Rib21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Βσκ ξέρεις σίγουρα θα το ψάξω ακόμα περισσότερο και θέλουμε να κάνουνε κατάσταση με κάτι φιλαράκια και θα παίξουμε και games στο pc και ps3 και γενικά θα παίξουμε αρκετά! Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
vag.patrick Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και πανω απ ολα να ξες οτι μην περιμενεις αν δεν δωσεις λεφτα να κερδισεις κατι.....
Rib21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 1)δν περιμενω κάποιο ιδιαίτερο κέρδος 2)κάνει record και pc games?ένα pc σαν το δικό μ (dual core 3 ghz 3gb ram) θα το τρέξει?? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Rib21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 το elgato τλκ παιζει και σε pc απλα θες δευτερο pc το οποιο και μπορω να βρω!!Πιστευω πως κατι θα προσπαθησω μιας και εμεις τα μικρα παιδακια θα κανουμε το χομπι μας και τα παιχνιδια που μας αρεσουν γνωστα και στον υπολοιπο κοσμο!!Γενικα θα κανουμε ενα καναλι για ολα τα γουστα δλδ σοβαρα παιχνιδια αστεια παιχνιδια PC games WiiU games και θα παλεψουμε για PS4 ισως πιο μετα!!Δεν κανω διαφημηση απλα να ξερετε οτι το elgato κανει record PC αλλα θελει Hdmi out στο PC αλλιως Dvi to Hdmi!
Prospector8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 http://www.vg247.com/2014/11/19/super-smash-bros-wii-u-reviews/Ερε τι εχει να γινει... Βγαλτε και το Party ρε *****, με το σταγονομετρο την καθε.. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ 1
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 http://www.vg247.com/2014/11/19/super-smash-bros-wii-u-reviews/ Ερε τι εχει να γινει... Βγαλτε και το Party ρε ****, με το σταγονομετρο την καθε.. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ Ποιο Super Smash Bros,εδω σε λιγο η Ubisoft θα κυκλοφορησει το ολοκαινουργιο Watch Dogs...oh wait Αντε μπας και δουμε καμια προσφορα σε Black Friday ή σε αγγελιες να χτυπησω και εγω ενα(και μετα να χτυπησω και το κεφαλι μου στον τοιχο )
toni50 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Στην περίπτωση που ένας δίσκος μας αφήσει χρόνους για οποιοδήποτε λόγο γίνεται να κατέβει σε digital μορφή;
garrett156 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δισκος εννοεις παιχνιδι;dvd;και μετα επειδη το εχεις να το κατεβασεις digital;αν καταλαβα σωστα οχι δεν μπορεις!
Rib21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση. <br> Στην περίπτωση που ένας δίσκος μας αφήσει χρόνους για οποιοδήποτε λόγο γίνεται να κατέβει σε digital μορφή; Σε καταλαβαίνω είναι πολύ βίαιο αυτό και για πολλά κλάματα!δν ξέρω ψάξε για κάποιο sale or sth ή κάνε ότι πιστεύεις εσύ μιας και κάποια άλλη λύση εκτός επαναγοράς δν υπάρχει Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Στην περίπτωση που ένας δίσκος μας αφήσει χρόνους για οποιοδήποτε λόγο γίνεται να κατέβει σε digital μορφή; Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία. Τα δισκάκια καλύπτονται από εγγύηση. 1
HarryGrey Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Site: Xenoblade Chronicles X development is nearly complete Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του 15 για μένα 2
sheik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παίζω το 1ο bayonetta και παρατηρώ ότι ειδικά στα cutscenes το drive του WiiU ζορίζεται πάρα πολύ. Όλα τακα τακα ακούγεται σε ενοχλητικό σημείο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Μου φαίνεται περίεργο διότι η κονσόλα δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, 4-5 παιχνίδια έχω παίξει όλα κι όλα και το drive δεν έχει καταπονηθει για να κάνει τέτοιους ήχους.
ultralisk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παίζω το 1ο bayonetta και παρατηρώ ότι ειδικά στα cutscenes το drive του WiiU ζορίζεται πάρα πολύ. Όλα τακα τακα ακούγεται σε ενοχλητικό σημείο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Μου φαίνεται περίεργο διότι η κονσόλα δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, 4-5 παιχνίδια έχω παίξει όλα κι όλα και το drive δεν έχει καταπονηθει για να κάνει τέτοιους ήχους. το τελείωσα πριν λίγο καιρό και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο
Bourdoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αυτός ο ήχος είναι η κεφαλή που απλά διαβάζει το δισκάκι. Ως έναν βαθμό είναι φυσιολογικό. Είναι τόσο έντονο?
sheik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι μου φαίνεται πολύ έντονο. Θα δω μήπως το ηχογραφησω για να δείτε γιατί δεν νομίζω πως είμαι υπερβολικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα