klainmaingr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Η αλήθεια είναι οτι το 1ο το έχω σε ps3/360 και το έχω τερματίσει και πρόσφατα. Απλά νόμιζα οτι όλες οι εκδόσεις έρχονται μαζί με το 1. Anyway fk it θα πάρω την σκέτη δε γαμείς δεν είμαστε για τζάμπα έξοδα εφόσον δεν έχει και καμια τρομερή διαφορά απο τις pregen εκδόσεις.
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Οι controllers και τα παιχνίδια του wii δουλεύουν και στο wii u; Πιστεύετε θα σκάσει καμία καλή χριστουγεννιάτικη προσφορά;
gkalas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ναι δουλευουν και ναι σιγουρα θα σκασει καμια χριστουγεννιατικη προσφορουλα. 1
Markerparts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Χ8ες τελειωσα to Bayo2. Φοβερο παιχνιδι, το κριμα ηταν που ειχα χρονο και πλακωθηκα χθες. Θα δοκιμασω σημερα να το ξαναπαιξω, να δω αν οντως με κρατησει. Το game πολυ ευχαριστο, τα γραφικα υπερικανοποιητικα, δεν παρατηρησα ουτε framedrops ουτε τιποτα τετοιο. Συστημα μαχης τρομερο.... Αν και αρκετες φορες, η αποκριση του dodge δεν ηταν η δεουσα..... κατα τα αλλα φανταστικο. Επομενο βημα, brawl. Και αν βρεθει σε καλη τιμουλα το DKC:TF.
gkalas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ χθες το τελείωσα και θα το ξαναπιασω σήμερα να βρω κάτι εξτραδακια που θέλω. Το παιχνίδι είναι απίστευτο.
Rib21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά 50 ευρώ είναι πολλά ακόμα και αν το παιχνίδι είναι φοβερό!!κάνα 35-40 ευρώ παίζει??είδα Σκρουτζ αλλά με αυτά και μ αυτά τα μεταφορικά πάει 45-50 Α και κατι άλλο μήπως ξερετε κάνα φθηνό game capture για το wiiu δλδ κάπου 50 ευρώ
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ειναι πολλα γιατι δυστηχως δεν εχει Multiplayer, γιαυτο και μερικοι το βαζουν στις αγγελιες κατευθειαν μολις το τελειωσουν το παιχνιδι,για να γλυτωσουν οσα χρηματα μπορουν.Φυσικα το παιχνιδι ειναι φοβερο και οταν με το καλο παρω Wii U θα ειναι στα must buy μου Για οσους δεν το εχουν Zelda Windwaker στα 21 ευρω http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/wii-u/paixnidia-wii-u/127171-nintendo-the-legend-of-zelda:-the-wind-waker-hd
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 10 λεπτά gameplay από το Captain Toad: Treasure Trucker https://www.youtube.com/watch?v=dqWf5WR0b1I
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 10 λεπτά gameplay από το Captain Toad: Treasure Trucker https://www.youtube.com/watch?v=dqWf5WR0b1I Να ταν ετσι ολες οι μαμαδες 2
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει καμια ελπιδα να βγαλουν demo για το Brawl?
Markerparts Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω εαν ειχαν προπαραγγειλει το brawl αλλοι, και αν ειχαν τα αναλογα τηλεφωνα το πρωι...... Και αν το ειχε προπαραγγειλει καποιος στο πακετο με το χειρηστηριο..... που ΑΛΛΑΞΕ τελικα η τιμη απο 70 στα 80....... Με ενημερωσαν οτι ειχαν κανει λαθος στην τιμη, και οτι τελικα ειναι στα 80... και αν η παραγγελια τελικα ισχυει. Την ακυρωσα, ζητησα το απλο. Και αυριο πρωι θα την ακυρωσω τελειως. Χιλιες φορες να το παρω απο μαγαζι, τουλαχιστον εκει οτι λεει το ταμπελακι θα πληρωσω στο ταμειο. Αν ειχε κανεις το ιδιο θεμα ας ενημερωσει. Τελος η Nortec απο μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα