Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ok, επειδή εγώ κρίνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά από τους προλαλήσαντες, θα σου απαντήσω στο προηγούμενο ποστ σου, αναφέροντας τα σημεία που βρίσκω «φανταστικά» στο συγκεκριμένο βίντεο.

Κατ' αρχάς δεν εντυπωσιάζομαι από γραφικά. Τα γραφικά του βίντεο πέρασαν και δεν με ακούμπησαν. Αν εξαιρέσουμε το artistic κομμάτι, όποιος έχει παίξει Skyrim με mods σε PC ή Witcher 2 σε PC, τότε πολύ δύσκολα τα γραφικά ενός console game τον αγγίζουν (ξαναλέω, με εξαίρεση το artistic κομμάτι). Οπότε, πάμε παρακάτω στα ουσιώδη (για μένα):

1 - Το αλεξίπτωτο σε ένα open-world Zelda θα έχει μεγάλο αντίκτυπο gameplay-wise. Όποιος προσπαθεί να τερματίσει 100% ένα Zelda, μπορεί να καταλάβει πως θα εκτοξεύεται το game time με αυτή την προσθήκη (να ψάχνει να βρει bugs ή καρδιές κλπ).

2 - Το «bullet-time» (αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο) επίσης θα έχει αντίκτυπο gameplay-wise. Στις μάχες θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Ελπίζω να μην max-paynίζει πολύ μόνο, ίσως να μην ταιριάζει σε Zelda τίτλο.

3 - Μερικές φορές το απλοϊκό και το προφανές με εντυπωσιάζουν ευχάριστα. Βρήκα ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι το άλογο προχωράει μόνο του, χωρίς να χρειάζεται να το χειρίζεσαι, αφού «τα άλογα δεν συνηθίζουν να πέφτουν επάνω σε δέντρα στην πραγματική ζωή». Τόσο απλό και λιτό, κι όμως, σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν το έχουμε δει.

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Δεκτό, αλλά αυτού του είδους το padding (collectibles all over the place) εμένα δε μου αρέσει καθόλου στα ανοιχτά παιχνίδια. Οπότε αυτό που εσύ βλέπεις ως καλό εγώ το βλέπω ως κακό, επειδή θα σημαίνει πως από τις 50 ώρες (τυχαίος αριθμός) παιχνιδιού οι 20 θα είναι να ψάχνεις τα αντίστοιχα φτερά του AC.

2. Ούτε κρύο ούτε ζέστη (για μένα πάντα). Θα πρέπει να το παίξω για να δω αν προσθέτει κάτι ή αν ταιριάζει, όπως είπες κι εσύ.  

3. Κι όμως, το άλογο στο Shadow of the Colossus φερόταν σαν άλογο. Πριν από 10 χρόνια ;)

Σίγουρα καλό είναι που υπάρχει, απλώς δεν είναι κάτι πρωτοφανές και εντυπωσιακό, αυτό λέω απλώς.

Ούτε εμένα με εντυπωσιάζουν αυτά τα γραφικά, πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι. Απλώς βλέπω πως η "γραμμή" της Ν είναι να σπρώχνει αυτό το κομμάτι στο συγκεκριμένο Zelda, μαζί με το "ανοιχτός κόσμος, πας όπου βλέπεις κλπ". Αυτά σπάνια είναι καλά σημάδια για ένα παιχνίδι και σίγουρα δεν είναι νέα και ριζοσπαστικά εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, με το συμπάθιο κιόλας αλλά...γιατί ειστε τόσο αμυντικοί/προστατευτικοί μερικοι ? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπας -και στην τελική - έχει και ένα δικιο...Off-screen "παρουσίαση", παντελώς άδειος κόσμος, το παιχνίδι φαίνεται ακόμα να είναι σε alpha και ολοι αρχίσαμε τους @υνανισμούς...Επειδή είναι Zelda όμως θεωρείται αυτομάτως άκυρο το να κρίνεις το συγκεκριμένο video ?

Ναι, Zelda είναι με ανοιχτό απ'οτι φαίνεται κόσμο και κατα 99% θα είναι καλό game, παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο video δεν δείχνει απολύτως τίποτα* που να χτυπιέστε μερικοι, και μετά κράζουμε "Sonyακηδες" και "Χboxάκηδες", εμμμ  :D

Ειμαι hater και εγώ όμως να υποθέσω...

Λίγη αντικειμενικότητα ρε παιδιά κακό δεν κάνει, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θέλω να πιστεύω...

* ουτε εχθρούς, ουτε (νεα και μη) συστήματα μάχης( ναι οκ, δείχνει λίγο slow-mo οταν ξε-καβαλάς), ουτε...βάλτε και το γεγονός οτι ειναι off-screen και δεν φαίνεται και τίποτα εκτός και αν είσασταν με τον μεγεθυντικό φακό πανω απο την οθόνη...

Θα το καταλαβαινα το πρωτο κομματι που αναφερεις αν το παιχνιδι ηταν να βγει σε λιγο καιρο και αρα οντως ειχε βαση αυτο.Απο την στιγμη που το παιχνιδι ομως δεν θα βγει αμεσα και απο την στιγμη που εχουμε βαρεθει απο τις αλλες 2 κονσολες που αναφερεις τις μετριοτητες που αναφερεις στο αλλο αντιστοιχο topic ειναι λογικο να υπαρχει ενθουσιασμος για ενα παιχνιδι που οπως και τα παιχνιδια της Naught Dog,ειναι απο την ιδια την Nintendo και ειναι System Sellers μαζι με τα Mario. Οσο για τα γραφικα που διαβαζω κερδιζουν το ενδιαφερον καθως ξεχωριζουν απο την μαζα των υπολοιπων παιχνιδιων.

Οσο για Combat και εχθρους που αναφερεται παραπανω,στο επομενο Video ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα δουμε παραπανω πανω σε αυτα. Για τωρα ειδαμε μονο πως θα τρεχει πανω κατω το παιχνιδι και ορισμενα περιβαλλοντα.

Α και ξεχασα να πω πως γενικα δεν εχουμε συνηθισει σε πολλα Video για το Zelda οπως σε αλλα παιχνιδια γιαυτο και ο ενθουσιασμος. Εγω αλλωστε το ανεφερα πιο πολυ θα ενθουσιαστω με ενα Metroid Prime παρα με το συγκεκριμενο Zelda :P

Δημοσ.

Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater; 

Ειδαμε gameplay απο το επομενο Zelda και επισης επεσε και η βομβα οτι το επομενο Starfox θα βγει ΠΡΙΝ το Zelda. Αυτο και μονο φτανει. Δεν μπορει να καταλαβει κανεις αυτο το συναισθημα του να βλεπεις ΝΕΟ major Zelda και παλι ειδικα αν σκεφτεις οτι το προηγουμενο major Zelda ηταν απογοητευση (για τα δεδομενα του Zelda παντα, γενικα...αστο καλυτερα). 

Αν μιλας απο τεχνικης αποψης δεν εχω να σου πω κατι, ενα παιχνιδι σαν ολα τα αλλα ειναι αλλα απο οτι δειχνει το βιντεο διαθετει εξαιρετικο artwork και πραγματικα απιστευτης ποιοτητας animation. Ο τροπος που κινειται η Epona και ο Link ξεπερναει κατα πολυ αυτα που βλεπουμε σε 8/10 παιχνιδια που κυκλοφορουν εκει εξω. 

Επισης αν το 3ds Zelda μας εδωσε ενα δειγμα ειναι οτι η εταιρια σιγουρα δεν ξεχασε πως να φτιαχνει γαματα Zelda παιχνιδια και επισης μας δειχνει πως μπορουν να ξεφυγουν απο τη φορμουλα του Zelda χωρις να σπασουν αυτο που κανει το Zelda...ZELDA. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ασχετικο λιγο με τις σχετικες ανακοινωσεις αλλα τι στο καλο παλι οι τιμες των Wii U ανεβηκαν??? 310ευρω ξεκιναει το Premium απο γνωστο καταστημα???http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=most-popular&keyphrase=wii+u+premiumΤραβαω τα μαλια μου πραγματικα βλεποντας τα γραφηματα που δειχνουν την εξελιξη τιμης στις κονσολες :P

Δημοσ.

