vag.patrick Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δε θυμαμαι fulgore την ειχα παρει τον πρωτο μηνα με το zombieU ,pro controller κλπ....κοιτα 310 ειναξ αρκετα σιγουρα αλλα δε νομιζω να χει συντομα premium..... αν δλδ βγαλουν πρπσφορα με 3 παιχνιδια π.χ 3d world smash bros και οτι αλλο ακομα στα 249 μας χαλαει??? Εμενα προσωπικα καθολου....και ξανα λεω,τουλαχιστον τον χωρο της αποθηκευσης μην τον δινετε καν σημασια.... 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ναι 3 παιχνιδια στα 250ειναι πολυ καλη προσφορα οπως λες οχι 320ευρω με 1 παιχνιδι.... Και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει τιποτα στις αγγελιες αλλιως δεν θα με ενοιαζε τοσο.
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 τωρα οποιος πουλησει (για μενα παντα) το wiiu , η εχει αναγκη απο λεφτα ή εκανε εξαρχής λάθος αγορά αφού δεν ήταν για αυτόν η συγκεκριμένη κονσόλα, ειδάλλως είναι απλά χαζος......
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγω προσωπικα περιμενω να ριξει την τιμη στο http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=61559&selectedCategoryId=1886οπως το ειχε κανει παλια,γιατι αναθεμα και αν εχει αγορασει εστω και ενας αυτο το πακετο σε αυτη την τιμη.
garrett156 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αμα ριξει την τιμη στο premium κατω απο τα 300 θα πρεπει μετα να ριξει κ την τιμη του απλου πραγμα που σημενει οτι θα πεσει κατω απο τα 200 το οποιο ειναι ολιγον απιθανο!
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αμα ριξει την τιμη στο premium κατω απο τα 300 θα πρεπει μετα να ριξει κ την τιμη του απλου πραγμα που σημενει οτι θα πεσει κατω απο τα 200 το οποιο ειναι ολιγον απιθανο! Εχει ηδη παιξει προσφορα με Wii U Premium+ZombiU στα 250ευρω πριν αρκετους μηνες οταν το Wii U basic κοστιζε ακομα πανω απο 230ευρω. Για όποιον ενδιαφέρεται, ο Κωτσόβολος έχει 2 Wii U bundles Premium Pack Black & ZombieU στα 255€ & 263€... http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/consoles/wii-u/112888-nintendo-wii-u-premium-pack-black-&-nintendo-land http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/consoles/wii-u/112889-nintendo-wii-u-zombiu-premium-pack-black Να καλη ωρα ενα παραδειγμα τον Γεναρη.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στις χειμερινές εκπτώσεις είχα τσιμπήσει το Premium με Nintendoland στα 220 ευρώ από Γερμανό. (Και πάλι πολλά μου είχαν φάνει.) 1
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μα αυτο λεω και εγω οτι το θυμαμαι να ηταν πιο φθηνο και δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η αποτομη αυξηση στις τιμες των Bundle.
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 να σου πω την αληθεια με μερικες γυρες στα μαγαζια( τα κλασικα μεγαλα Media,Public..) βλεπω πλεον κοσμο να πιανεται με το WiiU...Ισως αυτο να παιζει ρολο...αλλιως ελπιζουν να χτυπησουν σε τετοια πωλησεις λογω smash bros κλπ κλπ... Εγω ειμαι νομιζω απο τους πρωτους εδω μεσα που το πηρε.... 400κατι € το ειχα παρει....
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 να σου πω την αληθεια με μερικες γυρες στα μαγαζια( τα κλασικα μεγαλα Media,Public..) βλεπω πλεον κοσμο να πιανεται με το WiiU...Ισως αυτο να παιζει ρολο...αλλιως ελπιζουν να χτυπησουν σε τετοια πωλησεις λογω smash bros κλπ κλπ... Εγω ειμαι νομιζω απο τους πρωτους εδω μεσα που το πηρε.... 400κατι € το ειχα παρει.... Σου πιασανε καλα τα οπισθια δηλαδη Ναι εχω δει καποιες προσπαθειες προωθησης της κονσολας σε εμπορικα κεντρα τυπου mall οπου εχουν Mario Kart κλπ αλλα και παλι πολυ ψηλα οι τιμες για τις πωλησεις και την ζητηση που εχει η κονσολα κακα τα ψεματα.
