Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν το other M αν εκλεινες τον ηχο οταν μιλουσε η samus και γενικα αν αγνοησεις την ιστορια. Καθαρα gameplay να το παρουμε ηταν παρα πολυ καλο. Σαφως οχι τοσο καλο οσο το πρωτο Metroid Prime ή το αξεπεραστο Super Metroid αλλα ηταν σιγουρα τοσο καλο τουλαχιστον οσο το Metroid Prime 2. Κατι που μονο κακο δεν μπορεις να πεις.

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το FAIL για το Wii U ξεκινάει από την στιγμή που συγκρίνουμε κονσόλα που βγαίνει 2012 και λέμε αν είναι καλύτερη και πόσο σε γραφικά από κονσόλες που κυκλοφόρησαν 2005-2006

είπαμε gameplay > graphics αλλά HELL NO τέτοια κοροϊδία

Δημοσ.

Παντως αν το PS3 εχει καμμια 15αρα exclusive, αλλα τοσα και παραπανω (ισως και διπλασια) εχει και το Wii. (μιας και ειναι βασικο κριτηριο αγορας μιας κονσολας). Και φυσικα το μικροτερο ποσοστο αυτων ειναι Kiddy games, ή akward move games.

Yπαρχουν games οπως τα Xenogears, Arc Rise Fantasia, Lost Shadow, DK:C και παρα μα παρα πολλα αλλα

(μαζι και τα mario, zelda) που ειναι κριμα που πολλοι δε θα τα απολαυσουν, και ειναι κριμα να κατακρινουν

την κονσολα λεγοντας ανακριβειες για ελλειψη παιχνιδιων οταν δεν εχουν ιδεα της βιβλιοθηκης της.

Συμφωνω ειναι υποδιεστερη στα γραφικα, αλλα μεχρι εκει.

Για μενα αν το U συνεχισει τα εντυπωσιακα αποκλειστικα και επεκτεινει την βιβλιοθηκη του στα multi των αλλων, θα

παει πολυ καλα.

Δημοσ.

Παντως αν το PS3 εχει καμμια 15αρα exclusive, αλλα τοσα και παραπανω (ισως και διπλασια) εχει και το Wii. (μιας και ειναι βασικο κριτηριο αγορας μιας κονσολας).

Δεν υπαρχει συγκριση σε ποσοστητα/ποιοτητα(αν βγαλουμε τα casualοπαιχνιδα).Δεν ειναι 15,Τοσα ηταν το 2007 ισως.

Το 360 εχει περισσοτερα απο 15 σιγουρα.

Επισης τα γραφικα(οταν μιλαμε για διαφορα γενιας )παιζουν σημαντικοτατο ρολο και στην ποιοτητα των παιχνιδιων.Ανωτερο hardware(γενιας)= περισσοτερα εργαλεια στην διαθεση των devs ΚΑΙ για gameplay.

Παιχνιδια οπως το Red dead redemption ηταν αδυνατον να δωσουν την ιδια εμπειρια στο wii.

Δες μονο πως ηταν τα GTA στην γενια ps2/GC/xbox. και φαντασου πως θα ηταν το Red dead redemption αν επιχειρουσαν να το βγαλουν στο wii.

Υπαρχει χαωδης διαφορα μεταξυ των συστηματων ps360 και wii.

ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι το wii δεν ειχε εξαιρετικους τιτλους.

Δημοσ.

15 exclusive δε νομιζω να εχει το Xbox.

3 Halo, 3 Gears, 3 Forza, Blue Dragon, Lost Odyssey, δε θυμαμαι καποιο αλλο τρανταχτο. (δεν αναφερομαι σε μαλακο kinnect games). Kαι εχει και καποια παρα πολυ καλα XBLA.

Aλλα ειναι αστειο, ποσα ακομα τρια του ιδιου Fransice. Γενικα αδιάφορο σε αυτό το κομματι το Xbox.

To PS3 τοσα εχει καπου στα 15 αντε 20. (φυσικα ολα ΑΑΑ τιτλοι)

Κατα την γνωμη μου τα γραφικα δεν κανουν ενα παιχνιδι, ειδικα οταν ειναι exclusive, αλλα εννοειτε πως θα χτυπησουν ασχημα οταν ειναι multi και ο ενας παιχτης υστερη αρκετα στην ισχυ. (για το Wii U δε ξερω κατα ποσο θα υστερει, δεν γνωριζω καν τι θα φορανε τα αλλα, αλλα με την λογικη οτι θα βασιζονται σε κλασσικα of the shelf κομματια δε θα απεχει και πολυ, οσο αν ηταν full στην customia οι αλλοι δυο, βλεπε CELL). Εγω ομως αναφερομαι στα exclusive toy Wii, που ειναι παρα πολλα και παρα πολυ καλα. Αντιστοιχου επιπεδου με αυτα του PS3. (και παλι τα γραφικα δεν κανουν το παιχνιδι).

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θα γινει με το wiiu,μπορει να εχει καλυτερα exclusives απ'ολους,αλλα απο το ps3 το wii δεν εχει.Τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου.

Ακομα και ιδια να ειχαν η διαφορα που σου δινει το hardware ειναι μεγαλη και στο gameplay και στα γραφικα.

Γυρω στα 200 εχω βρει με ενα προχειρο search μονο στο ps3forums για παιχνιδια που δικαιολογουν threads.(Δεν εχουν ολα τα exclusives thread)

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θα γινει με το wiiu,μπορει να εχει καλυτερα exclusives απ'ολους,αλλα απο το ps3 το wii δεν εχει.Τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου.

Ακομα και ιδια να ειχαν η διαφορα που σου δινει το hardware ειναι μεγαλη και στο gameplay και στα γραφικα.

Γυρω στα 200 εχω βρει με ενα προχειρο search μονο στο ps3forums για παιχνιδια που δικαιολογουν threads.(Δεν εχουν ολα τα exclusives thread)

Εδω σιγουρα διαφωνουμε καθετα καθως ειμαι υπερμαχος του gameplay ανεκαθεν. Το PS3 εχει πολυ καλυτερους multiplatform τιτλους απο οτι εχει exclusive τιτλους. Τα exclusive που εχει που πραγματικα μετρανε χωρανε στα πεντε δακτυλα. Δεν εχω κανεναν ενδιασμο να τσιμπησω ενα παιχνιδι στα 15-20 ευρω αν θεωρησω οτι θα μου προσφερει πραγματικο gameplay. Υπαρχουν ομως αρκετα παιχνιδια στο PS3 (exclusive) τα οποια δεν με καιει να αποκτησω ποτε και ας ειναι AAA τιτλοι. Το ΑΑΑ δεν σημαινει οτι θα εχει απαραιτητα και καλο gameplay, απλα οτι εχει μεγαλο budget.

Εχω παιξει αρκετα παιχνιδια στο PS3. Μονο 3 μπαινουν στην κονσολα μου σχεδον τον τελευταιο χρονο. Dark Souls και ninja gaiden sigma σχεδον μονοπωλουν και ριχνω και κανενα vanquish μεσα οταν θελω shooting action. Στο Wii μου τι να πω. Mario Galaxy, Metroid prime 3, Muramasa, Sin and punishment 2 και μαλιστα ασχολουμαι και "περισσοτερο" με τα παιχνιδια του wii απο οτι στο PS3 μου. Μπορει να ειμαι και εγω που εχω καταντησει "χορτασμενος" απο ταινιοvideogames και ψαχνω κατι ποιο αμεσο και απλο και αυτα τα παιχνιδια τυχαινει να μου το προσφερουν (τοσο στο PS3 και στο Wii).

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι το Wii εχει καλυτερα exclusive, ειπα οτι εχει εξισου καλα, και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα.

