neratzojuice Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή πέρυσι περίπου την ίδια περίοδο ψαχνόμουν και εγω για Wii U, σου προτείνω να περιμένεις Ιανουάριο. Το είχα πάρει τα Χριστούγεννα 320 γιατι πολύ απλά δεν έβρισκες προσφορά. Μετα απο 2-3 βδομάδες θυμάμαι είχε άπειρες προσφορές, η μια μετά την άλλη γιατι το Wii U δεν είχε πουλήσει και το στέλνανε. Ολοι! Αν θυμάσαι ηταν μια Κωτσόβολος μια Γερμανος κλπ κλπ. Μια ερώτηση πολύ απλή για το Toad. Μπορείτε να βρέιτε κάτι αντίστοιχο αυτού του παιχνιδιού κάπου αλλού? Ωραία γραφικά έχει, ωραία Boss θα έχει, ωραίο lvl design ΕΧΕΙ, μοναδικό gameplay έχει (βάλτε μέσα και την ταμπλέτα με κάποιες λειτουργίες της). Οπότε έρχομαι εγω και ρωτάω.. Πως γίνεται να μην βγεί καλό?? :p 2
gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το εχεις παιξει το 3d world ε?Θυμαμαι οτι οταν επαιζα τις πιστες με τον toad ελεγα σε ενα φιλο γιατι δε βγαζουν ενα παιχνιδι ακριβως ετσι.Τελικα καποιος με ακουσε Το παιχνιδι προβλεπεται τελειο. 1
red1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μάγκες, προσοχή όσοι παίζετε SSB αυτή τη στιγμή, περιμένετε για κανα' patch καλύτερα... Το οργανωμένο σχέδιο των κακών εταιριών Sony/Microsoft για παγκόσμια κυριαρχία έχει αρχίσει να πιάνει τόπο βλέπω...
Rib21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 <p>Μάγκες, <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.nintendolife.com/news/2014/12/super_smash_bros_for_wii_u_facing_potential_error_code_nightmare'>προσοχή όσοι παίζετε SSB</a> αυτή τη στιγμή, <a data-ipb='nomediaparse' href='http://smashboards.com/threads/error-code-160-0103.380245/'>περιμένετε για κανα' patch καλύτερα..</a>.</p> <p> </p> <p>Το οργανωμένο σχέδιο των κακών εταιριών Sony/Microsoft για παγκόσμια κυριαρχία έχει αρχίσει να πιάνει τόπο βλέπω...<br><br><br> </p> 1)Λες μέχρι τα Χριστούγεννα να είναι οκ γτ είχα σκοπό να πάρω το bundle με το GameCube controller(αυτό θα χρησιμεύσει πουθενά αλλού ή να κρατήσω τα 20 να βαλω αλλά 30 να πάρω το pro controller) Αυτό με την σονυ και την ms σοβαρά το λες ή ειρωνευτικα Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
red1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 1)Λες μέχρι τα Χριστούγεννα να είναι οκ γτ είχα σκοπό να πάρω το bundle με το GameCube controller(αυτό θα χρησιμεύσει πουθενά αλλού ή να κρατήσω τα 20 να βαλω αλλά 30 να πάρω το pro controller) Αυτό με την σονυ και την ms σοβαρά το λες ή ειρωνευτικα Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Προφανώς και αστειευόμουν Rib Σχετικά με το SSB, εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα θα δουλέψει η Ninty για το διορθώσει, μεγάλο το bug βέβαια (για να μην κράζουμε μονο την Ubi στην τελική) οπότε πιστεύω πως δεν θα αργήσει να το patch-άρει (ελπίζω τουλάχιστον)...
Rib21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 1)Λες μέχρι τα Χριστούγεννα να είναι οκ γτ είχα σκοπό να πάρω το bundle με το GameCube controller(αυτό θα χρησιμεύσει πουθενά αλλού ή να κρατήσω τα 20 να βαλω αλλά 30 να πάρω το pro controller) Αυτό με την σονυ και την ms σοβαρά το λες ή ειρωνευτικα Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Προφανώς και αστειευόμουν Rib Σχετικά με το SSB, εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα θα δουλέψει η Ninty για το διορθώσει, μεγάλο το bug βέβαια (για να μην κράζουμε μονο την Ubi στην τελική) οπότε πιστεύω πως δεν θα αργήσει να το patch-άρει (ελπίζω τουλάχιστον)... Καλά τώρα η ninty δν έχει και προϊστορία στα μπαγκσ Μην λέμε και ότι θέλουμε!η Ubisoft κάθε παιχνίδι που βγάΖει έχει περισσότερα bugs και από όλα τς παιχνίδια που έχουν βγει για wiiu από την ninty!Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
red1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 "Mη λέμε και οτι θέλουμε" ? Δεν ανέφερα οτι τα παιχνίδια της ειναι το διο με αυτα της Ubi απο πλευράς "στρωσίματος" αν ειναι δυνατόν, απλά, όπως και να το κάνουμε, το συγκεκριμένο Bug του SSB είναι μεγάλη χοντράδα, εκτός και αν θεωρείς πως το data wiping δεν θεωρείται "χοντρό" - εκεί πηγε το σχόλιο/παραλληλισμός σχετικά με την Ubi...
Rib21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 <p>"Mη λέμε και οτι θέλουμε" ? Δεν ανέφερα οτι τα παιχνίδια της ειναι το διο με αυτα της Ubi απο πλευράς "στρωσίματος" αν ειναι δυνατόν, απλά, όπως και να το κάνουμε, το συγκεκριμένο Bug του SSB είναι <strong>μεγάλη χοντράδα, </strong>εκτός και αν θεωρείς πως το data wiping δεν θεωρείται "χοντρό" - εκεί πηγε το σχόλιο/παραλληλισμός σχετικά με την Ubi... <br><br> </p> Ναι σε νιώθω απλά η σύγκριση δν άξιζε!πάντως πλάκα την πλάκα είναι χοντραδα Και άμα δεν διορθωθεί γρήγορα θα πάει στράφι μια τέτοια παιχνιδαρα μιας και λίγο να μαθευτεί αυτό να πως χαλάει η φήμη ενός παιχνιδιού και πως χάνεται στις πωλήσεις!Τέλος πάντων για πες την γνώμη σου για το bundle?σίγουρα βάζω αλλά 20-30 και παίρνω κάποιο παιχνίδι ή το pro controller αλλά θα άξιζε!επίσης έχω άλλο ένα τέτοιο που βρήκα στην αποθήκη λέτε με τον ανταπτορακι που δίνει η ninty να δουλεύει?? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Markerparts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απο την πρωτη μερα που παιζω, bug δεν εχω δει παιδια.... Μηπως ειναι regional το προβλημα και δεν επηρεαζει EU? Δεν ειδα παντως κανεναν απο δω να παιζει SSB, με δερνουν μονο ξενοι... Προβλημα που παρατηρησα , και ειναι πολυ σοβαρο, ειναι μερικα ΤΡΕΛΑ framedrops οταν παιζω 4glory 4players. Χαλια μαυρα. Δεν ξερω ομως εαν φταιει το game ή η συνδεση μου. Δεν ειχα την τυχη να παιξω local 4αδα ακομα, οποτε δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γι αυτο.
vag.patrick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εγω επαιξα 4δα στο σπιτι και ειναι πολυκαλα τα πραγματα...απλα φιλε μου το χω αφησει το wiiu λογω των gameplay videos Που παλευω να κανω σε ps4 κλπ κλπ....Παντως το παιχνιδι ειναι σουπερ και εχω τσιμπησει και 4 amiibo και για να κλεισω να πω οτι εχουν κανει φοβερη μαγκια....Παιζεις συγκεκριμενο Mode και loot-αρεις items Κλπ ετσι ωστε να δυναμωσεις το amiibo σου , φυσικα εχει και μνημη το amiibo...δεν υπαρχει , εγω το γουσταρα πολυ αυτο...
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Απο την πρωτη μερα που παιζω, bug δεν εχω δει παιδια.... Μηπως ειναι regional το προβλημα και δεν επηρεαζει EU? Δεν ειδα παντως κανεναν απο δω να παιζει SSB, με δερνουν μονο ξενοι... Προβλημα που παρατηρησα , και ειναι πολυ σοβαρο, ειναι μερικα ΤΡΕΛΑ framedrops οταν παιζω 4glory 4players. Χαλια μαυρα. Δεν ξερω ομως εαν φταιει το game ή η συνδεση μου. Δεν ειχα την τυχη να παιξω local 4αδα ακομα, οποτε δεν μπορεσα να βγαλω ακρη γι αυτο. Δεν ειναι framedrops, ειναι καθαρα σε σχεση με την συνδεση των ατομων που παιζουν. Αν ενας μονο εχει κακης ποιοτητας συνδεσης τοτε θα σας τραβηξει ολους κατω στο δικο του επιπεδο. Γενικα το netcode του SSB ειναι εξαιρετικο.
vag.patrick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) χθες τελειωσα την bayonetta , ατελειωτο παιχνιδι....καραγουσταρα και καραγουσταρα και το gameplay video που εκανα...σημερα ειναι η μερα του render...Οποιος δεν το χει παιξει να το προτιμησει παιδια... Edit : Site: Zelda WiiU Demo @ Game Awards και τα σαγωνια κατω.... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από vag.patrick 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μαζεψτε σαγονια απο το πατωμα: Ο χριστός και η μάνα του. Τι επικούρα είναι αυτή.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Και Starfox και Zelda! Μιλάμε για σκληρό πορνό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα