Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Από eBay σκεφτόμουν και εγώ αλλά δυστυχώς εκεί κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες .
Bourdoulas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Στο Mediamarkt έχει το άσπρο Wii U με το Smash bros και το Nintendo land στα 250 ευρώ! Πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι σκέτο το bros κοστίζει 50 ευρώ.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Στο Mediamarkt έχει το άσπρο Wii U με το Smash bros και το Nintendo land στα 250 ευρώ! Πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι σκέτο το bros κοστίζει 50 ευρώ. Και στο germano εχει στα 239 με το Smash Bros http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69992&selectedCategoryId=1886για μενα βεβαια προσφορα δεν ειναι μιας και μιλαμε για το Basic.Αν πχ το ειχε στα 210 τοτε ναι.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αφού το Basic κάνει 220 μόνο του, γιατί δεν είναι προσφορά;
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 ΤA 8gb της basic πάντως δε φτάνουν ούτε για πλάκα. Προσωπικά θα κυνηγούσα κάτι σαν αυτό που είχα πετύχει το δικό μου. Premium 32gb με game και pro controller στα 260. Παρεπιπτόντως όσοι έχετε deluxe edition και κάνετε αγορές στο eshop να ξέρετε οτι 99% έχετε τζάμπα vouchers https://p.nintendo.net/deluxe/ Κάνετε login και βλέπτε πόσα points έχετε και αν μπορείτε να πάρτε 5λιρα voucher. Με το free game απο το mario kart που είχαμε πάρει οι περισσότεροι κατα πασα πιθανότητα οι περισσότεροι είστε eligible. Μέχρι 31 δεκεμβρίου του 2014 τελειώνει.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αφού το Basic κάνει 220 μόνο του, γιατί δεν είναι προσφορά; Γιατι ειναι Overpriced τα Wii U Premium.Ειναι τυχαιο πχ που περυσι ειχε βαλει το Wii U ZombiU πακετο στα 250ευρω???Που ηταν και το Premium και με Controller και με παιχνιδι μαζι...Δυστηχως δεν το προλαβα και οταν ξαναμπηκε φετος λογω του οτι ημουν στρατο. ΤA 8gb της basic πάντως δε φτάνουν ούτε για πλάκα. Προσωπικά θα κυνηγούσα κάτι σαν αυτό που είχα πετύχει το δικό μου. Premium 32gb με game και pro controller στα 260. Παρεπιπτόντως όσοι έχετε deluxe edition και κάνετε αγορές στο eshop να ξέρετε οτι 99% έχετε τζάμπα vouchers https://p.nintendo.net/deluxe/ Κάνετε login και βλέπτε πόσα points έχετε και αν μπορείτε να πάρτε 5λιρα voucher. Με το free game απο το mario kart που είχαμε πάρει οι περισσότεροι κατα πασα πιθανότητα οι περισσότεροι είστε eligible. Μέχρι 31 δεκεμβρίου του 2014 τελειώνει. Ετσι ακριβως. Και το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει και τιποτα στις αγγελιες
gkalas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Βαζεις ενα στικακι και τελειωνει το θεμα.Τσαμπα τα δινουν τα 32αρια πλεον. 2
garrett156 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 αν καποιος δεν θελει να κατεβαζει απο VC χρειαζετε κατι αλλο ο 32αρης;κανει κανα παιχνιδι install ?μου καλοφανηκε το πακετο του γερμανου
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 αν καποιος δεν θελει να κατεβαζει απο VC χρειαζετε κατι αλλο ο 32αρης;κανει κανα παιχνιδι install ?μου καλοφανηκε το πακετο του γερμανου Αν το θες αμεσα το Wii U ειναι η καλυτερη προταση της αγορας αυτη την στιγμη(υποθετω).Προσωπικα ομως θα περιμενω για καποια προταση σε Premium μερια μαζι με το Wii U controller που πρεπει να ειναι φοβερο.
Big Boss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά λέω να το πουλήσω το δικό μου.Το είχα πάρει για bayonetta 2 αλλά το τελειώσα δυο φορές και μετά το παράτησα. Πάλι βρέθηκα να παίζω Persona στο psvita και λίγο DAI στο PC. Πόσο θα μπορούσα να πουλήσω το basic μαζί με 5 παιχνίδια?
ikaruga24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Bayonetta 2...πρωτη σοβαρη επαφη με τον Lumen Sage = orgasmiko. Ποσο μα ποσο απιστευτα cool μπορει να γινει ενας χαρακτηρας; Ακομα ποιο εντυπωσιακο ειναι οτι εν ωρα gameplay ειναι ΑΚΟΜΑ ποιο γαματος. Πραγματικα ευγε. Επισης μιας και το παιζω στο δυσκολοτερο αρχικο επιπεδο ο Sage με εσκισε καμια δεκαρια φορες πριν τον φαω και παλι οχι ευκολα. Ο τυπος ειναι ο ορισμος του ανταγωνιστη σε παιχνιδι τετοιου στυλ ακομα ποιο πολυ απο οσο ηταν ο Vergil στο DMC 3. Γενικοτερα παιδια η ποιοτητα του animation ειναι απλα απιστευτη (απο ολους, φιλους και εχθρους) αν αναλογιστει κανεις την ταχυτητα και την πλήθωρα κινησεων που υπαρχουν στο παιχνιδι. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω βεβαια το εχω πει οτι η επιτομη και ο πιο Cool χαρακτηρας για μενα ειναι μακραν ο Dante που εχω πετυχει ποτε μου σε Video Game(η Bayonetta σε female εκδοση ).Μακαρι να εβγαινε κατι μεταξυ Bayonetta και Dmc.Και ειδικα ειναι κριμα που δεν βγαλανε κατι αξιολογο στο Dmc σε επιπεδο Anime ή ταινιας(σε Anime βγαλανε κατι κατω του μετριου και σε ταινια λενε μπας και βγαλουν αλλα χλωμο το βλεπω). Απλα μιας και το DMC γενικα ψιλο εχασε τον δρομο του μετα το Dmc 3 γιαυτο και εχει παρει τοσο πολυ τα πανω του το Bayonetta οχι οτι με χαλαει βεβαια το λατρευω το Bayonetta,απλα οπως και να το κανουμε μου λειπει το ολο Gothic περιβαλλον και ατμοσφαιρα του αρχικου DMC.(Γιαυτο αλλωστε και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στο FF VII ηταν ο Vincent ) Και εγω τωρα ψαχνω σε καινουργια και Used καμια προσφορα Wii U για να παιξω το Bayonetta μιας και δεν υπαρχει κατι αναλογο σε DMC μερια.(καλα και για το Metroid οταν με το καλο αποφασισουν να το βγαλουν) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2014 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα