aekoupoli Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει 15 ημερων ηταν με αποδειξεις και ζελατινες.αλλιως και εγω σπανια παιρνω μεταχειρισμενη κονσολα.εψαχνα κιολας να παρω wii u σε καμμια προσφορα αλλα δεν εβρισκα κατι καλο 1
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις αντικειμενικα παντα με βαση οτι τιμες εχουν παιξει σε Skroutz αλλα και Used 1μισι χρονο που το κοιταζω η τιμη ειναι τσιμπημενη.ΑΛΛΑ με βαση τις τωρα τιμες η τιμη ειναι οντως καλη.Προσωπικα για τα controller θα με ενδιαφεραν μονο του Pro controller οπως εχω αναφερει αλλα αν δεν ειχες πωτε εστω Wii αξιζουν ειδικα για πολλαπλο και ασε που χρειαζονται για τα παιχνιδια του Wii.Αεκοπουλι αν δεν τα εχεις ηδη τα παιχνιδια του Wii ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για αυτα Super Mario Galaxy 1,2 Xenoblade Chronicles Legend Of zelda twilight princess και Skyward Sword Metroid Prime Trilogy ή 3 Donkey Kong Country Returns Super Mario Bros Τα παραπανω ειναι απλα must για καθε συλλογη και μπορεις να τα βρεις αρκετα φθηνα σαν Used και σε αγγελιες αν ψαχνεις.Μιλαμε οχι για ωρες αλλα για απειρες μερες παιχνιδιου.Και βεβαια ειναι και οτι πρεπει για να περιμενεις να βρεις καμια προσφορα σε παιχνιδια Wii U απο αγγελιες ή προσφορες.Και ασε τους αλλους να περιμενουν μηνες στις αλλες κονσολες μπας και βγει κανενα παιχνιδι να αγορασουν.... Αλλωστε εχεις και τουμπανο Pc για τα Multiplattform και εισαι αρχοντας. Εγω προσωπικα θα περιμενω για καμια καλυτερη προσφορα ειδικα με Wii U controller μαζι μιας και κοστιζει ενα 50ρι(προτιμαω να αγορασω το Bayonetta 2 με τα λεφτα αυτα ) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ο μόνος λόγος που βρίσκω κάποιος να θέλει το premium είναι αισθητικός και έχει να κάνει με το χρώμα. Το χρώμα του WiiU δεν είναι μόνο αισθητικό. Είναι ένα χρώμα που το βλέπεις συνέχεια μπροστά σου, γιατί παίζεις και στην ταμπλέτα. Προσωπικά με ενοχλεί να παίζω και γύρω από την οθόνη να έχω παχύ λευκό bezel. Προτιμώ μαύρο.
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλοριζικο κ καλο λιωσιμο μην παρεξηγηθω για πριν Εχω αλλαξει 2 wiiu κ το ξανασκεφτομαι να παρω (το ενα μου εβγαλε σοβαρο προβλημα το αλλο το εδωσα για να παρω ps4) Το οριο που βαζω εγω για την κονσολα used ειναι 150 ευρο απο κει κ περα ο καθενας εχει τα κριτηρια του για το ποσο αξιζουν ή οχι τα περιφερειακα κ τα games που δινει ο καθε ενας Υπομονη... Πιστευω μετα τις γιορτες παλι θα σκασει καλη προσφορα οπως περισυ Λογικο γιατι τοσο επαιζει η κονσολα σε αγγελιες περυσι.Φετος ομως επειδη βγηκαν καποιοι παραπανω τιτλοι καποιοι την ειδαν σαν την Apple και το κοστολογουν πολυ παραπανω...
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 τσίμπα Super Smash Bros aekoupoli Super smash bros + http://www.skroutz.gr/c/109/gamepads.html?from=catspan&keyphrase=amiibo
aekoupoli Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εννοειται πως θα τσιμπησω smash bros oπως και αλλα πολλα .κατεβασα και το demo του bayonetta 2,τι παιχνιδαρα ειναι αυτη?επικες μαχες,μεχρι ωρας πολυ ευχαριστημενος,τωρα το εκλεισα το wii u :P τα amiibo τι κανουν ακριβως?
Rib21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα ήρθαν super smash bros u και 2 amiibo(diddy Kong,pikachu)!!οι εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι καταπληκτικές το παιχνίδι είναι ένα έπος!!!πίστες,κινήσεις,ήρωες όλα τελλ Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν σήμερα ήρθαν super smash bros u και 2 amiibo(diddy Kong,pikachu)!!οι εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι καταπληκτικές το παιχνίδι είναι ένα έπος!!!πίστες,κινήσεις,ήρωες όλα τελλ Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Πωω τετοια λεγε μου τωρα να τρελαθω Αντε βαλτε καμια προσφορα σε Wii U premium ρε γμτ να το παρω το ρημαδι
neratzojuice Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πραγματικά θέλω να το πάρεις χαχα Ασε θα πάρω και εγω το Smash Bros τώρα. Αγόρασα πρόσφατα Metroid Prime Trilogy. Έχω το Other M, Skyward Sword και Windwaker.. Έχω λίγο πράμα ε? Να δω τι θα πρωτοπαίξω και πότε θα παίξω τα ρημάδια pikmin 3 και Wionderful 101 που πραγματικά θέλω να τα παίξω.. Ας μην αρχίσω να λέω για Captain Toad και τα λοιπά που θα βγούνε γιατι συγχίζομε στην ιδέα που δεν προλαβαίνω. Ευτυχώς στο PS4 αναμένω μόνο για MGS και Bloodborne. Γενικότερα θα μπεί καλά το 15. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον μιας και δεν υπαρχει και τιποτα νεο στον οριζοντα θες να σου πω εγω τι εχω να παιξω στο Wii U? Super Mario Galaxy 1 και 2 Zelda Twilight Princess και Skyward sword Metroid Prime trilogy(τουλαχιστον το 3 τα αλλα 2 ευτυχως τα εβγαλα επι εποχης GC αλλα και αυτα θα τα ξαναπαιξω) New Super Mario Bros Wii ή Wii U Metroid Other M δεν το εχω παιξει αλλα μαλλον θα τιμηθει λογω του κεντρικου ηρωα που ειναι ο αγαπημενος μου. Και αν βρω σε καμια προσφορα το Xenoblades και αυτο. Και μετα ειναι και τα περι Wii U Monster Hunter Mario 3d Bayonetta 2(και λογικα και το 1 θα ξαναπαιξω) κλπ κλπ Για να μην αναφερω οτι καινουργιο ερχεται σε Pc βλεπε Witcher 3.Ενα καλοκαιρι να κατσω να λιωσω δεν θα μου φτασει με τοσα παιχνιδια Και βεβαια μεχρι να βγαλω τα μισα απο τα παραπανω ενας θεος ξερει τι αλλο θα εχει βγει μεχρι τοτε για το U,βλεπε Star Fox και πιθανως νεο Zelda. Αυτο παντως που πραγματικα ειναι το μοναδικο στυλ παιχνιδιου που μου ελειπε απο τα Playstation 2 και 3 ειναι τα παιχνιδια στυλ Dragon Quest VIII και Ni No Kuni Wrath of the White Witch αντιστοιχα.Τετοια να εβγαζε η Nintendo και τιποτα αλλο Ο λογος τελος που περιμενω για καμια καλη προσφορα ειναι γιατι αναγκαστικα θα πρεπει να παρω και το Wii U pro controller γιατι η αυτονομια του gamepad δεν παλευεται,και κοστιζει και 50ευρω το ρημαδι 1
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ας ελπίσουμε σε καμία προσφορά του Play Asia. Παλιότερα τα έδινε για λίγο καιρό στα 25 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
neratzojuice Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλά Xenoblade δεν πρόκειται να βρείς!! Εντάξει το καταλαβαίνω για τον pro controller. Βολεύεσαι και με την ταμπλέτα πάντως αλλα αφου είσαι διαθέσιμος να περιμένεις τόσο καιρό πάω πάσο. Πάντως θα χρειαστεί να πάρεις και το μοχλό του Wii. Πάντως απο Wii U, αποψή μου για οποιονδήποτε το αγοράζει, είναι να πάρει πρώτο πρώτο το SM3DW. Εντάξει είχα να παίξω Mario απο το nes (οχι οτι είχαν κάποια σχέση απλά μπορεί να βγ΄'ηκε στο ενδιάμεσο κάτι παρόμοιο) αλλά είναι παιχνιδάαααρα! Πάμε γερα!! Δνατά!! για CAPTAIN TOAD! Με έχει hyparei αυτό το παιχνιδάκι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα