metallica 13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν παιζει να μιλας για Ελλαδα,την χωρα του Pro,Fifa,CoD και GTA δεν εχεις και αδικο... 1
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σε ολο τον δυτικο κοσμο θες να πεις γιατι απο Ασια μερια τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα. Στην Ασία και κυρίως στην Ιαπωνία τα γούστα τους είναι πολύ ανώμαλα για τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα για την Ελλάδα δεν μπορώ να λάβω σοβαρά αυτές τις έρευνες μόνο και μόνο γιατί η πειρατεία είναι τεράστια. Οπότε αυτά που παίζουν οι περισσότεροι δεν φαίνονται.
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στην Ασία και κυρίως στην Ιαπωνία τα γούστα τους είναι πολύ ανώμαλα για τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα για την Ελλάδα δεν μπορώ να λάβω σοβαρά αυτές τις έρευνες μόνο και μόνο γιατί η πειρατεία είναι τεράστια. Οπότε αυτά που παίζουν οι περισσότεροι δεν φαίνονται. Ε δεν χρειαζεται και ερευνα για να καταλλαβεις τι παιχνιδια παιζουμε στην Ελλαδα.Και στον στρατο που πηγα μονο Lol,Pro και L2 ακουγα να λενε ολοι και να παιζουν...
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στην Ασία και κυρίως στην Ιαπωνία τα γούστα τους είναι πολύ ανώμαλα για τον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα για την Ελλάδα δεν μπορώ να λάβω σοβαρά αυτές τις έρευνες μόνο και μόνο γιατί η πειρατεία είναι τεράστια. Οπότε αυτά που παίζουν οι περισσότεροι δεν φαίνονται. Στα δικα μου ματια η ανωμαλια ειναι στα δικα μας chart. Μα ειμαστε σοβαροι τωρα; Στο top 10 παιχνιδι του PS2;;;;;;;;;;;;; Χωρια φυσικα τα υπολοιπα. Το εχω ξαναπει νομιζω, στην Ελλαδα αν δεν ηταν το Insomnia θα νομιζα οτι ημουν ο μονος που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απο FIFA/COD/PRO/GTA... 3
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στα δικα μου ματια η ανωμαλια ειναι στα δικα μας chart. Μα ειμαστε σοβαροι τωρα; Στο top 10 παιχνιδι του PS2;;;;;;;;;;;;; Χωρια φυσικα τα υπολοιπα. Το εχω ξαναπει νομιζω, στην Ελλαδα αν δεν ηταν το Insomnia θα νομιζα οτι ημουν ο μονος που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απο FIFA/COD/PRO/GTA... Ξερω οτι μπορει να ακουγονται ολα αυτα λιγο υπερβολες για παιχνιδια Ps2 απο το παραπανω Chart,αλλα ελα μου ομως που και σε Seven και Public που περναω ο κοσμος κοιταζει παιχνιδια για Ps2....
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στα δικα μου ματια η ανωμαλια ειναι στα δικα μας chart. Μα ειμαστε σοβαροι τωρα; Στο top 10 παιχνιδι του PS2;;;;;;;;;;;;; Χωρια φυσικα τα υπολοιπα. Το εχω ξαναπει νομιζω, στην Ελλαδα αν δεν ηταν το Insomnia θα νομιζα οτι ημουν ο μονος που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απο FIFA/COD/PRO/GTA... Κοίτα να δεις δεν έχεις άδικο. Βέβαια το ότι έχουμε "ανώμαλες" συνήθειες εμείς, δεν κάνει λιγότερο "περίεργες" τις συνήθειες των Ασιατών. Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.
gkalas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το τι έγινε σπίτι μου με το smash bros u δε λέγεται. 3 ώρες λιώσαμε με φίλους. Το γέλιο που έπεσε δε περιγράφεται. 10
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα να δεις δεν έχεις άδικο. Βέβαια το ότι έχουμε "ανώμαλες" συνήθειες εμείς, δεν κάνει λιγότερο "περίεργες" τις συνήθειες των Ασιατών. Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό. Τουλαχιστον σε αυτους βλεπεις και διαφορετικα genres γυρω γυρω. Εμεις στις δικες μας οχθες sports/shooters....και τελος. Ειναι εκνευριστικο το ποσο στασιμοι και προβλεψιμοι εχουμε μεινει στο θεμα αυτο. Γι αυτο και η βιομηχανια κοιταει προς αυτη τη μερια παικτων για να περασουν τις απιστευτες anti-consumer πολιτικες τους και πρακτικες τους.
red1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στα δικα μου ματια η ανωμαλια ειναι στα δικα μας chart. Μα ειμαστε σοβαροι τωρα; Στο top 10 παιχνιδι του PS2;;;;;;;;;;;;; Χωρια φυσικα τα υπολοιπα. Το εχω ξαναπει νομιζω, στην Ελλαδα αν δεν ηταν το Insomnia θα νομιζα οτι ημουν ο μονος που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απο FIFA/COD/PRO/GTA... Ιkaruga, πέρα απο τις θεωρίες συνωμοσίας...αγαπώ σε τέκνο μου Μια μικρή ιστοριούλα αν μΕ επιτρέπεις : Επι εποχής PS2/Xbox (γιατί αμα το πάμε ακόμα πιο πριν...δεν...), νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος που έπαιζε καϊλες Tζαπωνεζούρες vidya. Έμπαινες σε καταστήματα και...FIFA/PRO/Gran Tourismo...Έβλεπες "σπάνιο" Τζασπάν παιχνίδι όπως Devil May Cry στο ράφι και έκλαιγες απο συγκίνηση...GLORIOUS JAPAN καταστάσεις... Ηθελες true καϊλα όπως (π.χ) Nanobreaker, Breakdown, Grandia, Phantom Crash, Phantom Dust ? Nope, μονο σε mod-αρισμένο μηχάνημα δυστυχώς άμα ηθελες να τα παίξεις εκείνη τη χρονιά και δεν ασχολούσουν με πιστωτικές και internet-ικές αγορές... Εnter Χ360 (τέλη 2005): ανακάλυψα τελικά πως δεν είμαι ο μόνος που παίζει τιτλους πλην των fifa/cod/gt κτλπ...Σοκ και πέος λέμε... *Τελος ιστορίας* ---------------------------- Εγώ πάντως κύριοι συμφωνώ με το αξιότιμο κο.Fulgore, εμείς οι ελάχιστοι "καμμένοι" σε φόρα που παίζουν και καμια π@παριά παραπάνω δεν αποτελούμε τον μέσο αγοραστή/χρήστη ρε μάγκες, πάτε σε οποιοδήποτε videclub και δείτε, τα ποδοσφαιράκια/ραλλάκια/shootbang είναι μονίμως νοικιασμένα, και ναι, είναι ενα καλό μέτρο σύγκρισης... Εδω πριν λίγο καιρό δεν ηταν ενα παλικάρι εδω μέσα που ειχε πει -εμμέσως πλην σαφώς- πως ολα τα παιχνίδια της Ninty είναι για "μπέμπηδες" ? εμμμ, ορίστε κύριοι... Ναι, στην Ιαπωνία έχουν άλλο γούστο οι άνθρωποι, δεν πάιζουν shootbang/αθλητικά ωσάν εμάς αλλά...έχουν "άλλα" όπως dating-sims/mo-hun κλώνους (και μη), JRPG και visual novels τίτλους - έκαστος στο είδος του και "σκουπίδια" θα υπάρχουν και θα παράγονται παντού - ανεξάρτητα απο την χώρα προέλευσης τους Αυτό σχετικά με την "στασιμότητα" και "προβλεψιμότητα" που αναφέρει ο φίλος Ika Τις ευλογίες μου 1
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ιkaruga, πέρα απο τις θεωρίες συνωμοσίας...αγαπώ σε τέκνο μου Μια μικρή ιστοριούλα αν μΕ επιτρέπεις : Επι εποχής PS2/Xbox (γιατί αμα το πάμε ακόμα πιο πριν...δεν...), νόμιζα οτι ήμουν ο μόνος που έπαιζε καϊλες Tζαπωνεζούρες vidya. Έμπαινες σε καταστήματα και...FIFA/PRO/Gran Tourismo...Έβλεπες "σπάνιο" Τζασπάν παιχνίδι όπως Devil May Cry στο ράφι και έκλαιγες απο συγκίνηση...GLORIOUS JAPAN καταστάσεις... Ηθελες true καϊλα όπως (π.χ) Nanobreaker, Breakdown, Grandia, Phantom Crash, Phantom Dust ? Nope, μονο σε mod-αρισμένο μηχάνημα δυστυχώς άμα ηθελες να τα παίξεις εκείνη τη χρονιά και δεν ασχολούσουν με πιστωτικές και internet-ικές αγορές... Εnter Χ360 (τέλη 2005): ανακάλυψα τελικά πως δεν είμαι ο μόνος που παίζει τιτλους πλην των fifa/cod/gt κτλπ...Σοκ και πέος λέμε... *Τελος ιστορίας* ---------------------------- Εγώ πάντως κύριοι συμφωνώ με το αξιότιμο κο.Fulgore, εμείς οι ελάχιστοι "καμμένοι" σε φόρα που παίζουν και καμια π@παριά παραπάνω δεν αποτελούμε τον μέσο αγοραστή/χρήστη ρε μάγκες, πάτε σε οποιοδήποτε videclub και δείτε, τα ποδοσφαιράκια/ραλλάκια/shootbang είναι μονίμως νοικιασμένα, και ναι, είναι ενα καλό μέτρο σύγκρισης... Εδω πριν λίγο καιρό δεν ηταν ενα παλικάρι εδω μέσα που ειχε πει -εμμέσως πλην σαφώς- πως ολα τα παιχνίδια της Ninty είναι για "μπέμπηδες" ? εμμμ, ορίστε κύριοι... Ναι, στην Ιαπωνία έχουν άλλο γούστο οι άνθρωποι, δεν πάιζουν shootbang/αθλητικά ωσάν εμάς αλλά...έχουν "άλλα" όπως dating-sims/mo-hun κλώνους (και μη), JRPG και visual novels τίτλους - έκαστος στο είδος του και "σκουπίδια" θα υπάρχουν και θα παράγονται παντού - ανεξάρτητα απο την χώρα προέλευσης τους Αυτό σχετικά με την "στασιμότητα" και "προβλεψιμότητα" που αναφέρει ο φίλος Ika Τις ευλογίες μου Στο κοντινο καταστημα Seven καθε φορα 12 κοπιες του Pro 6-7 του Call Of Duty και μολις 2 του The Last Of Us ......
HarryGrey Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Στα δικα μου ματια η ανωμαλια ειναι στα δικα μας chart. Μα ειμαστε σοβαροι τωρα; Στο top 10 παιχνιδι του PS2;;;;;;;;;;;;; Χωρια φυσικα τα υπολοιπα. Το εχω ξαναπει νομιζω, στην Ελλαδα αν δεν ηταν το Insomnia θα νομιζα οτι ημουν ο μονος που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απο FIFA/COD/PRO/GTA... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ρε φίλε, αλλά εδώ πουλάει σε παγκόσμιο επίπεδο το ps4 περισσότερο από το one κι εσύ κόλλησες στα δικά μας charts? 1
Prospector8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ειναι παραξενο που ειναι το Ps4 μπροστά απο το One?
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ρε φίλε, αλλά εδώ πουλάει σε παγκόσμιο επίπεδο το ps4 περισσότερο από το one κι εσύ κόλλησες στα δικά μας charts? Αλλο οι πωλησεις απο θεμα μαρκετινγκ και αλλο μια "κουλτουρα" gaming που απλα υπαρχει ακομα (ισως και περισσοτερο σημερα). Τοσα χρονια gaming και δεν εχουμε εξεληχθει καθολου σαν καταναλωτες (μιλαμε για τη μαζα). Το αντιθετο οτι μαλλον χειροτερεψαμε. Βεβαια το ιδιο βλεπουμε και με τον κινηματογραφο.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Γιατι ειναι παραξενο που ειναι το Ps4 μπροστά απο το One? Ατακτούλης είσαι κι εσύ
Prospector8 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αυτός άρχισε! On topic τωρα, παιζει πουθενά το SSB κατω απο 40€?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα