Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες οποιος εχει προσβαση σε media mrkt & public και κυριως στο 2ο να παει εκει για αμιιβο....εχει αυτα πουζητατε.εχω τσιμπησα marth ,starfox & villager απο κει.....τα χω σφραγισμενα καλου κακου...αλλα εχω ανοιγεμες τους μαριο,λινκ,yoshi & samus...

Αυριο ή μεθαυριο θα περασω απο Mall Να παρω Donkey kong και Bayo 2,ελπιζω να βρω του Marth.Δεν εχω παιξει τα παιχνιδια Fire Emblem αλλα μου αρεσει πολυ σαν φιγουρα.

Χανιά city! Πολύ λίγες έχει εκεί. 

Έχω πάρει Link, Zelda και όλο τα χαζεύω. Πανέμορφα τα έκαναν!

Ναι η Zelda φιγουρα ειναι πολυ ωραια,πολυ πιο ομορφη απο την χαζο Peach :P

Δημοσ.

Αυριο ή μεθαυριο θα περασω απο Mall Να παρω Donkey kong και Bayo 2,ελπιζω να βρω του Marth.Δεν εχω παιξει τα παιχνιδια Fire Emblem αλλα μου αρεσει πολυ σαν φιγουρα.

Ναι η Zelda φιγουρα ειναι πολυ ωραια,πολυ πιο ομορφη απο την χαζο Peach :P

Ναι ρε συ πανέμορφη η Zelda και όπως είπες της Peach σάπια. Γι' αυτό και έχω σκοπό να τσιμπήσω Rosalina! 

Πολλές  ακόμα θα ήθελα αλλλλα :-(

Δημοσ.

Παιδες οποιος εχει προσβαση σε media mrkt & public και κυριως στο 2ο να παει εκει για αμιιβο....εχει αυτα πουζητατε.εχω τσιμπησα marth ,starfox & villager απο κει.....τα χω σφραγισμενα καλου κακου...αλλα εχω ανοιγεμες τους μαριο,λινκ,yoshi & samus...

Ποσο σου πηγε η φιγουρα του Marth???

Δημοσ.

καλησπερα παιδια βασικα επειδη δεν εκανα σωστα την ερωτηση προχθες εννουσα αν τα παιχνιδια του wii u παιζουν σε wii και οχι το αντιστροφο,να γινω πιο συγκεκριμενος πχ στο wii μου θα παιζει το bayonetta 2 που ειναι αποκλειστικοτητα του wii u??

Δημοσ.

καλησπερα παιδια βασικα επειδη δεν εκανα σωστα την ερωτηση προχθες εννουσα αν τα παιχνιδια του wii u παιζουν σε wii και οχι το αντιστροφο,να γινω πιο συγκεκριμενος πχ στο wii μου θα παιζει το bayonetta 2 που ειναι αποκλειστικοτητα του wii u??

Πραγματικά χωρίς να θέλω να σε κατηγορήσω είναι ένα δείγμα της σύγχυσης που έφερε η N με το όνομα Wii U. Κατά τα άλλα ότι είπε ο dreaming123

• Like 4
Δημοσ.

α οκ θενκς γιατι αρχικα ειχα την εντυπωση οτι η μονη διαφορα ειναι στην οθονη του wii u.

Δεν κάνει τίποτα. Πάντως να ξέρεις ότι τα παιχνίδια του wii παίζουν στο wii u. Το αντίστροφο όπως είπαμε δεν γίνεται.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι μονο αυτο αλλα δεν εχει λογικη ενα παιχνιδι του Wii U να παιζει και στο Wii καθως το Wii ειναι αρκετα πιο αδυναμο σαν συστημα και δεν υποστηριζει καν Full Hd ή Hd ready αναλυση.

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι μονο αυτο αλλα δεν εχει λογικη ενα παιχνιδι του Wii U να παιζει και στο Wii καθως το Wii ειναι αρκετα πιο αδυναμο σαν συστημα και δεν υποστηριζει καν Full Hd ή Hd ready αναλυση.

Συμφωνώ αλλά πίστεψε με πολλοί που δεν ασχολούνται με το αντικείμενο δεν το γνωρίζουν αυτο + το όνομα αλλά και η εμφάνιση της κονσόλας που ναι μεν έχει διαφορές αλλά στην μπροστινή της όψη μοιάζει με έναν στρογγυλοποιημένο wii προκαλεί σύγχυση.

edit: και το ότι η οθόνη του wii u είναι η μόνη διαφορά που είπε και ο παραπάνω το έχω ακούσει από πολλά άτομα να το λένε.

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά πίστεψε με πολλοί που δεν ασχολούνται με το αντικείμενο δεν το γνωρίζουν αυτο + το όνομα αλλά και η εμφάνιση της κονσόλας που ναι μεν έχει διαφορές αλλά στην μπροστινή της όψη μοιάζει με έναν στρογγυλοποιημένο wii προκαλεί σύγχυση.

edit: και το ότι η οθόνη του wii u είναι η μόνη διαφορά που είπε και ο παραπάνω το έχω ακούσει από πολλά άτομα να το λένε.

Συμφωνώ. Χαζομάρα στρατηγική. Μόνη της το επιδίωξε για να το βλέπει ο κόσμος και κάλα σαν την εξέλιξη της προηγούμενης κονσόλας. Βλέπε iphone 5, 5s.

Ετσι υποθέτω.

Παντως και εμένα όλοι οι φίλοι/ες Wii νομίζουν οτι έχω. Κότσαρα απο μ΄'ονος μου το U στις αρχές αλλά τα παράτησα :P

Δημοσ.

Ε ναι γιατι ειναι παρα πολυ δυσκολο να γραψεις στο καταραμενο google wii vs wii u και να διαβασεις τις διαφορες(αλλα ξεχασα το Internet ειναι μονο για Youtube,facebook και Lol).Πιο γρηγορα θα κανει απο το να μπει να σχολιασει εδω...Αλλα τι να κανεις που ζουμε στην καταραμενη χωρα που ο Ελληνας σε τετοια εχει τελειως αγνοια 

Μου 'ρθε μήνυμα απο you.gr οτι η κονσόλα στάλθηκε!! :D

Ελπίζω αύριο να την έχω στα χέρια μου!!

Βρε λες να προχωρησω και εγω σε αγορα??? Απλα φοβαμαι μην βγει κανενα καλο Bundle οπως το καλοκαιρι με το ZombiU στα 240.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...