Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος της κονσολας και εχω μια απορια. Μπορω με καποιο τροπο να δημιουργησω αμερικανικο λογαριασμο eshop απο PAL κονσολα? Για να αγοραζω τα παιχνιδια φθηνοτερα λογω νομισματος.

Επισης θελω να αγορασω ενα pc monitor full hd me hdmi και να το συνδεσω. Θα εχω καλη εικονα?η θαχω τπτ προβληματα συμβατοτητας?

Ευχαριστω

Οχι κανονικα θα παιζεις,απλα να κοιταξεις να εχει ηχεια αλλιως δεν θα εχεις ηχο.

Εχω την εντύπωση οτι ρίξανε τη δυσκολία στο 2. Εκει που στο 1 ήμουν όλο θανάτους και stone, στο 2 δεν πέθαινα καν. Ετσι το έπαιξα στο Hard. Για την ακρίβεια καλύτερη διαρύθμιση των δυσκολιών πιστεύω οτι έκαναν γιατι το normal του 1 ηταν πολύ δύσκολο και να το παίξεις σε χαμηλότερη δυσκολία ηταν ξενέρα γιατι έκανε κινήσεις μόνο του..

Ρε παιδια θα καταργηθούν τα amiibo τελικά? Καλά χαζοί είναι? Ντε και καλά να ξεφραγκιαστούμαι τώρα. Προσπαθώ να αοράζω ένα το μήνα και έχουν μείναι κανα 2 που θέλω ακόμα.

Ναι μιας και ερχεται νεα φουρνια τον Φεβρουαριο.Και το κακο δεν ειναι αυτο,αλλα το οτι εχουν αρχησει με το καλημερα οι σπανιες φιγουρες τυπου Marth που ειτε δεν τις βρισκεις πουθενα ειτε κανουν πανακριβα.Και το ολο θεμα της καταργησης εχει και το κακο οτι οι περισσοτεροι το εχουν δει ebay δηλαδη να παρω την φιγουρα να την πουλησω αργοτερα,και εν μερη χανεται για μενα και το νοημα τους.Εγω εχω παρει την φιγουρα της Samus(metroid fan κλασσικα) και ενδιαφερομαι για καμια 2 ακομα κυριως απο παιχνιδια που ισως να αξιοποιουνται κιολας οι φιγουρες(κυριως δηλαδη για Zelda,mario κλπ).Θα ηθελα να παρω ακομα Mario,Link και ισως και την Zelda αν και ειναι πολλα τα λεφτα ρε γμτ(3φιγουρες στην πραξη ειναι 1 παιχνιδι).

καλησπερα παιδια επεσε στα χερια μου ενα wii αυτες τις μερες,εγω εχω πσ3 και εχω παιξει τα περισσοτερα γκειμς που θελω εκτος απο μερικα αποκλειστικα,ηθελα ανεκαθεν να δοκιμασω τα zelda skysword-xenoblade chronicles και καποια αλλα,μερικα  ομως εχουν βγει για το wii u, λειτουργουν και στο wii??μην τα αγορασω τζαμπα

Παιχνιδια του Wii λειτουργουν και στο Wii U φυσικα,αλλα θα χρειαστει να κρατησεις τα controller του Wii για να τα παιξεις.Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να βγαζανε επιλογη να μπορουσες να τα παιξεις και με το Wii U controller αλλα μαλλον ζηταω πολλα...

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μιας και ερχεται νεα φουρνια τον Φεβρουαριο.Και το κακο δεν ειναι αυτο,αλλα το οτι εχουν αρχησει με το καλημερα οι σπανιες φιγουρες τυπου Marth που ειτε δεν τις βρισκεις πουθενα ειτε κανουν πανακριβα.Και το ολο θεμα της καταργησης εχει και το κακο οτι οι περισσοτεροι το εχουν δει ebay δηλαδη να παρω την φιγουρα να την πουλησω αργοτερα,και εν μερη χανεται για μενα και το νοημα τους.Εγω εχω παρει την φιγουρα της Samus(metroid fan κλασσικα) και ενδιαφερομαι για καμια 2 ακομα κυριως απο παιχνιδια που ισως να αξιοποιουνται κιολας οι φιγουρες(κυριως δηλαδη για Zelda,mario κλπ).Θα ηθελα να παρω ακομα Mario,Link και ισως και την Zelda αν και ειναι πολλα τα λεφτα ρε γμτ(3φιγουρες στην πραξη ειναι 1 παιχνιδι).

Γιατι νομιζω οτι έχουν έρθει 2 φουρνιές? Μήπως ήρθε σε 2 δόσεις η πρώτη φουρνιά? 

Τέλος πάντων απαράδεκτο αυτό το πράγμα και απο τη Nintendo που το επιτρέπει και απο τους συλλέκτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις..  Έλεος

Εγω που δεν μπορώ να τα σκάσω με τη μια, να πάρω αυτά που θέλω να πάω να πνιγώ.

Δε τον ακουω γιατι ανακοίνωσαν τα χαρτάκια που θα βγάλουν αργότερα αντι για φιγούρα. Για να μπορούμε να τα μεταφέρουμε στα ταξίδια μας λέει.... ΝΑΙ ΚΑΛΑ μαμημένοι. Οχι οτι θα έχουν extra κέρδη.

Έφυγε παραγγελία Samus γιατι είμαι σίγουρος οτι αμα πάψει η παραγωγή της θα δούμε ΤΡΕΛΑ νούμερα στο ebay όπως και εδω Ελλάδα και θα φεύγουνε διαόλοι αμα δε την έχω.

Πότε βγαίνη η δεύτερη φουρνιά?

• Like 1
Δημοσ.

25 Φεβρουαριου με βαση το video 

στο 0:18 το λεει.

Και εδω το video που υποτιθεται εξηγουν γιατι μερικες φιγουρες θα μεινουν στα ραφια 

http://www.ign.com/videos/2014/12/17/why-hunting-down-amiibo-is-ruining-my-life

Λεγανε αρχικα οτι οι περισσοτερες φιγουρες θα σταματησουν να βγαινουν λογω χωρου στα ραφια των καταστηματων και οτι θα μεινουν μονο οι κεντρικοι χαρακτηρες βλεπε Mario,Zelda κλπ και μετα το γυρισανε και ειπανε οτι ισως ξαναβγαλουν τις φιγουρες που δεν θα σταματησουν να παραγονται τωρα,αργοτερα. Κοινως για μενα μπουρδες....

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή πιστεύεις οτι δε θα σταματήσουν ετσι?

Μη βγάλουν (μόνο) χαρτάκια φοβάμαι εγω και μας ξενερώσουν τελείως.

Απο τη δεύτερη φουρνιά, σιγουρες αγορές: Megaman, toon Link, Rosalina!

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οι φιγουρες που εχουν αυτο το πλαστικο για να στηριζει την φιγουρα δεν ειναι για πολλα πολλα. Τον Megaman τον περιμενουν παντως αρκετοι οπως και τον Sonic,αλλα ο Sonic εχει πεσει παρα πολυ στα ματια μου μετα τα τελευταια παιχνιδια τραγωδιες που εχουν βγει...

Βεβαια με ρεγουλο οι φιγουρες γιατι αν παρεις 1-2 δεν ειναι πολλα τα χρηματα αλλα αν πχ παρεις 6 φιγουρες ειναι 2 παιχνιδια :D

Και η πλακα ειναι οτι οπως λεει παραπανω ο Francis,θα μπορουσαν να ειναι και σε γευμα του Happy meal των Mcdonallds.

Δημοσ.

Link και Zelda που έχω πάντως εγω, μια χαρά στηρίζονται.

Μη με μουρλαίνεις τώρα με τον Megaman. Θα κάνω φόνο ετσι και δεν τον βρίσκω...

Nortec ας πούμε γιατι δεν τον έχει αφού έχει και τα άλλα... Αγχώνομαι  :-D

Δημοσ.

Παιδια μιας και ψαχνω ενα gamecube adapter μπορει καποιος να μου πει αμα Link.png Site: αυτό ισχυει και στην Ελλαδα?

Πρεπει να εχει Adapter το Amazon αν δεν βρισκεις απο Ελλαδα,απλα ειναι αρκετα ακριβος δυστηχως και για μενα προσωπικα δεν αξιζει για να παιξεις κυριως ενα παιχνιδι.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι επειδη αποφασισα να το χακαρω το wii και λιγο που το ψαξα στο νετ(ειμαι ασχετος)υπαρχουν 2 τροποι?ενας με σκληρο εξωτερικο και προγραμματακι και ενας με τσιπ??ποιος ειναι καλυτερος?και επισης με χακ παιχνιδια απο gamecube παιζουν?

Δημοσ.

αναλογα το μοντελο που εχεις.Τα πρωτα wii υποστηριζαν παιχνιδια gamecube και επαιρναν τσιπακι.

Η νιντεντο εκλεισε την τρυπα και τα επομενα μοντελα δεν επαιρναν τσιπ αλλα γινονται ολα softmod.

Δεν ξερω αν το σλιμ wii παιρνει softmod.Τσιπακι σιγουρα δεν παιρνει.

Αν το wii σου εχει υποδοχες που μπαινουν τα χειριστηρια απο το gamegube, με χακ παιζουν τα παιχνιδια απο gamecube,

Αυτα ισχυουν για το wii.Aν εννοεις το wiiu δεν εχει σπασει ακομα.

Δημοσ.

Παιδες οποιος εχει προσβαση σε media mrkt & public και κυριως στο 2ο να παει εκει για αμιιβο....εχει αυτα πουζητατε.εχω τσιμπησα marth ,starfox & villager απο κει.....τα χω σφραγισμενα καλου κακου...αλλα εχω ανοιγεμες τους μαριο,λινκ,yoshi & samus...

Δημοσ.

Παιδες οποιος εχει προσβαση σε media mrkt & public και κυριως στο 2ο να παει εκει για αμιιβο....εχει αυτα πουζητατε.εχω τσιμπησα marth ,starfox & villager απο κει.....τα χω σφραγισμενα καλου κακου...αλλα εχω ανοιγεμες τους μαριο,λινκ,yoshi & samus...

Στα public που είμαι εγω δεν έχει καν τη Samus. Την παρήγγειλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...