Γεια σας!!λοιπόν ψάχνω ένα recorder για wiiu!ξέρω ότι υπάρχουν οι elgato και roxio και hd pvr 2 αλλά το διαθέσω 150 ευρώ αυτήν την στιγμή για κάτι που δν ξέρω καν αν θα πετύχει σαν προσπάθεια είναι κάπως πολλά για αρχή!!μήπως υπάρχει κάποιο πιο φθηνό μηχάνημα το οποίο μπορεί να με βοηθήσει!!ή τιμή που ψάχνω είναι μέχρι 50 ευρώ και μπορώ να πάρω και από υπόλοιπη Ευρώπη μαγαζιά όπως Amazon αλλά θα προτιμούσα Ελλάδα

Για τις τιμές και εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση πόσα ευρώ κοστίζει αυτή την στιγμή!είναι μόνο στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό ίδια κατάσταση επικρατεί??

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

επιδη έχω μείνει πίσω σε ότι αφορα το νέο Wii U , είχα μονο το παλιο Wii  kai ήταν το τέλειο δψρο για παιδιά κλπ

Τώρα θέλω να μάθω αν και το καινουργιο WIi U  έχει αντίστοιχους τίτλους , με κίνηση όπως πχ το wii sports .

Θέλω να το κάνω δώρο σε ανηψια και βαφτηστηρια, αλλα όχι να κάθονται συνεχεια με ένα μοχλο μονο μπροστά =στη tv.

αν είναι έτσι πάω και για κάνα ps3 κλπ

Υπάρχουν νέα παιχνίδια στο wii u που σε σηκώνουν από το καναπέ ?

Και πως παίζονται αφού δεν έχει πια αντίστοιχους controller ?

Telika , μονο για τέτοιου είδους παιχνίδια, αξίζει να πάει κανεις στο νέο wii u ή να μείνει στο παλιο ?

Δημοσ.

επιδη έχω μείνει πίσω σε ότι αφορα το νέο Wii U , είχα μονο το παλιο Wii  kai ήταν το τέλειο δωρο για παιδιά κλπ

Τώρα θέλω να μάθω αν και το καινουργιο WIi U  έχει αντίστοιχους τίτλους , με κίνηση όπως πχ το wii sports .

Θέλω να το κάνω δώρο σε ανηψια και βαφτηστηρια, αλλα όχι να κάθονται συνεχεια με ένα μοχλο μονο μπροστά =στη tv.

αν είναι έτσι πάω και για κάνα ps3 κλπ

Υπάρχουν νέα παιχνίδια στο wii u που σε σηκώνουν από το καναπέ ?

Και πως παίζονται αφού δεν έχει πια αντίστοιχους controller ?

Telika , μονο για τέτοιου είδους παιχνίδια, αξίζει να πάει κανεις στο νέο wii u ή να μείνει στο παλιο ?

Αν το Wii και το Wii U τα βλεπεις σαν συσκευες γυμναστικης τοτε καλυτερα να ξεκινησετε το περπατημα ή ποδηλασια ή εστω σε καποιο γυμναστηριο.Πραγματικα με το παραπανω που διαβαζω δεν ξερω τι να πω,ολοκληρη κονσολαρα με Zelda,Mario,metroid κλπ και να πηγαινει χαμενη για το Wii Fit.

• Like 1
Δημοσ.

αν ήθελα κριτική και συμβουλές για το τρόπο ζωης μας , θα πήγαινα σε ψυχολόγο!

Εγώ ρώτησα κάτι απλό... αν ξέρεις να μου απαντήσεις σ αυτό θα ήμουν εγνωμων.

• Moderators
Δημοσ.

αν ήθελα κριτική και συμβουλές για το τρόπο ζωης μας , θα πήγαινα σε ψυχολόγο!

Εγώ ρώτησα κάτι απλό... αν ξέρεις να μου απαντήσεις σ αυτό θα ήμουν εγνωμων.

Η απάντηση στην ερώτηση σου:

Μην πάρεις Wii U, δεν καλύπτει τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Κάπου φθηνά για να αγοράσω το wii u pro controller γνωρίζει κάποιος;

Από το play Asia δυστυχώς με τα μεταφορικά βγαίνει σχεδόν στο κόστος αγοράς απο Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...