Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βσκ ξέρεις σίγουρα θα το ψάξω ακόμα περισσότερο και θέλουμε να κάνουνε κατάσταση με κάτι φιλαράκια και θα παίξουμε και games στο pc και ps3 και γενικά θα παίξουμε αρκετά!

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1)δν περιμενω κάποιο ιδιαίτερο κέρδος

2)κάνει record και pc games?ένα pc σαν το δικό μ (dual core 3 ghz 3gb ram) θα το τρέξει??

Δημοσ.

το elgato τλκ παιζει και σε pc απλα θες δευτερο pc το οποιο και μπορω να βρω!!Πιστευω πως κατι θα προσπαθησω μιας και εμεις τα μικρα παιδακια θα κανουμε το χομπι μας και τα παιχνιδια που μας αρεσουν γνωστα και στον υπολοιπο κοσμο!!Γενικα θα κανουμε ενα καναλι για ολα τα γουστα δλδ σοβαρα παιχνιδια αστεια παιχνιδια PC games WiiU games και θα παλεψουμε για PS4 ισως πιο μετα!!Δεν κανω διαφημηση απλα να ξερετε οτι το elgato κανει record PC αλλα θελει Hdmi out στο PC αλλιως Dvi to Hdmi!

Δημοσ.

http://www.vg247.com/2014/11/19/super-smash-bros-wii-u-reviews/

Ερε τι εχει να γινει... Βγαλτε και το Party ρε ****, με το σταγονομετρο την καθε.. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ :P

Ποιο Super Smash Bros,εδω σε λιγο η Ubisoft θα κυκλοφορησει το ολοκαινουργιο Watch Dogs...oh wait :P

Αντε μπας και δουμε καμια προσφορα σε Black Friday ή σε αγγελιες να χτυπησω και εγω ενα(και μετα να χτυπησω και το κεφαλι μου στον τοιχο :D)

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Στην περίπτωση που ένας δίσκος μας αφήσει χρόνους για οποιοδήποτε λόγο γίνεται να κατέβει σε digital μορφή;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. <br>

Στην περίπτωση που ένας δίσκος μας αφήσει χρόνους για οποιοδήποτε λόγο γίνεται να κατέβει σε digital μορφή;

Σε καταλαβαίνω είναι πολύ βίαιο αυτό και για πολλά κλάματα!δν ξέρω ψάξε για κάποιο sale or sth ή κάνε ότι πιστεύεις εσύ μιας και κάποια άλλη λύση εκτός επαναγοράς δν υπάρχει

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.

Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία.

Τα δισκάκια καλύπτονται από εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω το 1ο bayonetta και παρατηρώ ότι ειδικά στα cutscenes το drive του WiiU ζορίζεται πάρα πολύ. Όλα τακα τακα ακούγεται σε ενοχλητικό σημείο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Μου φαίνεται περίεργο διότι η κονσόλα δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, 4-5 παιχνίδια έχω παίξει όλα κι όλα και το drive δεν έχει καταπονηθει για να κάνει τέτοιους ήχους.

Δημοσ.

Παίζω το 1ο bayonetta και παρατηρώ ότι ειδικά στα cutscenes το drive του WiiU ζορίζεται πάρα πολύ. Όλα τακα τακα ακούγεται σε ενοχλητικό σημείο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Μου φαίνεται περίεργο διότι η κονσόλα δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, 4-5 παιχνίδια έχω παίξει όλα κι όλα και το drive δεν έχει καταπονηθει για να κάνει τέτοιους ήχους.

το τελείωσα πριν λίγο καιρό και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ναι μου φαίνεται πολύ έντονο. Θα δω μήπως το ηχογραφησω για να δείτε γιατί δεν νομίζω πως είμαι υπερβολικός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...