HarryGrey Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά θα το γνωρίζετε αλλά στο wii u δεν υπάρχει επιλογή να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια που έχετε σε cds στον σκληρό του δίσκο.
HadesGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πριν καιρό κάναμε ένα μίνι τουρνουά για την πλάκα μας...καιρός να πάρω την αφεντιά μου και να πάω σε αυτό το τουρνουά Mario Kart 8! http://www.gamersgrinder.com/diagon/mario-kart-8-tournoua Καλά Χριστούγεννα επίσης παίδες 1
Rib21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 <p>Πριν καιρό κάναμε ένα μίνι τουρνουά για την πλάκα μας...καιρός να πάρω την αφεντιά μου και να πάω σε αυτό το τουρνουά Mario Kart 8!</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gamersgrinder.com/diagon/mario-kart-8-tournoua'>http://www.gamersgrinder.com/diagon/mario-kart-8-tournoua</a></p> <p> </p> <p>Καλά Χριστούγεννα επίσης παίδες</p> Μπορεί να μπει ο καθένας?? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App 1
HadesGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να μπει ο καθένας?? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Yep! 'H πας στο Mall Athens και κάνεις εκεί εγγραφή ή κάνεις σχόλιο στο site, όπως λέει. Δεν βλέπω άλλη προϋπόθεσή να υπάρχει.
Markerparts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Την γλυτωσατε που δεν ειμαι πια Αθηνα να ρθω να σας στεναχωρησω ^^ Αν θελετε παντως να προπονηθειτε..... απλα πεστε το να μπω ΄ 1
neratzojuice Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Λάθος φιλτατε, τη γλιτωσατε που δεν είμαι εγώ από Αθήνα 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μα καλά και αυτοί Δευτέρα μεσημέρι που δουλεύει ο κόσμος;
Markerparts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καντε ενα ονλινε τοτε..... περιμενω κωδικο τουρναμεντ.....
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-Wii-U---Nintendo-Land---Super-Smash-Bros,99452,486156,1724547.html?langId=-18&et_lid=1902&utm_medium=email&et_cid=524&utm_source=Newsletter&et_sub=nintendo-1152160&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-25-12-2014 219 ευρώ το basic + Smash + Nintendo land Για λίγες ώρες μόνο
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-Wii-U---Nintendo-Land---Super-Smash-Bros,99452,486156,1724547.html?langId=-18&et_lid=1902&utm_medium=email&et_cid=524&utm_source=Newsletter&et_sub=nintendo-1152160&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-25-12-2014 219 ευρώ το basic + Smash + Nintendo land Για λίγες ώρες μόνο Να ταν το Premium
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να ταν το Premium Ε, αν ήταν θα ήταν η κλεψιά του αιώνα!
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ε, αν ήταν θα ήταν η κλεψιά του αιώνα! Τι να σου πω.Εμενα προσωπικα μου κανει εντυπωση που αντι να βαλουν σε καμια σοβαρη προσφορα οπως αυτη την παλι του ZombiU κανενα Wii U να ξεστοκαρουν,μονο βαζουν το αδιαφορο Wii U Basic.Αλλωστε κακα τα ψεματα στην Ελλαδα οι πωλησεις του Wii U ειναι αρκετα χαμηλες για τους γνωστους λογους και ουτε προβολη εχει(τωρα ειδικα που ειναι και Χριστουγεννα εχουν πεσει με τα μουτρα ολοι για Ps4 bundles)αρα γιατι οχι....Ολως τυχαιως ομως στο εξωτερικο ειχαμε δει παλια πολυ καλες προσφορες σε Wii U bundles,αλλα εκει εχουν και αλλα μυαλα απο μας.
Braveheart1980 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τι να σου πω.Εμενα προσωπικα μου κανει εντυπωση που αντι να βαλουν σε καμια σοβαρη προσφορα οπως αυτη την παλι του ZombiU κανενα Wii U να ξεστοκαρουν,μονο βαζουν το αδιαφορο Wii U Basic.Αλλωστε κακα τα ψεματα στην Ελλαδα οι πωλησεις του Wii U ειναι αρκετα χαμηλες για τους γνωστους λογους και ουτε προβολη εχει(τωρα ειδικα που ειναι και Χριστουγεννα εχουν πεσει με τα μουτρα ολοι για Ps4 bundles)αρα γιατι οχι....Ολως τυχαιως ομως στο εξωτερικο ειχαμε δει παλια πολυ καλες προσφορες σε Wii U bundles,αλλα εκει εχουν και αλλα μυαλα απο μας. Καλά αυτό με τα PS4 bundles δεν υπάρχει, ήμουν σε Κωτσόβολο και ξεπούλαγε σαν τρελλό και ΧΩΡΙΣ λόγο, καμία αποκλειστικότητα....
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλά αυτό με τα PS4 bundles δεν υπάρχει, ήμουν σε Κωτσόβολο και ξεπούλαγε σαν τρελλό και ΧΩΡΙΣ λόγο, καμία αποκλειστικότητα.... Γιατι ειναι Playstation μονο και μονο αυτο αρκει.Ολο και καποιο ποδοσφαιρακι,Fps θα αγορασει ο αλλος,χωρις τα Exclusives.Επισης αυτη την περιοδο υπαρχουν αρκετα καλα Bundles,και ας μην ξεχναμε και τις ενοικιασεις παιχνιδιων απο video club.Το Wii U παλι στην Ελλαδα ειναι καταδικασμενο,πιο πολλες πωλησεις μπορει να κανει το Wii λογω Softmode παρα το Wii U..
Bourdoulas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Fulgore έχεις φάει κόλλημα με την Premium! Δεν προσφέρει πραγματικά τίποτα παραπάνω. Τα 20 GB που έχεις για εσωτερική μνήμη φτάνουν για να κανα demo. Άντε για ένα παιχνίδι. Καλύτερα να αγοράσεις εξωτερικό δίσκο ή SD να τελειώνεις. Ο μόνος λόγος που βρίσκω κάποιος να θέλει το premium είναι αισθητικός και έχει να κάνει με το χρώμα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα