Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολλά ζητάς. Παιχνίδι της N 40 ευρώ με το που κυκλοφορεί; Ποτές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 3 ωριτσες Bayo 2 σημερα. Ειχα ξεκινησει το πρωτο ετσι για το γαμωτο για να τα παρω με τη σειρα και να δω την βελτιωση αργοτερα για λογους συγκρισης αλλα τελικα επειτα απο κανα δυωρο δεν αντεξα και εβαλα το Bayo 2 μεσα. Καλα το επιπεδο βελτιωσης ειναι τεραστιο σε σχεση με το πρωτο. Και η Bayo ποιο σεξοανωμαλιαρα μεσα σε λιγες ωρες gameplay απο ολοκληρο το προηγουμενο παιχνιδι. Lume sage = cool as shit baddass! Φοβερο σχεδιο για (μαλλον) τον κακο της υποθεσης.
lak10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολλά ζητάς. Παιχνίδι της N 40 ευρώ με το που κυκλοφορεί; Ποτές μετα απο 3 χρονια ισως...
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολλά ζητάς. Παιχνίδι της N 40 ευρώ με το που κυκλοφορεί; Ποτές Ειναι απο αυτα που δεν γουσταρω στην Nintendo ομως,νταβατζιλικια οπως κανουν και οι αλλες 2 εταιριες. Δεν γινεται πχ το Zelda που ειναι 1 χρονο στην αγορα να κοστιζει το ιδιο με το Mario Bros που τωρα βγηκε και εχει και απειρες ωρες παιχνιδιου . 1
apple64 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το Bayonetta 2 είναι φανταστικό. Εχθές (παρ' ότι πνιγμένος στις δουλειές) δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Must buy χωρίς δεύτερη σκέψη.
Prospector8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ρε guys τι λετε, εννοείται πως δεν αναφέρομαι απο μαγαζια στην Ελλάδα αλλα του εξωτερικού. Το Mario 3D world το πηρα απο το gamecollection 32€ και το Mario kart 36€. 50αρες δεν σκαω σορυ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ρε guys τι λετε, εννοείται πως δεν αναφέρομαι απο μαγαζια στην Ελλάδα αλλα του εξωτερικού. Το Mario 3D world το πηρα απο το gamecollection 32€ και το Mario kart 36€. 50αρες δεν σκαω σορυ. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα θέμα με τα μαγαζιά που στέλνουν Ελλάδα. 2
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο αρθρο απο eurogamer. Ετσι μηπως και ορισμενι ξυπνησουν. http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-29-the-nintendo-difference-wii-us-first-two-years
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο αρθρο απο eurogamer. Ετσι μηπως και ορισμενι ξυπνησουν. http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-29-the-nintendo-difference-wii-us-first-two-years Και αλλα γνωστα site εχουν βγαλει για τις κονσολες ως τωρα πως τα εχουν παει την χρονια αυτη, Για το Wii U αν και παλια το εκραζα,αργοτερα αλλαξα γνωμη οπως και εχω πει τα σχετικα εδω.Παρολα αυτα πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξει την τιμολογιακη πολιτικη που εχει η εταρια.Δεν γινεται να βλεπω Wii U Premium στα 280ευρω στην Ελλαδα ειναι απλα ξεφτιλα. Το ιδιο και τα παιχνιδια που κοστιζουν 45+ευρω.Ξερω τι θα πει ο Ikaruga οτι ειναι λιγοι και ποιοτικοι οι τιτλοι αλλα και παλι σε μια εποχη που τα λεφτα δεν φευγουν σε παιχνιδια οπως παλια,περιμενω μια καλυτερη απαντηση ειδικα οταν τα παιχνιδια τα παιρνεις κυριως για την Single Player εμπειρια.Αλλωστε δεν ειναι και λιγα τα ατομα που βαζουν τα παιχνιδια σε αγγελιες για να μπορεσουν να γλυτωσουν οσο περισσοτερα χρηματα μπορουν. Εγω προσωπικα μιας και τελειωσα το Pc μου με νεα καρτα γραφικων,περιμενω μια καλη προσφορα ειτε σε New ειτε σε Used για αγορα Wii U(κακως δεν πηρα την προσφορα που ειχα βρει Used Wii U με παιχνιδια στα 160ευρω ).
ikaruga24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα να δεις, δεν μας συμφερει σιγουρα η τιμολογιακη πολιτικη της nintendo αλλα ειναι η ποιο σωστη. Σου λεει κυριες και κυριοι εγω προσφερω ενα προιον υψηλης και απαραμιλλης ποιοτητας και το κοστολογω τοσο ψηλα γιατι τοσο ψηλα θα βρισκεται till the end of time ποιοτικα. Απλα θα επιλεξεις τι να παρεις. Προσωπικα πλην ελαχιστων αλλων περιπτωσεων οταν σκαω την πενηνταρου για παιχνιδι nintendo δεν θεωρω οτι κανω μαλακια. Αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι και το τελευταιο σεντ. Μπορεις να δωσεις τα ιδια λεφτα σε αλλους τιτλους και να κανεις πολυ μα πολυ χειροτερα. 2
gkalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγω εσκασα ενα πενηνταρι για το smash και δηλωνω ο πιο ευτυχισμενος.Το παιχνιδι ειναι ατελειωτο,εχει απειρα challenges και για το multi δε χωρανε λογια.Φερνω 3 φιλαρακια σπιτι και αυτο που γινεται δε περιγραφεται.Φευγουν 5ωρα για πλακα.
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εγω εσκασα ενα πενηνταρι για το smash και δηλωνω ο πιο ευτυχισμενος.Το παιχνιδι ειναι ατελειωτο,εχει απειρα challenges και για το multi δε χωρανε λογια.Φερνω 3 φιλαρακια σπιτι και αυτο που γινεται δε περιγραφεται.Φευγουν 5ωρα για πλακα. controllers που βρισκεις?
gkalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εχω το pad,pro controller και 3 controllers απο το wii.Την αλλη εβδομαδα θα παμε σε σπιτι για να παιξουμε 8πλο η παρεα.Θα τραβηξω βιντεο στανταρ.8 35αρηδες να κανουν χειροτερα και απο 12χρονα. (Εχουμε και αλλα pads απο τα παιδια που θα ειναι εκει) 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εχω το pad,pro controller και 3 controllers απο το wii.Την αλλη εβδομαδα θα παμε σε σπιτι για να παιξουμε 8πλο η παρεα.Θα τραβηξω βιντεο στανταρ.8 35αρηδες να κανουν χειροτερα και απο 12χρονα. (Εχουμε και αλλα pads απο τα παιδια που θα ειναι εκει) Ζηλευω Καταραμενε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα