Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα.απ οτι καταλαβα συμφερει να παρεις το 8αρι wiiu και να βαλεις εξωτερικο σκληρο.υπαρχει κανενα σεναριο στο οποιο το 8αρι με προσθετο δισκο να υστερει?πχ να εχεις ηδη ενα σκληρο για το μονταρισμενο wii τμημα?

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ποια ειναι η καλυτερη προσφορα αυτη την στιγμη?επισης το θελω για παρεα οποτε θελω και χειριστηρια,εχω βεβαια 2 απο το wii αν κανουν.

Δημοσ.

<p>παιδια ποια ειναι η καλυτερη προσφορα αυτη την στιγμη?επισης το θελω για παρεα οποτε θελω και χειριστηρια,εχω βεβαια 2 απο το wii αν κανουν.</p>

Του Wii είναι μια χαρά τα χειριστήρια αλλά δεν ξέρω πόσο σε βολεύουν. Κάποια καλή προσφορά δεν υπάρχει από ότι ξέρω

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Του Wii είναι μια χαρά τα χειριστήρια αλλά δεν ξέρω πόσο σε βολεύουν. Κάποια καλή προσφορά δεν υπάρχει από ότι ξέρω

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

τι μου προτεινεις δηλαδη?υπαρχει καποιο αλλο χειριστηριο για ?απο τι ξερω μονο ενα χειριστηριο με οθονη συνδεεται στο wii u.για αρχη μπορει να βολευτω εχω 2 του wii και ενα gamecube,αν συνδεεται στο wii u.

θελω για 4πλο πχ μαριο 3δ,καρτ κτλ,το μαυρο με το ασπρο τι διαφορες εχουν?

ειδα το προ κοντρολερ,αυτα ειναι συμβατα με ολα τα παιχνιδια του wii u?

Δημοσ.

ναι ειναι συμβατα.Το χειριστηριο ομως του gamecube μεχρι στιγμης ειναι μονο συμβατο με το smash bros.Δεν γνωριζουμε ακομη αν θα ειναι συμβατα με αλλα παιχνιδια του wiiu.Αμα εννοεις το pro controller του wii τοτε ναι ειναι συμβατο με τα παιχνιδια του wii u.

Δημοσ.

Αν και τετοιες ερωτησεςι τις θεωρω τελειως χαζες μιας και παιρνουν 2 δευτερολεπτα να τις google αρεις,ωριστε https://www.nintendo.co.uk/Wii-U/Hardware-Features/Hardware-packs/Hardware-packs-663024.html

Και εγω ψαχνομαι για αγορα Wii U αλλα δυστηχως τα πακετα αυτη την στιγμη(τα Premium)ειναι γτπ τελειως.

Δημοσ.

Αν και τετοιες ερωτησεςι τις θεωρω τελειως χαζες μιας και παιρνουν 2 δευτερολεπτα να τις google αρεις,ωριστε https://www.nintendo.co.uk/Wii-U/Hardware-Features/Hardware-packs/Hardware-packs-663024.html

Και εγω ψαχνομαι για αγορα Wii U αλλα δυστηχως τα πακετα αυτη την στιγμη(τα Premium)ειναι γτπ τελειως.

Μπορείς να πας στο bundle: Wii U Basic + Super Smash Bros + Amiibo στα 240 από public.gr ή σε Wii U Basic + Super Smash Bros + Nintendoland στα 240 από Mediamaarkt.

Δημοσ.

παιδες το μονο που αξιζει στην premium ειναι το pro controller...και ισως το μαυρο χρωμα... κατα τα αλλα δε νομιζω οτι χανετε κατι με την μικρη ενσωματομενη μνημη... εγω εχω το premium αλλα εχω και εναν δισκο εξωτερικο 250gb επανω του και ολα καλα.τα πακετα που εχουν τωρα στην αγορα νομιζω οτι ειναι καλα και επειτα νομιζω οτι τα basic ειναι αυτα που απεμειναν....

Δημοσ.

παιδες το μονο που αξιζει στην premium ειναι το pro controller...και ισως το μαυρο χρωμα... κατα τα αλλα δε νομιζω οτι χανετε κατι με την μικρη ενσωματομενη μνημη... εγω εχω το premium αλλα εχω και εναν δισκο εξωτερικο 250gb επανω του και ολα καλα.τα πακετα που εχουν τωρα στην αγορα νομιζω οτι ειναι καλα και επειτα νομιζω οτι τα basic ειναι αυτα που απεμειναν....

Το Pro controller ηταν μονο στην εκδοση με το ZombiU. Επισης οχι δεν ειναι ολα καλα τα πακετα.310ευρω για Wii U ειναι παρα πολλα.Επισης δεν υπαρχει Wii U premium με Bayonetta που μου κανει εντυπωση.

Δημοσ.

Αφου εχεις ηδη 2 του παλιου wii εισαι κομπλε.Κοιτα στις αγγελιες για πακετο Wiiu+pro controller+games ~300E και θα εισαι jet πιστευω.

Δεν υπαρχει ουτε για δειγμα στις αγγελιες, το ξερω απο πρωτο χερι :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...