Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μου φαίνεται πολύ έντονο. Θα δω μήπως το ηχογραφησω για να δείτε γιατί δεν νομίζω πως είμαι υπερβολικός

το κανει και σε μενα sheik αλλα οπως λες μονο στα cutscenes.Και κανει οντως πολυ θορυβο.Αλλα και αλλου που εχω διαβασει συμβαινει και σε αλλους,οποτε στα cutscenes θεωρειται εν μερη φυσιολογικο

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://techcrunch.com/2014/11/25/super-smash-bros-for-wii-u-sells-nearly-500k-copies-in-three-days/

Ας σηκώσει το χερι του οποιος δεν το περίμενε :P Παντως εδω βλεπω δεν βλεπω τπτ, ψυχη, δεν ειστε fun του game?

Εγω περιμενω καμια προσφορα για να το χτυπησω το Wii U,μην με τσιτωνεις :P

Δημοσ.

Φημες δεξια και αριστερα απο την Nintendo να δουλευει στενα με αρκετες third party εταιριες για την επομενη της κονσολα της οποιας τα specs φυσικα δεν ειναι γνωστα αλλα φημολογειται οτι ειναι καμποσες φορες ισχυροτερη απο το PS4 (για την μελλοντικη της κυκλοφορια φυσικα). Οπως ειναι λογικο ομως οι φημες παραμενουν φημες. Απλα οι φημες τελευταια εχουν παρει φωτια γιατι οταν η nintendo κραταει μυστικα για την παρτυ της τοτε τα μυστικα παραμενουν μυστικα, οταν ομως οι οριζοντες της ανοιγουν τοτε τα μυστικα δεν μπορουν να μεινουν μυστικα.

Φημες θελουν την επομενη κονσολα να ειναι κατηγοριας Χ64, πληρως backwards compatible με το WiiU σαν built in feature, επισης με tablet controller δευτερης γενιας ενω το optical disk θα ειναι modified blue-ray δισκακια των 35 και 70GB τα double layer. Η καρτα γραφικων και επεξεργαστης θα ειναι AMD και φημολογειται οτι απο αποψη δυναμης ειναι modified κατηγοριας 290X για αποδοση και υποστηριξη 4Κ ενω η CPU modified εκδοση της οκταπυρηνης ναυαρχιδας της σημερινης φουρνιας AMD επεξεργαστων.  Η ποσοτητα της RAM στα τωρινα dev kits φημολογειται στα 12GB DDR3 συχνοτητας 1866Mhz. Το κοστολογιο της κονσολας οταν θα κυκλοφορησει θα ειναι η πρωτη φορα που θα κοστιζει παραπανω απο οσο μας εχει συνηθισει η nintendo. 

Πριν χεστειτε στα βρακια σας ορισμενοι σκεφτειτε οτι τα χαρακτηριστικα αυτα σε 2 χρονακια θα θεωρουνται meh οποτε ολα ειναι πιθανα. Απο την αλλη οι φημες ειναι φημες και ολα μπορει να αλλαξουν απο τη μια μερα στην αλλη. Φημες, φημες και περισσοτερες φημες λοιπον απο τα στοματα διαφορων devs μεσα απο διαφορες εταιριες οι οποιες απλα μαρτυρουν την συνεργασια τους με την Nintendo. 

Σχετικο βιντεο περι αυτου. Απλα ακολουθειστε αν θελετε και αλλα προτεινομενα βιντεο για να μαθετε περισσοτερα. 

Δημοσ.

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..αλλα εμενα σαν επιδοξο αγοραστη ενος wii u με προβληματιζουν αυτες οι ειδησεις...!δεν ειναι λιγο νωρις για διαδοχο?και οχι μονο απο ημερολογιακης αποψης αλλα και απο το θεμα παιχνιδιων..δεν μας εχει δωσει ακομα το wii u τις παιχνιδαρες που περιμενουμε..zelda-metroid κτλπ...κ αν σε αυτα τα 2 χρονακια βγουν αυτες οι παιχνιδαρες και το wiiu αρχιζει να σαρωνει?

Δημοσ.

Δυστυχως το παραθυρο της "σαρωσης" εχει περασει. Το φροντισαν τα διαφορα sites με τη σταση τους τοσο καιρο μοιραζοντας διαφορες εξυπναδες για την εταιρια και το μηχανημα μονο και μονο για bait clicking. Φταιει φυσικα και η ιδια η nintendo σε απιστευτο βαθμο σε παρα πολους τομεις ΑΛΛΑ στο μονο που δεν μπορει να την κατηγορησει καποιος ειναι στην διαθεση και ποιοτητα τιτλων που τον τελευταιο χρονο βγαινουν με ρυθμους πολυβολου απο τα ενδοτερα της. 

Δυστυχως η ιδια θα πρεπει να μπει σε ενα τρυπακι που προσωπικα δεν θελω να μπει αλλα θα το κανει αναγκαστικα (εν καιρο) για χαρη της βιωσιμοτητας της. 

Περα απο ολα αυτα...εδω ειστε ολοι σας. Ετσι για να δουν ορισμενοι τι εστι gaming και ποιος ο σκοπος του. 

• Like 2
Δημοσ.

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..αλλα εμενα σαν επιδοξο αγοραστη ενος wii u με προβληματιζουν αυτες οι ειδησεις...!δεν ειναι λιγο νωρις για διαδοχο?και οχι μονο απο ημερολογιακης αποψης αλλα και απο το θεμα παιχνιδιων..δεν μας εχει δωσει ακομα το wii u τις παιχνιδαρες που περιμενουμε..zelda-metroid κτλπ...κ αν σε αυτα τα 2 χρονακια βγουν αυτες οι παιχνιδαρες και το wiiu αρχιζει να σαρωνει?

2 χρονια που πωλειται ηδη,αλλα 2 χρονια αν κανει να ανακοινωθει κ ενα χρονο ακομη να βγει απο την στιγμη που ανακοινωνεται,δηλαδη 5 χρονια ζωης του wii u.

Δημοσ.

δεν τα λες και πολλα...σε συγκριση με τον κυκλο ζωης του wii...απο κει και περα εγω πραγματικα πιστευω οτι η ninty αργα αλλα σταθερα αλλαζει το κλιμα...και οχι τοσο στο θεμα πωλησεων αλλα πιο πολυ στην αποψη που εχουν οι gamers..εγω οσους ξερω την θεωρουν μια πολυ ποιοτικη κονσολα που ειναι στα αμεσα σχεδια για αγορα..καποια στιγμη και με την καταλληλη περισταση(zelda) ολο αυτο το κλιμα που εχει χτιστει θα φανει και στις πωλησεις..

Δημοσ.

δεν τα λες και πολλα...σε συγκριση με τον κυκλο ζωης του wii...απο κει και περα εγω πραγματικα πιστευω οτι η ninty αργα αλλα σταθερα αλλαζει το κλιμα...και οχι τοσο στο θεμα πωλησεων αλλα πιο πολυ στην αποψη που εχουν οι gamers..εγω οσους ξερω την θεωρουν μια πολυ ποιοτικη κονσολα που ειναι στα αμεσα σχεδια για αγορα..καποια στιγμη και με την καταλληλη περισταση(zelda) ολο αυτο το κλιμα που εχει χτιστει θα φανει και στις πωλησεις..

Δεν παιζει να μιλας για Ελλαδα,την χωρα του Pro,Fifa,CoD και GTA :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παιζει να μιλας για Ελλαδα,την χωρα του Pro,Fifa,CoD και GTA :P

Ναι γιατί οι υπόλοιπες χώρες είναι του πιο "ποιοτικού" gaming.... Σε όλο τον κόσμο το ίδιο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι γιατί οι υπόλοιπες χώρες είναι του πιο "ποιοτικού" gaming.... Σε όλο τον κόσμο το ίδιο είναι.

Σε ολο τον δυτικο κοσμο θες να πεις γιατι απο Ασια μερια τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικα. 

Δημοσ.

Οχι απολυτα κυριως για Ευρωπη ειναι λογικο να δεις Fifa Και Pro αρκετα ψηλα,αλλα οχι και αυτο το χαλι που εχουμε στην Ελλαδα που σχεδον 8/10 παιχνιδια ειναι Pro και Fifa....

ή μηπως για το αλλο γελιο http://www.gameslife.gr/ti-epaixan-oi-ellines-ton-avgousto-18426περυσι τον Αυγουστο No7 σε πωλησεις το San Adreas του Ps2????? Πρωτο παιχνιδι σε πωλησεις παιχνιδι για Psp????Οχι αυτα μονο στο Ελλαδισταν γινονται δυστηχως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...