gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δε ξέρω τι θα κάνει η κονσόλα με πωλήσεις απο δω και πέρα, το μόνο που ξέρω είναι οτι αξιζε μέχρι τελευταίας δεκάρας το ποσό που έδωσα για να την αποκτήσω.Προβλεπεται τεράστιο έπος το Zelda. ΥΓ.Και να φανταστείτε οτι υπάρχουν άτομα που θέλουν να σταματήσει να υπάρχει αυτή η εταιρεία. 3
Prospector8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν πιστευαμε οτι με το Mario Kart θα αρχίσει επιτέλους να παιρνει μπρος η κονσολα, φανταστείτε με το Zelda τι εχει να γινει..... Βγαλε μωρΗ και ενα Medroid, τι ζητησαμε.... 4
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater; 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν πιστευαμε οτι με το Mario Kart θα αρχίσει επιτέλους να παιρνει μπρος η κονσολα, φανταστείτε με το Zelda τι εχει να γινει..... Βγαλε μωρΗ και ενα Medroid, τι ζητησαμε.... Πωπω μεσα στο κεφαλι μου εισαι???!!Μου λεει ο αλλος στην αρχη οτι ολοι οι Fans τον ρωτανε για το επομενο Zelda....Ρε δεν πανε στα διαλα ολοι αφου το ξερουμε ηδη οτι το Zelda θα ειναι καλο,Δωσε ενα νεο Metroid Prime σε Full Hd να τρελαθουμε οσο δεν παει....Ενταξυ τα αγαπαω τα λατρευω τα Zelda(και βεβαια το παραπανω ειναι αψογο)αλλα οχι αλλο γρασιδι Πωπω μαλλον το πανε προς το τελος της κονσολας. Οσο για το Star Fox αν εχει παλι Open World στοιχεια και δεν ειναι μονο μεσα στο σκαφος θα ειναι και αυτο φοβερο. Λιγο ασχετο αλλα το Monster Hunter 3 Ultimate ειναι το ιδιο με το Monster Hunter 3 του Wii U,απλα με καλυτερα γραφικα και καλυτερο Loading???Αξιζει να παρω το Monster Hunter 3 για Wii ή κατευθειαν να παρω αυτο για Wii U?? Αντε ρε γαμωτο να βγει κανενα καλο πακετο ή καμια προσφορα στις αγγελιες Το μονο πακετο που ''αξιζει''αυτη την στιγμη ειναι το http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69992&selectedCategoryId=1886απο τον χαζο γερρμανο 1
gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater;Υπεροχα γραφικά και μαλιστα offscreen και εναν τεράστιο κόσμο, αδειο μεν αλλά προφανώς και θα φτιάξει αυτο σε κανα χρονο.Εκτος απο τα γραφικά μπορείς να ενθουσιαστεις και με αλλα πράγματα προφανώς. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater; Ειναι απο τα πολυαναμενομενα παιχνιδια για την κονσολα,και ειδαμε τον κοσμο να εχει γραφικα περισσοτερο επιπεδου Windwalker,του οποιου τα γραφικα ειναι μοναδικα.Επισης καποια στοιχεια απο το πως θα μπορεις να παιξεις μεσω του Wii U pad,και νεα μοντελα.Βεβαια εγω το βλεπω να βγαινει καλο 2016 αλλα τελος παντων.Δηλαδη εσυ με ποιο Zelda ειχες ενθουσιαστει πολυ οταν ηταν να βγει???
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater; Χωρίς ίχνος ειρωνείας ειλικρινά, θα ήθελα να σου αντιστρέψω το ερώτημα (δύο ερωτήματα, βασικά): - Εσύ σαν τρίτος που -φαντάζομαι- δεν είσαι φαν της σειράς, είδες κάτι στο βίντεο που να συγκίνησε; Κάτι που να σε έκανε να πεις «wow, αυτό το γκέιμ θα είναι γαμάτο»; - Έχεις παίξει ποτέ κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς; Θέλω να πω, ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε;
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτήσω τώρα εγώ τι το φανταστικό είδατε στο βίντεο ή θα με πείτε hater; Εδω αλλοι λεγανε Wow πριν βγει το Driveclub και το Destiny και τα παιχνιδια ειναι...
red1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς ίχνος ειρωνείας ειλικρινά, θα ήθελα να σου αντιστρέψω το ερώτημα (δύο ερωτήματα, βασικά): - Εσύ σαν τρίτος που -φαντάζομαι- δεν είσαι φαν της σειράς, είδες κάτι στο βίντεο που να συγκίνησε; Κάτι που να σε έκανε να πεις «wow, αυτό το γκέιμ θα είναι γαμάτο»; - Έχεις παίξει ποτέ κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς; Θέλω να πω, ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε; Ρε παιδιά, με το συμπάθιο κιόλας αλλά...γιατί ειστε τόσο αμυντικοί/προστατευτικοί μερικοι ? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπας -και στην τελική - έχει και ένα δικιο...Off-screen "παρουσίαση", παντελώς άδειος κόσμος, το παιχνίδι φαίνεται ακόμα να είναι σε alpha και ολοι αρχίσαμε τους @υνανισμούς...Επειδή είναι Zelda όμως θεωρείται αυτομάτως άκυρο το να κρίνεις το συγκεκριμένο video ? Ναι, Zelda είναι με ανοιχτό απ'οτι φαίνεται κόσμο και κατα 99% θα είναι καλό game, παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο video δεν δείχνει απολύτως τίποτα* που να χτυπιέστε μερικοι, και μετά κράζουμε "Sonyακηδες" και "Χboxάκηδες", εμμμ Ειμαι hater και εγώ όμως να υποθέσω... Λίγη αντικειμενικότητα ρε παιδιά κακό δεν κάνει, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θέλω να πιστεύω... * ουτε εχθρούς, ουτε (νεα και μη) συστήματα μάχης( ναι οκ, δείχνει λίγο slow-mo οταν ξε-καβαλάς), ουτε...βάλτε και το γεγονός οτι ειναι off-screen και δεν φαίνεται και τίποτα εκτός και αν είσασταν με τον μεγεθυντικό φακό πανω απο την οθόνη... 4
gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Είναι φυσικό να ενθουσιαζεσαι οταν βλέπεις υπέροχα γραφικά offscreen και να ακούς οτι θες 5 λεπτα να φτάσεις με το άλογο σε ενα σημείο (δείχνει εναν τεράστιο κόσμο) ειδικά οταν είσαι fan του Zelda.Αν δε μπορεί να το καταλάβει ο vole σεβαστό αλλά είναι φυσιολογικό να ενθουσιαζονται οι fans.
stavros88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, με το συμπάθιο κιόλας αλλά...γιατί ειστε τόσο αμυντικοί/προστατευτικοί μερικοι ? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπας -και στην τελική - έχει και ένα δικιο...Off-screen "παρουσίαση", παντελώς άδειος κόσμος, το παιχνίδι φαίνεται ακόμα να είναι σε alpha και ολοι αρχίσαμε τους @υνανισμούς...Επειδή είναι Zelda όμως θεωρείται αυτομάτως άκυρο το να κρίνεις το συγκεκριμένο video ? Ναι, Zelda είναι με ανοιχτό απ'οτι φαίνεται κόσμο και κατα 99% θα είναι καλό game, παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο video δεν δείχνει απολύτως τίποτα* που να χτυπιέστε μερικοι, και μετά κράζουμε "Sonyακηδες" και "Χboxάκηδες", εμμμ Ειμαι hater και εγώ όμως να υποθέσω... Λίγη αντικειμενικότητα ρε παιδιά κακό δεν κάνει, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θέλω να πιστεύω... * ουτε εχθρούς, ουτε (νεα και μη) συστήματα μάχης( ναι οκ, δείχνει λίγο slow-mo οταν ξε-καβαλάς), ουτε...βάλτε και το γεγονός οτι ειναι off-screen και δεν φαίνεται και τίποτα εκτός και αν είσασταν με τον μεγεθυντικό φακό πανω απο την οθόνη... Εγω οταν ειδα μια απλη εικονα απο το Project Beast τρεαλαθηκα και ας μην ηξερα τιποτα για το παιχνιδι τοτε.Ετσι ειναι αυτα δεν χρειαζεται και πολυ για να ενθουσιαστει καποιος για ενα παιχνιδι 1
gkalas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σωστός ο Σταύρος.Και μόνο στο άκουσμα οτι θα ξαναβγεί Shadow of the beast ουρλιαζα.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Χωρίς ίχνος ειρωνείας ειλικρινά, θα ήθελα να σου αντιστρέψω το ερώτημα (δύο ερωτήματα, βασικά): - Εσύ σαν τρίτος που -φαντάζομαι- δεν είσαι φαν της σειράς, είδες κάτι στο βίντεο που να συγκίνησε; Κάτι που να σε έκανε να πεις «wow, αυτό το γκέιμ θα είναι γαμάτο»; - Έχεις παίξει ποτέ κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς; Θέλω να πω, ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε; Με κάλυψε αρκετά με το ποστ του ο red από πάνω, αλλά να σου απαντήσω και στις ερωτήσεις σου. 1. Οχι, είδα έναν άδειο κόσμο με πολύ χορτάρι (το οποίο, ομολογουμένως, ήταν ωραίο). Μου αρέσει το αισθητικό στιλ, αλλά πέρα από αυτό δεν είδα κάτι που να μην έχω ξαναδεί σε άλλα παιχνίδια μέχρι και 10 χρόνια πριν. Για να μην πω και ότι ο πύργος όπου έδειξαν τη "νέα" δυνατότητα να βάλεις placemarker με τρόμαξε λίγο, επειδή ο συνειρμός που έκανα ήταν "ωχ, Ubisoftίτιδα θα τους πιάσει κι αυτούς;" Knee-jerk αντίδραση, ναι, απλώς επειδή με ρώτησες για πρώτες εντυπώσεις το λέω κι αυτό 2. TP και SS έχω παίξει, κι έχω δει φίλο να παίζει το Ocarina. Νομίζω πως επειδή ξέρω για τι πράγμα μιλάμε δεν μπορώ να ενθουσιαστώ με το συγκεκριμένο βίντεο. Αυτά τα "όπου βλέπεις μπορείς να πας" δε μου λένε απολύτως τίποτα πλέον. Δεν είναι content να τρέχεις σε έναν άδειο κόσμο, όσο όμορφος και να φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα