HarryGrey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αυτο τωρα γιατι το εβαλες ρε γμτ και δεν το βρισκω πουθενα για αγορα Το πρώτο θα εννοείς του wii, γιατί το X βγαίνει το 15. Υπάρχει στο αμαζον. Ψάχνεις αποκλειστικά Ελλάδα;
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Κατα προτιμηση ναι βεβαια να μου πεις μπορει να το βαλει κανενας στις αγγελιες παλι αρα κανω υπομονη
HarryGrey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί αλλά να το παρακολουθείς μην φτάσει η τιμή του στο ταβάνι γιατί θεωρείται ήδη σπάνιος.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παντως κατ εμε βλακεια που δεν βγαλανε Bundle με το Mario Kart και Controller.
HarryGrey Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παντως κατ εμε βλακεια που δεν βγαλανε Bundle με το Mario Kart και Controller. Σίγουρα, θα ήταν καλή επιλογή γιατί πούλησε πολύ καλά το MΚ8. Για μένα πάντως το καλύτερο bundle παραμένει αυτό με το MH3U.
neratzojuice Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί αλλά να το παρακολουθείς μην φτάσει η τιμή του στο ταβάνι γιατί θεωρείται ήδη σπάνιος. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγω δεν το βγάζουν σε "selects"... Έχει τόσο πολύ ζήτηση. Θα το ήθελα αλλά δε θα πληρώσω ένα κάρο λεφτά για να πάρω γουρούνι στο σακί. Δηλαδή έλεος. 1+1=2 ρε Ninty. Εδω κόσμος παίρνει Wii U για να παίξει το Xenoblade που ΘΑ βγει.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Site: Nintendo Wii U Monster Hunter 3 Ultimate Premium Pack Limited Edition + MH Decorative Skin και Screen Filter στα 299 "Κρίμα" που έχω κάνει ήδη παραγγελία.. Φοβερή τιμή!
pigos23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι τρομερη τιμη
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ειναι μαζι με Controller αρα η αξια του Bundle ουσιαστικα ειναι στα 250ευρω δηλαδη 50ευρω φθηνοτερα απο οτι τα αλλα της αγορας.Φυσικα το καλυτερο ηταν αυτο με το ZombiU στα 250 καθως με τα υπολοιπα 50ευρω μπορουσες να επαιρνες οποιο παιχνιδι ηθελες αλλα και αυτο καλο ειναι μιας και το Monster Hunter ειναι καλο παιχνιδι. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγω δεν το βγάζουν σε "selects"... Έχει τόσο πολύ ζήτηση. Θα το ήθελα αλλά δε θα πληρώσω ένα κάρο λεφτά για να πάρω γουρούνι στο σακί. Δηλαδή έλεος. 1+1=2 ρε Ninty. Εδω κόσμος παίρνει Wii U για να παίξει το Xenoblade που ΘΑ βγει. Ουτε το Metroid Prime 3 ειναι στα Selects λες και ειχε πολλα ποιοτικα Fps το Wii.
neratzojuice Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ειναι μαζι με Controller αρα η αξια του Bundle ουσιαστικα ειναι στα 250ευρω δηλαδη 50ευρω φθηνοτερα απο οτι τα αλλα της αγορας.Φυσικα το καλυτερο ηταν αυτο με το ZombiU στα 250 καθως με τα υπολοιπα 50ευρω μπορουσες να επαιρνες οποιο παιχνιδι ηθελες αλλα και αυτο καλο ειναι μιας και το Monster Hunter ειναι καλο παιχνιδι. Ουτε το Metroid Prime 3 ειναι στα Selects λες και ειχε πολλα ποιοτικα Fps το Wii. Ναι ωραίο Bundle. Το Metroid Prime 3 ευτυχώς το βρήκα εύκολα. Το Trilogy όμως... Έχει τόση ζήτηση.. Τι διάολο γιατι να μη βγάζουν άλλες κοπιές. Όλο ερωτηματικά η Nintendo btw το trilogy το βρήκα 20 ευρώ το limmited αλλά γερμανικό -.- Το έψαχνα όμως πολύ καιρό
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι ωραίο Bundle. Το Metroid Prime 3 ευτυχώς το βρήκα εύκολα. Το Trilogy όμως... Έχει τόση ζήτηση.. Τι διάολο γιατι να μη βγάζουν άλλες κοπιές. Όλο ερωτηματικά η Nintendo btw το trilogy το βρήκα 20 ευρώ το limmited αλλά γερμανικό -.- Το έψαχνα όμως πολύ καιρό Το Metroid Prime Trilogy ειχε ηδη ανακοινωθει οταν βγηκε οτι θα εβγαινε σαν συλλεκτικη Collectors και σε πιο παλια forums που εβλεπα τα posts το πουλουσανε σε τιμες κατω των 45ευρω που ειναι μια χαρα. Απλα τωρα τελευταια ειναι που τους εχει πιασει πολλους και το βαρανε ο κουκος αηδονι σαν τιμη κατι σαν τις προσφορες της Vodafone,και σου πετανε την δικαιολογια''φιλε δες ποσο εχει στο Ebay'' ελα μου ομως που τα μαγαζια του εξωτερικου δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μας και μπορουσες να το βρεις ανετα σε Used....
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Προσφορα του Public στα 2 παιχνιδια το 1 στην μιση τιμη http://www.insomnia.gr/topic/554388-public-%CF%84%CE%BF-2%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9-50/ Αν καποιος πχ ειναι απο Αθηνα και ενδιαφερεται για Bayonetta,mario kart κλπ και θελει να εκμεταλλευτει την προσφορα εγω ενδιαφερομαι
Deargr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια, Basic με Smash Bross στα 239€ και εξωτερικο δισκο(που εχω ηδη) ή Premium ?
pigos23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τιποτα ακομα Υπομονη μηπως σκασει καμια προσφορα μεσα στο Γεναρη ή αρχες Φεβρουαριου 2
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οτι ειπε ο παραπανω.Και εγω εψινα το παραπανω Monster Hunter αλλα θα περιμενω μηπως και δουμε κανενα ωραιο bundle στα 240 προσφορα μιας και για τωρα δεν με πολυ ψινει το Monster Hunter και κακως που κοστιζει τοσο πολυ στο skroutz .... Επισης να πω απο τωρα στα παιδια να ριξουν ακυρο σε διαφορα ατομα που εχουν εμφανιστει τωρα τελευταια και πουλανε Used Wii U basic σκετο στα 170ευρω ειναι απλα κοροιδια... Πραγματικα στις αγγελιες του Wii U ειναι χειροτερα τα πραγματα απο οτι με τα Iphone.Κλασσικο παραδειγμα ατομο που πουλαει το Super Mario Bros Used παρακαλω 45ευρω οσο κανει να το αγορασεις καινουργιο http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/382743-wii-u/.Αλλος πχ δινει το U basic used 170 ευρω και καινουργιο πριν λιγες μερες ειχε 180... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα