Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Περίεργο μου φαίνεται. Σπάνια μου συμβαίνει. Μου έχει τύχει όμως να είναι λίγα ατομα, στον πρώτο αγώνα όμως. Μετά μπαίνουν και άλλοι στο lobby.</p>

Ακριβώς αυτό όχι πάντα όμως

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστευω οσοι εχουν wii u εχουν ησυχο το κεφαλι τους απο το πολεμο των frames αναλυσεων επιδοσεων κτλ και απολαμβανουν μονο αποκλειστικες παιχνιδαρες που ειναι διασκεδαστικες οσo τιποτα αλλο,κατεβασα dolphin εμulator και εχω καταχαρει τα coop του wii,donkey,mario kart,mario party,kirby,mario land κτλ,θελω συντομα να παρω wii u γιατι ειδα εχει πολλα coop και ολα παιρνουν τελεια βαθμολογια

• Like 2
Δημοσ.

<p>πιστευω οσοι εχουν wii u εχουν ησυχο το κεφαλι τους απο το πολεμο των frames αναλυσεων επιδοσεων κτλ και απολαμβανουν μονο αποκλειστικες παιχνιδαρες που ειναι διασκεδαστικες οσo τιποτα αλλο,κατεβασα dolphin εμulator και εχω καταχαρει τα coop του wii,donkey,mario kart,mario party,kirby,mario land κτλ,θελω συντομα να παρω wii u γιατι ειδα εχει πολλα coop και ολα παιρνουν τελεια βαθμολογια</p>

Βασικά και στα 720 p τα παιχνίδια είναι πανέμορφα οπότε δν βλέπω κάποιο θέμα για τσακωμούς με τους υπόλοιπους!!Τεσπα βγήκε pikmin 3 demo όποιος ενδιαφέρεται τώρα το κατεβάσω αύριο θα έχω εντυπώσεις

Δημοσ.

πιστευω οσοι εχουν wii u εχουν ησυχο το κεφαλι τους απο το πολεμο των frames αναλυσεων επιδοσεων κτλ και απολαμβανουν μονο αποκλειστικες παιχνιδαρες που ειναι διασκεδαστικες οσo τιποτα αλλο,κατεβασα dolphin εμulator και εχω καταχαρει τα coop του wii,donkey,mario kart,mario party,kirby,mario land κτλ,θελω συντομα να παρω wii u γιατι ειδα εχει πολλα coop και ολα παιρνουν τελεια βαθμολογια

Αλήθεια είναι οτι έχουμε κουράσει με τα παιχνίδια της Nintendo. Για το πόσο καλά είναι κλπ κλπ..

Είναι αλήθεια όμως επίσης οτι όποιος έρχεται σπίτι μου, μου ζητάει αρχικά τα κλασικά στο ps3, κανα AC, DMC, COD κλπ. Στο τέλος όμως καταλήγουμε να παίζουμε Wii U. Ε καθε άλλο παρα τυχαιο είναι. MK, SM3DW, Rayman, zombie U co-op κλπ κλπ

Έχει τη μυστική συνταγή η Nintendo σε αυτόν τον τομέα τη να κάνουμε.

Και αυτός ο τομέας λέγεται διασκέδαση! Ξεκάθαρα παιχνίδια. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Δεν αναιρώ την αξία των multiplatform και των λοιπών exclusive. Απλά η Ninty είναι ολόκληρος τομέας απο μόνη της τι να κάνουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Hey insomniacs λοιπόν δοκίμασα το pikmin 3 και για όσους δν έχουν παίξει είναι πολύ ωραίο παιχνιδάκι!!Κατεβάστε το demo και άμα σας αρέσει αγοράστε το αν και αμφιβάλλω μιας και αυτήν την περίοδο έχει bayo Zelda και brawl παρόλα αυτά θα άξιζε μια ευκαιρία σε κάποια προσφορά

Δημοσ.

Μολις ξεκινησα να ανεβαζω καποια βιντεο στο καναλι μου..Εδω βαζω το λινκ της λιστας τουLink.png Site:

Φυσικα θα ηθελα να τα δειτε και να μου δωσετε και συμβουλες.Ευχαριστω!
  • Like 4
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα μονοκοπανιά το Bayonetta 2.

Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή γ@μω.

Όλο το παιχνίδι ήταν ένα ατελείωτο boss fight και μόνο χάος και επικούρα.

Θέλω να γράψω άπειρα πράγματα αλλα προς το παρόν είμαι λιώμα.

Απλά παιχνίδαρος που δείχνει και τις δυνατότητες του wiiU σε μη nintendo παιχνίδια αν ο developer έχει τα @@ και την υπομονή.

Wow. Just wow.

Δημοσ.

Vag με τι κάνεις record??elgato ή καμία πιο φθηνή επιλογή γτ και εγώ έψαχνα κάτι

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

με elgato. αν και το bayonetta ηταν το πρωτο και ειναι σχεδον οτι να ναι η  εγγραφη και το commentary..Τωρα τα στρωσα ολα και ειναι κομπλε.!!

Δημοσ.

δε θα το λεγα....δυστυχως..αλλα αξιζει τα λεφτα της...να ξες η φαση θελει πολυ δουλεια...Και αν δεν το βλεπα σαν χομπυ εξαρχης ολο αυτο δε νομιζω οτι θα το κανα...Φαντασου οτι η κατηγορια που διαλεγεις να γινεις youtuber ,, τρωει πολυ πολεμο πνευματικων δικαιωματων με αποτελεσμα να κανεις εσυ δουλεια γι ανα βγαζουν οι αλλοι....Οπως και να χει πριν κανεις οτιδηποτε διαβασε πρωτα τι παιζει και μετα πανε ριξε λεφτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...