Nταξει εγω δεν ειμαι της αποψης οτι power = gameplay. Πχ το uncharted το GOW, killzone δεν οφειλουν το πολυ καλο gameplay στο HW τους (δυο απο αυτα υπηρχαν και στο PS2 με παρομοιο gameplay) , οπως αντιστοιχα και το φαντασικο gameplay των mario ή του DKC, ή του Xenogears, παλι δεν οφειλονται στο HW του Wii. Eκτος αν μιλαγαμε για ενα πληρως Physics game, oπου στην μια κονσολα δε θα μπορουσε να αποδοθει καν.

Οσο για την ποσοτητα επειδη ειχα κανει μια ερευνα, το PS3 εχει περιπου 130 exclusive (μαζι με τα collection και κατι σαβουρες),

καπου τοσα και το Xbox, και τα τριαπλασια απο αυτα το Wii (αλλα μιλαμε για πολυ σαβουρα), οποτε οταν αναφερομαι στα exclusive μιλαω για major τιτλους.

Tεσπα δεν εχει και πολυ νοημα αυτη η διαφωνια γιατι νομιζω ειναι θεμα γουστου, το αν σε ελκυει κατι, απλα εχοντας και τις τρεις, και μετρωντας το game time μου θεωρω οτι τον λιγοτερο χρονο τον εχω δωσει στο Xbox και περιπου ισομοιρασμενα εχω παιξει στο PS3 και το Wii, με ενα slighly edge στο PS3.

Δημοσ.
Τα exclusive που εχει που πραγματικα μετρανε χωρανε στα πεντε δακτυλα. Υ

παρχουν ομως αρκετα παιχνιδια στο PS3 (exclusive) τα οποια δεν με καιει να αποκτησω ποτε και ας ειναι AAA τιτλοι.

Aυτο το κομματι τα λεει ολα.

Για σενα.

Για σενα μπορει να εχει καλυτερη βιβλιοθηκη και το atari jaguar.Και δεν το λεω ειρωνικα.Μπορει οντως να τυχει να σου αρεσουν μονο τα παιχνιδια του.Αλλο η πραγματικοτητα ομως και αλλο το γουστο.Το γουστο του ο καθενας και τις προτιμησεις του τις κραταει για τον εαυτο του.Θα ειναι εγκληματικο να προτεινεις wii σε καποιον αντι για Ps3 ή 360,γιατι η διαφορα ειναι τιτανοτεραστια σε ολα τα επιπεδα.

Και τα exclusives ειναι ποιοτικοτερα,αλλα βαλεις και τα ps360 exclusives(τυπου red dead) τοτε η διαφορα μεγαλωνει επικινδυνα

Nταξει εγω δεν ειμαι της αποψης οτι power = gameplay. Πχ το uncharted το GOW, killzone δεν οφειλουν το πολυ καλο gameplay στο HW τους (δυο απο αυτα υπηρχαν και στο PS2 με παρομοιο gameplay) , οπως αντιστοιχα και το φαντασικο gameplay των mario ή του DKC, ή του Xenogears, παλι δεν οφειλονται στο HW του Wii. Eκτος αν μιλαγαμε για ενα πληρως Physics game, oπου στην μια κονσολα δε θα μπορουσε να αποδοθει καν.

Οταν υπαρχει τετοια διαφορα hardware υπαρχει και διαφορα στο gameplay.Μαθηματικα να το δεις.Καποια παιχνιδια δεν μπορουν να αποδοσουν την ιδια εμπειρια και σου εφερα το παραδειγμα του RDR ,που δεν ειναι μονο αυτο.

Μπορω να καταλαβω την συμπαθεια για την Νιντεντο.Στην πραγματικοτητα και εγω την συμπαθω περισσοτερο απο την MS,αλλα 360 θα αγοραζα,oχι wii.

To θεωρω με τεραστια διαφορα ανωτερο.

Τωρα μπορω να να καταλαβω την συμπαθεια σε μια εταιρια.ειδικα οταν πολλοι μεγαλωσαν με αυτην,αλλα ειναι αδικο για τις αλλες ενα καλο mario(ισως το καλυτερο platform σε αυτη τη γενια) να το βλεπουμε mario X10 επειδη ειναι πραγματικα καλο και αγαπαμε την Νιντεντο.

Δεν χρειαζεται να μπουμε στην διαδικασια να χωρισουμε κατηγοριες και να συγκρινουμε παιχνιδια γιατι δεν υπαρχει συγκριση.

Σιγουρα θα συμφωνησω οτι το wii δεν ειναι η ΄''πατατα'' που πολυ πιστευουν.Εχει να δωσει πραγματα,αλλα σε καθε επιπεδο λιγοτερα απο ps3 ή 360 ή pc.

Ενδεικτικα στο metactritic.

Στο wii στο search για ολα τα παιχνιδια(Απο το υψηλοτερο σε βαθμολογια ,στο χαμηλοτερο) πηγαινοντας προς τα κατω βρισκεις παιχνιδι του 8/10 στην 1η σελιδα.

Στο ps3 βρισκεις παιχνιδι του 8/10 στην 3η...

Για να πεσει κατω απο 7.5 στο ps3 πας στην 5η σελιδα.Στο wii στην 2η.

Δημοσ.

Για εμένα τα καλύτερα exclusives τα βλέπω στο ps3. Και αυτό που λέει ο PDS13, ότι δηλαδή το hardware επηρεάζει το gameplay ισχύει. Πάρτε για παράδειγμα το heavy rain. Στο Wii θα ήταν μια μπαρούφα.

Το PS3 εχει πολυ καλυτερους multiplatform τιτλους απο οτι εχει exclusive τιτλους

Εδώ πραγματικά γελάμε. Έχει αρκετούς multiplatform τίτλους αλλά πολύ λίγοι είναι τόσο καλοί όσο οι exclusives (όχι καλύτεροι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα τα καλύτερα exclusives τα βλέπω στο ps3. Και αυτό που λέει ο PDS13, ότι δηλαδή το hardware επηρεάζει το gameplay ισχύει. Πάρτε για παράδειγμα το heavy rain. Στο Wii θα ήταν μια μπαρούφα.

Εδώ πραγματικά γελάμε. Έχει αρκετούς multiplatform τίτλους αλλά πολύ λίγοι είναι τόσο καλοί όσο οι exclusives (όχι καλύτεροι).

Δεν ειναι το heavy rain μονο.Mηχανισμοι οπως του uncharted και geow ηρθαν σε αυτην την γενια.Δεν μπορουν να αποδοθουν το ιδιο στο wii.

Για τα multiplatform εννοει σε πακετο ποσοτητα ποιοτητα ειναι περισσοτερα και εχει δικιο.Ειδικα οταν αυτα δεν βγαινουν σε wii,Στην αμεση συγκριση μεταξυ των 2 κονσολων ισως κανουν και την μεγαλυτερη διαφορα.

Τα exclusives(μονο) κανουν την διαφορα σε συγκριση με το xbox.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι το heavy rain μονο.Mηχανισμοι οπως του uncharted και gow ηρθαν σε αυτην την γενια.Δεν μπορουν να αποδοθουν το ιδιο στο wii.

Για τα multiplatform εννοει σε πακετο ποσοτητα ποιοτητα ειναι περισσοτερα και εχει δικιο.Ειδικα οταν αυτα δεν βγαινουν σε wii,Στην αμεση συγκριση μεταξυ των 2 κονσολων ισως κανουν και την μεγαλυτερη διαφορα.

Τα exclusives(μονο) κανουν την διαφορα σε συγκριση με το xbox.

Το γνωρίζω αλλά υπάρχουν και πολλοί multiplatform που δεν φτάνουν ούτε σε χιλιοστό το Uncharted ή το Halo (αναφέρω και 360 μαζί). Κάποιο ξεχωρίζουν όπως είναι το RDR αλλά δεν είναι τόσο πολλοί (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλοί τίτλοι multiplatform που παίρνουν 8 βαθμολογία πχ).

Δημοσ.

Geow ηθελα να γραψω πιο πανω και οχι GoW.Το τελευταιο ειναι απο αυτα που εκτος απο τα γραφικα δεν πηραν τπτ σημαντικο απο αυτη τη γενια(οσον αφορα το gameplay).

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...