληνας σε τετοια εχει τελειως αγνοια 

Βρε λες να προχωρησω και εγω σε αγορα??? Απλα φοβαμαι μην βγει κανενα καλο Bundle οπως το καλοκαιρι με το ZombiU στα 240.

Μπορεί και να μην είναι καλή κίνηση να περιμένεις άλλο. Δεδομένου οτι ηταν καλή χρονιά για το Wii U και οτι ακολουθεί δυνατός χρόνος. Τουλάχιστον θα πάρεις μια ενδιάμεση προσφορά αν βγεί κάτι καλύτερο. 

Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια. Υποθέσεις κάνω...

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να παρει σας μισω ολους... :mad:  Επεσε παραγγελια για το πακετο Wii U monster hunter :P

^^ WooHooo δεν το ζούμε αυτό χαχαχα

Καλοτάξιδο το εργαλείο JohnVani!

• Like 3
Δημοσ.

^^ WooHooo δεν το ζούμε αυτό χαχαχα

Καλοτάξιδο το εργαλείο JohnVani!

Ε θα πονεσει λιγο η τσεπη γιατι εκανα και παραγγελια Bayonetta 2 και Donkey kong αλλα δεν μπορω αλλο να περιμενω στο Skroutz μπας και γινει κανενα θαυμα :P Ασε που το Monter Hunter κοστιζει ακριβοτερα απο αλλα παιχνιδια :P (παλι καλα που η αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μου βγηκε σχεδον σαν ανταλλαγη)

Δημοσ.

Και εγω ειχα στο σχεδιο τωρα τις γιορτες να τσιμπησω 4-5 παιχνιδια (ναι ναι ολοκληρο το δωρο Χριστουγεννων θα πηγαινε σε παιχνιδια που παντα κατι γινοταν και δεν τα ειχα παρει νωριτερα :P ) αλλα δυστυχως προτιμησα να το ξοδεψω σε ποιο "ρεαλιστικα" πραγματα. Φορμιτσες, παπουτσια, ακουστικα, ρουχαλακια κτλ κτλ. 

Τωρα πρεπει να περιμενω ξανα ποτε θα μαζεψω καταλληλο budget για να τσιμπησω τσιμπησω τουλαχιστον το SM3DW. Υπο κανονικες συνθηκες αυτα τα Xριστουγεννα θα αγοραζα SM3DW, Zelda, Pikmin 3, Donkey Kong και Mario Kart. Τωρα....πηρα το τριτο...

Δημοσ.

Τωρα πρεπει να περιμενω ξανα ποτε θα μαζεψω καταλληλο budget για να τσιμπησω τσιμπησω τουλαχιστον το SM3DW. Υπο κανονικες συνθηκες αυτα τα Xριστουγεννα θα αγοραζα SM3DW, Zelda, Pikmin 3, Donkey Kong και Mario Kart. Τωρα....πηρα το τριτο...

Ποιό το Pikmin 3 λές? :P

Δημοσ.

Και εγω ειχα στο σχεδιο τωρα τις γιορτες να τσιμπησω 4-5 παιχνιδια (ναι ναι ολοκληρο το δωρο Χριστουγεννων θα πηγαινε σε παιχνιδια που παντα κατι γινοταν και δεν τα ειχα παρει νωριτερα :P ) αλλα δυστυχως προτιμησα να το ξοδεψω σε ποιο "ρεαλιστικα" πραγματα. Φορμιτσες, παπουτσια, ακουστικα, ρουχαλακια κτλ κτλ. 

Εριξες πολυ χρημα στα ακουστικα γιαυτο :P

Δημοσ.

Κάτι διαβάζω οτι αν το Nintendo ID γίνει link με WiiU, δεν μπορεί να γίνει unlink.. -_-

Πρέπει να επικοινωνήσω με Nintendo για το συγκεκριμένο θέμα?

Δημοσ.

Νεος κατοχος και εγω.  Μαρεσει πολυ. Αλλα μου ξινιζει επισης πολυ η ποιοτητα της οθονης της ταμπλετας.  Απαραδεκτη.  Λιγοο ppi,  dpi παραπανωω ρε καρμιριδες της νιντενδο.  

Δημοσ.

Νεος κατοχος και εγω.  Μαρεσει πολυ. Αλλα μου ξινιζει επισης πολυ η ποιοτητα της οθονης της ταμπλετας.  Απαραδεκτη.  Λιγοο ppi,  dpi παραπανωω ρε καρμιριδες της νιντενδο.  

Δεν ειναι φορητη η κονσολα για να δωσουν βαση στην ταμπλετα. Στην οθονη ουτως ή αλλως θα παιζεις πιο πολυ και αν εχεις και το Controller με αυτο θα παιζεις λογω της εργονομιας του και της αυτονομιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...