Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα πολλά jrpg's στο wiiu ρε γαμώτο. Θα βολεύει απίστευτα να έχεις το μενού στην ταμπλέτα και ούτε pause ούτε τίποτα.

• Like 5
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικότερα δεν είναι ότι δεν βολεύει η ταμπλέτα, αλλά η αυτονομία της είναι για κλάματα. Ενώ το Pro Controller συνεχίζει και συνεχίζει.... σταματάει το λαγουδάκι της Duracell, αλλά το Pro controller συνεχίζει :P

• Like 2
Δημοσ.

pro controller σε σχετικα καλη τιμη παιζει?

35-40 ευρω?

μεταχειρισμενα που μπορω να βρω και σε τι τιμες υπαρχουν?

• Like 1
Δημοσ.

Μεταχειρισμενα μπορουσες να βρεις αρκετα στις αγγελιες οταν ειχε μπει το Bundle το καλοκαιρι του ZombiU και τα διναμε μερικοι.Τωρα δυστηχως αυτη την περιοδο μονο 49ευρω κανουν τα φθηνοτερα.Επισης τα μαγαζια που εχουν παραδοση σε Used πραγματα βλεπε Gameexplorers και ConsoleClub δεν εχουν μεταχ. γενικα για Wii U ουτε για δειγμα.

Γενικότερα δεν είναι ότι δεν βολεύει η ταμπλέτα, αλλά η αυτονομία της είναι για κλάματα. Ενώ το Pro Controller συνεχίζει και συνεχίζει.... σταματάει το λαγουδάκι της Duracell, αλλά το Pro controller συνεχίζει :P

Βασικα αυτο που γουσταρω ειναι οτι εχει την αυτονομια που επρεπε να ειχαν αλλα controller βλεπε Ps4.

Εδω δεν μπορεις να βρεις Used για το Wii καλα καλα,ποσο μαλλον να βρεις για το Wii U. Γιαυτο και ολοι το ριχνουν στις αγγελιες σε Forum. Εγω πιο παλια που πχ εψαχνα για Super Mario Galaxy 2 Used,εβλεπα στο Skroutz το μεταχειρισμενο να ηταν ακριβοτερο απο το καινουργιο και εμενα με ανοιχτο το στομα.

Δημοσ.

Λοιπον μιας και δεν υπαρχει και τιποτα νεο στον οριζοντα θες να σου πω εγω τι εχω να παιξω στο Wii U?

Super Mario Galaxy 1 και 2

Zelda Twilight Princess και Skyward sword

Metroid Prime trilogy(τουλαχιστον το 3 τα αλλα 2 ευτυχως τα εβγαλα επι εποχης GC αλλα και αυτα θα τα ξαναπαιξω)

New Super Mario Bros Wii ή Wii U

Metroid Other M δεν το εχω παιξει αλλα μαλλον θα τιμηθει λογω του κεντρικου ηρωα που ειναι ο αγαπημενος μου.

Και αν βρω σε καμια προσφορα το Xenoblades και αυτο.

Και μετα ειναι και τα περι Wii U

Monster Hunter

Mario 3d

Bayonetta 2(και λογικα και το 1 θα ξαναπαιξω)

κλπ κλπ

Για να μην αναφερω οτι καινουργιο ερχεται σε Pc βλεπε Witcher 3.Ενα καλοκαιρι να κατσω να λιωσω δεν θα μου φτασει με τοσα παιχνιδια :P

Και βεβαια μεχρι να βγαλω τα μισα απο τα παραπανω ενας θεος ξερει τι αλλο θα εχει βγει μεχρι τοτε για το U,βλεπε Star Fox και πιθανως νεο Zelda.

Αυτο παντως που πραγματικα ειναι το μοναδικο στυλ παιχνιδιου που μου ελειπε απο τα Playstation 2 και 3 ειναι τα παιχνιδια στυλ Dragon Quest VIII και Ni No Kuni Wrath of the White Witch αντιστοιχα.Τετοια να εβγαζε η Nintendo και τιποτα αλλο :(

Ο λογος τελος που περιμενω για καμια καλη προσφορα ειναι γιατι αναγκαστικα θα πρεπει να παρω και το Wii U pro controller γιατι η αυτονομια του gamepad δεν παλευεται,και κοστιζει και 50ευρω το ρημαδι :(

Το pro controller το πήρα από ιαπωνα πωλητή στα 35 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει θα ψάξω μετά που θα ειμαι από PC το link
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια ο λογος που δεν το εχω παρει απο τωρα το Controller ειναι μπας και βγει καμια προσφορα Wii U με αυτο,βλεπε ZombiU bundle το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες μολις αγορασα το captain toad απο το e-shop και περιμενω να κατεβει!!Θα παιξω λιγο και 8α σας πω πρωτες εντυπωσεις!Ομως απο gameplay που ειδα το παιχνιδι ειναι και γαμω τα adventure

Υ.Γ. Το online του Super Smash σπερνει....

Δημοσ.

ναι μεν προσφορά σε σχέση με την αμέσως επόμενη τιμή που είναι στα 360 άλλα και πάλι 300 είναι πολλά πιστεύω.

Βασικα πιστευω πως αξιζει..Ειμουνα ετοιμος να αγορασω το wii u premium με mario kart 8 + Wii Pro Controller + Super Smash Bros.Θα μου εβγαινε κανα 400?Οποτε worth.

Δημοσ.

ναι μεν προσφορά σε σχέση με την αμέσως επόμενη τιμή που είναι στα 360 άλλα και πάλι 300 είναι πολλά πιστεύω.

Δεν ισχυει αυτο που λες καθως μιλαμε οτι εχει και το Wii U Pro controller μαζι,αρα ουσιαστικα ειναι 50ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο.

Ενδιαφερον το πακετο θα το σκεφτω και ισως το παρω απο δευτερα.

Πλεον το Monster Hunter δεν υπαρχει σαν Bundle αρα λογικα ξεστοκαρουν http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=wii+u και εγω θα προτιμουσα Bundle στα 250ευρω να πηγαινε με το Bayonetta στα 300 αλλα ισως το παρω το παραπανω.

Δημοσ.

Ξες μεχρι ποτε ειναι Harry Grey η προσφορα?

Όχι φίλε, απλά σήμερα την είδα και την πόσταρα. Όπως είπε και ο Fulgore αυτό το πακέτο δεν το βλέπεις πλέον στο skroutz και καλό είναι αν το σκέφτεται κάποιος να βιαστεί. Πάντως το MH3U είναι τεράστια παιχνιδάρα (και σε μέγεθος αλλά και ποιοτικά) και αν κολλήσεις για πότε θα γράψεις τετραψήφιο αριθμό ωρών ούτε που θα το καταλάβεις. Πάντως αν πάρει κάποιος το πακέτο ή το παιχνίδι και θέλει βοήθεια στα πρώτα του βήματα ας μου στείλει ένα μήνυμα να πάμε μαζί για κυνήγι.

edit: για μένα το MH3U και το Xenoblade Chronicles X είναι οι δυο κυριότεροι λόγοι που πήρα την κονσόλα. Στο πρώτο έχω γράψει 180 ώρες και δεν έχω κάνει ακόμα ούτε τα μισά απ όσα θα ήθελα.

Δημοσ.

Όχι φίλε, απλά σήμερα την είδα και την πόσταρα. Όπως είπε και ο Fulgore αυτό το πακέτο δεν το βλέπεις πλέον στο skroutz και καλό είναι αν το σκέφτεται κάποιος να βιαστεί. Πάντως το MH3U είναι τεράστια παιχνιδάρα (και σε μέγεθος αλλά και ποιοτικά) και αν κολλήσεις για πότε θα γράψεις τετραψήφιο αριθμό ωρών ούτε που θα το καταλάβεις. Πάντως αν πάρει κάποιος το πακέτο ή το παιχνίδι και θέλει βοήθεια στα πρώτα του βήματα ας μου στείλει ένα μήνυμα να πάμε μαζί για κυνήγι.

edit: για μένα το MH3U και το Xenoblade Chronicles X είναι οι δυο κυριότεροι λόγοι που πήρα την κονσόλα. Στο πρώτο έχω γράψει 180 ώρες και δεν έχω κάνει ακόμα ούτε τα μισά απ όσα θα ήθελα.

Αυτο τωρα γιατι το εβαλες ρε γμτ και δεν το βρισκω πουθενα για αγορα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...