stra777 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαινω γιατι αξιζει η αγορα του basic πακετου; Ειτε παρεις μονο την συσκευη την οποια την βρισκεις στα 220€ ειτε με καποιο παιχνιδι (όχι της επιλογης σου η του γουστου σου) στα 240- 250 και αφου θα χρειαστει σιγουρα καποιος εξωτερικο δισκο (+80€ τουλαχιστον έναν απο αυτους που λεει το σιτε ότι υποστηριζει) παει γυρω στα 300€ -300 και κατι γιατι να μην δωσει καποιος τα λεφτα να παρει το premium με καποιο από τα top game που δινουν πακετο (Mario kart 8, Zelda klp);αν και θα συμφωνησω ότι είναι ακριβο.
borndrunk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ δεν καταλαβαινω γιατι αξιζει η αγορα του basic πακετου; Ειτε παρεις μονο την συσκευη την οποια την βρισκεις στα 220€ ειτε με καποιο παιχνιδι (όχι της επιλογης σου η του γουστου σου) στα 240- 250 και αφου θα χρειαστει σιγουρα καποιος εξωτερικο δισκο (+80€ τουλαχιστον έναν απο αυτους που λεει το σιτε ότι υποστηριζει) παει γυρω στα 300€ -300 και κατι γιατι να μην δωσει καποιος τα λεφτα να παρει το premium με καποιο από τα top game που δινουν πακετο (Mario kart 8, Zelda klp);αν και θα συμφωνησω ότι είναι ακριβο. αυτη τη στιγμη το πιο διαδεδομενο basic πακετο ειναι με το smash bros, που μαλλον ειναι στα must τον περισσοτερων που θελουν να παρουν wii u,στα 240 περιπου.μπορει με σκληρο ερχεται στα ιδια λεφτα πανω κατω αλλα δεν θα δωσεις 60ευρω για 24gb σκληρο φανταζομαι 1
vag.patrick Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σου πιασανε καλα τα οπισθια δηλαδη Ναι εχω δει καποιες προσπαθειες προωθησης της κονσολας σε εμπορικα κεντρα τυπου mall οπου εχουν Mario Kart κλπ αλλα και παλι πολυ ψηλα οι τιμες για τις πωλησεις και την ζητηση που εχει η κονσολα κακα τα ψεματα. ειχα αχτι την κονσολα της νιντεντο γιατι το wii το πηρα αργα....ε καταλαβες ...την "πατησα" ετσι...αλλα να σου πω την αληθεια ποτε δεν ξενερωσα που την αγορασα...ουτε καν το ποσο που εδωσα.... Εγώ δεν καταλαβαινω γιατι αξιζει η αγορα του basic πακετου; Ειτε παρεις μονο την συσκευη την οποια την βρισκεις στα 220€ ειτε με καποιο παιχνιδι (όχι της επιλογης σου η του γουστου σου) στα 240- 250 και αφου θα χρειαστει σιγουρα καποιος εξωτερικο δισκο (+80€ τουλαχιστον έναν απο αυτους που λεει το σιτε ότι υποστηριζει) παει γυρω στα 300€ -300 και κατι γιατι να μην δωσει καποιος τα λεφτα να παρει το premium με καποιο από τα top game που δινουν πακετο (Mario kart 8, Zelda klp);αν και θα συμφωνησω ότι είναι ακριβο. Στο λεω εγω , παιζει και με στικακι 32gb μια χαρα....Εχω ριξει και monster hunter 3 εκει και επαιζα κομπλε... 1
cortaN@ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αυτη τη στιγμη το πιο διαδεδομενο basic πακετο ειναι με το smash bros, που μαλλον ειναι στα must τον περισσοτερων που θελουν να παρουν wii u,στα 240 περιπου.μπορει με σκληρο ερχεται στα ιδια λεφτα πανω κατω αλλα δεν θα δωσεις 60ευρω για 24gb σκληρο φανταζομαι Συμφωνώ είναι πολύ καλό bundle και το παιχνίδι τα σπάει, ας μην το ξεχνάμε. 1080p/60 frames κολλημένα στο Wii U + τα amiibos.
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και αναφερθηκε πιο πανω για τα Amiibos μπορει καποιος που το εχει ψαξει παραπανω να μας πει τι ακριβως αυτα προσφερουν και αν αξιζουν γενικα στην αγορα??Γιατι ακουω οτι στο εξωτερικο υπαρχουν παραπονα για διαθεσιμοτητα και η Nintendo λεει οτι μπορει να τα σταματησει.Κοινως αν αξιζουν να παω να παρω 2-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα