Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο αρκετους μηνες αναζητησης επιτελους βρηκα το Metroid Prime Trilogy και πλεον περιμενω να βρω σε προσφορα καποιο Wii U για αγορα(προφανως οχι απο τις τωρινες τιμες του Skroutz οι οποιες ειναι απαγορευτικες)

Με την MS να "χαρίζει" το Xbox One κομματακι δύσκολο...

Προφανως αναφερεσαι στο προσφατο αρθρο http://www.insomnia.gr/_/articles/games/xbox/%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-xbox-one-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-r7770

Ενταξυ δεν μου λεει πολλα η τιμη μιας και παλι πρεπει να πληρωσω το Internet 45 με 50ευρω το χρονο.Δεν ειναι το τεραστιο ποσο αλλα γιατι σε διαστημα πχ 4 χρονων τα 200αυτα ευρω να μην τα δωσω καπου αλλου αλλα να τα δωσω στην MS και στην Sony?? Με τα 200 αυτα ευρω θα βρισκεις το Wii U με πολλα παιχνιδια μαζι,και επισης για τωρα δεν εχει βγει και κανενας βαρβατος τιτλος που να δικαιολογει την αγορα της κονσολας.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fulgore δεν σε αποτρέπω να παρεις wii u, δεν είμαι τόσο στενόμυαλος, πιστεύω οτι η καλύτερη κονσόλα είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε gamer ξεχωριστά. Απλά έίναι τρομερά δύσκολο πλέον η Nintendo να ανταγωνιστει το One στα 349 με 2 assassins creed games...

• Like 2
Δημοσ.

Θα τα απολαύσεις και τα 3.Ειναι εξαιρετικά. Προσωπική μου άποψη είναι να πάρεις πρώτα το 3d World και μετά το bros.

Ολοι όμως λένε ότι το 3D είναι καλύτερο από το SMBU ... Μήπως είναι καλύτερα πρώτα το SMBU;

Δημοσ.

Fulgore δεν σε αποτρέπω να παρεις wii u, δεν είμαι τόσο στενόμυαλος, πιστεύω οτι η καλύτερη κονσόλα είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε gamer ξεχωριστά. Απλά έίναι τρομερά δύσκολο πλέον η Nintendo να ανταγωνιστει το One στα 349 με 2 assassins creed games...

Δεν καταλαβες,δεν ειπα αυτο. Αυτο που ειπα απεναντιας ειναι οτι το Wii U δεν ανταγωνιζεται Xbox ή Ps4,αλλα πιο πολυ λειτουργει σαν συμπληρωμα των αλλων 2 απο πλευρας Exclusives. Ειδικα για αυτους που δεν θελουν να πληρωνουν για το Online,οπως εκαναν πολλοι και με το 360,ή για αυτους που εχουν προτιμησει το Pc. Οταν πχ βρισκεις Used Wii U στα 150 ευρω στις αγγελιες,ε προφανως και το σκεφτεσαι για αγορα ακομα και αν εχεις ηδη XboxOne ή Ps4. Αλλωστε αντικειμενικα απο τα XboxOne,Ps4,Wii U και Pc νομιζω ειναι προφανες τι καλυπτει τις περισσοτερες αναγκες ολων(Pc)και αυτο βεβαια δεν θεωρειται καν κονσολα :P.

Οσον για την προσφορα του One ειναι αρκετα καλη,αλλα πιο πολυ θελει να χτυπησει τις πωλησεις του Ps4 και οχι του Wii U :).

Αλλωστε απο exclusives και το One Και το Ps4 με αφηνουν για τωρα αδιαφορο(εκτως του Bloodborne οταν με το καλο βγει). Το μονο που μενει να κανει το Wii U ειναι το αναμενομενο,δηλαδη την μειωση τιμης πχ του Premium στα 240 με 250ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβες,δεν ειπα αυτο. Αυτο που ειπα απεναντιας ειναι οτι το Wii U δεν ανταγωνιζεται Xbox ή Ps4,αλλα πιο πολυ λειτουργει σαν συμπληρωμα των αλλων 2 απο πλευρας Exclusives.

Και σε αυτό το σημείο είναι που η Nintendo έχασε το παιχνίδι. Και νομίζω το ανέφερε και ένας άλλος φίλος πιο πάνω. Με το brand Wii η Nintendo μπήκε στη συνείδηση πολλών ως η αναπληρωματική των άλλων δυο.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω , τα ίδια λέμε!!! Αν πας όμως σε ενα μαγαζί και θες κονσόλα και δεις το wii u στα 300+- και διπλα τα xbox one και ps4 στα 349-399 ευρώ με δωρεάν παιχνίδι , δυσκολα θα προτιμήσεις NIntendo, εκτός και αν είσαι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζεις... Σε αντίθετη περίπτωση θα πεσεις με τα μουτρα σε halo,cod,far cry,assassins και ούτω καθ' εξης.

Δημοσ.

Συμφωνω , τα ίδια λέμε!!! Αν πας όμως σε ενα μαγαζί και θες κονσόλα και δεις το wii u στα 300+- και διπλα τα xbox one και ps4 στα 349-399 ευρώ με δωρεάν παιχνίδι , δυσκολα θα προτιμήσεις NIntendo, εκτός και αν είσαι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζεις... Σε αντίθετη περίπτωση θα πεσεις με τα μουτρα σε halo,cod,far cry,assassins και ούτω καθ' εξης.

Για εξωτερικο δεν το συζηταω γιατι εκει ειναι χαος.Αν μιλας για Ελλαδα ναι προφανως και θα πανε σε Xbox και Ps4 ολοι γιατι πολυ απλα 

αυτο http://www.gameslife.gr/ti-epaixan-oi-ellines-ton-avgousto-18426και αυτο http://www.gameslife.gr/greek-top-10-for-the-month-of-august-by-gfk-hellas-40339 . Οταν βλεπεις στο top 10 πωλησεων να βρισκονται μεσα παιχνιδια για το Psp ή ακομα χειροτερα για το Ps2(απλα ελεος  :-( ) τοτε οτι και να εβγαζε η Nintendo στην Ελλαδα δεν περναγε. Γιατι και στο Wii στην Ελλαδα ουτε καν Metroid δεν αγοραζε ο κοσμος. Μονο κανενα Mario και Zelda. 

Το οτι η Nintendo αποφασισε να παιξει αυτο τον ρολο,ειναι δικο της θεμα και το πληρωνει αυτο με απωλειες.Η μονη ελπιδα που της εχει μεινει ειναι να βγαλει πολλα αξιολογα exclusives,οπως εκανε και με το Bayonetta που ειναι κατι το διαφορετικο και ξεχωριστο σε σχεση με τα κλασσικα(αλλα αγαπημενα) Metroid,Zelda,Mario.Γιαυτο και εχει και τοσο μεγαλη αποδοχη το Bayonetta(εκτως βεβαια οτι ειναι απο μονο του παιχνιδαρα)

Οσον αφορα την τιμη που λες,γιαυτο και ολοι(μεταξυ και εμενα)κοιταζουμε στις αγγελιες για μεταχ. Wii U,γιατι οντως τα 300ευρω ειναι απλα too much.

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι να το παρετε στα 300; Εγω δηλαδη που το πηρα στα 260 μαζι με παιχνιδι (W101) και μεταφορικα βλακας ημουν; Προσφορες υπαρχουν και θα υπαρχουν πολλες εκτος και αν θεωρουμε οτι και τα 260 για κονσολα +παιχνιδι ειναι πολλα. Ασε δε που ειμαι και σιγουροτατος οτι πλεον το βρισκεις και χαμηλοτερα αμα κανεις λιγο ψαχτιρι. 

Δηλαδη του πουστη ρε παιδια, κονσολα αγοραζετε που σημαινει οτι αγοραζετε ενα προιον για να μετεχετε και να γουσταρετε σε μια gaming εμπειρια. Δεν κανουν τα ρασσα τον παπα αλλα ουτε και ζηταει και τοσα πολλα για να πιασετε στα χερια σας πρωτοκλασσατους τιτλους που δεν θα βρειτε πουθενα αλλου. 

Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι να το παρετε στα 300; Εγω δηλαδη που το πηρα στα 260 μαζι με παιχνιδι (W101) και μεταφορικα βλακας ημουν; Προσφορες υπαρχουν και θα υπαρχουν πολλες εκτος και αν θεωρουμε οτι και τα 260 για κονσολα +παιχνιδι ειναι πολλα. Ασε δε που ειμαι και σιγουροτατος οτι πλεον το βρισκεις και χαμηλοτερα αμα κανεις λιγο ψαχτιρι. 

Δηλαδη του πουστη ρε παιδια, κονσολα αγοραζετε που σημαινει οτι αγοραζετε ενα προιον για να μετεχετε και να γουσταρετε σε μια gaming εμπειρια. Δεν κανουν τα ρασσα τον παπα αλλα ουτε και ζηταει και τοσα πολλα για να πιασετε στα χερια σας πρωτοκλασσατους τιτλους που δεν θα βρειτε πουθενα αλλου. 

Μιση κονσολα βασικα αγοραζεις μιας και την αγοραζεις μονο για τα exclusives,ολοκληρη κονσολα ειναι τα Ps4 και XboxOne που ναι μεν εχουν τα Multi αλλα βγαζουν και καποια αξιολογα Exclusives. Αρα ναι απαιτω να εχει και αναλογη τιμη. Ελπιζω τωρα μεσω Black Friday και με την προσωρινη μειωση τιμων να δω αναλογη κινηση και σε μερια Nintendo,κυριως στα μαγαζια του εξωτερικου.

Δημοσ.

Μετα απο αρκετους μηνες αναζητησης επιτελους βρηκα το Metroid Prime Trilogy και πλεον περιμενω να βρω σε προσφορα καποιο Wii U για αγορα(προφανως οχι απο τις τωρινες τιμες του Skroutz οι οποιες ειναι απαγορευτικες)

Πω μπράβο και εγω το ψάχνω. Μπορείς να μου πεις τιμή αν επιτρέπεται? Αντε σιγά σιγα οδεύεις προς Wii U.

Στην τελική παρ' το μεταχειρισμένο αμα δε σε καλύπτει η τιμή του τώρα.

Δημοσ.

Πω μπράβο και εγω το ψάχνω. Μπορείς να μου πεις τιμή αν επιτρέπεται? Αντε σιγά σιγα οδεύεις προς Wii U.

Στην τελική παρ' το μεταχειρισμένο αμα δε σε καλύπτει η τιμή του τώρα.

Το βρηκα 50 και 60 ευρω,αν και βλεπω και αλλα ατομα που το πουλανε τωρα στις αγγελιες.

Δημοσ.

Για να μην κάνω quote 2 τεράστια μηνύματα, θα προσπαθήσω να απαντήσω χωρίς, κι ελπίζω να βγάζει νόημα η απάντηση :P

Ρε παιδιά τι γίνεται νέα μόδα είναι αυτή; Ο κάθε ένας μπαίνει εδώ μέσα και γράφει το σεντόνι του ανακυκλώνοντας πράγματα που έχουμε πει εκατοντάδες φορές αντί να μιλάμε για το "true classic" Bayonetta 2 όπως το αποκάλεσε το EDGE; Ασχοληθείτε λιγάκι και με την κονσόλα σας, και γράψτε και στα ανάλογα τόπικ τα σεντόνια σας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σταματήστε να τα βλέπετε όλα με χρωματιστά γυαλιά. Αλλά θα μου πεις, εδώ πριν λίγο καιρό εγώ και μερικοί ακόμα είχαμε γίνει κακοί όταν σας λέγαμε ότι το Infamous είναι άδειο και δεν έχει κόσμο, και κατευθείαν τρέξατε να μας διαψεύσετε, λέγοντας ότι τρολάρουμε και χαλάμε τα τόπικς, μέχρι που έβγαλε ανακοίνωση η εταιρεία που έφτιαξε το παιχνίδι λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει patch που προσθέτει κόσμο γιατί το παιχνίδι όντως είχε θέμα. Δυστυχώς όμως αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται συνέχεια. Δεν θα ξεχάσω τι κράξιμο είχε φάει η Ν όταν ήταν να κυκλοφορήσει το Wind Waker remastered στο wii u που πραγματικά έκανε απίστευτη δουλειά, από άτομα που μετά από λίγο καιρό έτρεξαν να αγοράσουν το the last of us για το ps4 που είναι περσινό remastered, το ξαναλέω περσινό remastered! Κατά τα άλλα περιμένατε το συγκλονιστικό multiplatform destiny γιατί θα έτρεχε και καλύτερα στο ps4, και τελικά μόνο συγκλονιστικό δεν ήταν. Το αποκορύφωμα ήρθε και με το driveclub που πραγματικά έχω να παίξω πιο αδιάφορο racing game δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε. Αντί όμως να επισημαίνετε όλα αυτά, κάθεστε και γράφετε γιατί η N το ένα και γιατί η N το άλλο, λέγοντας πράγματα που τα ξέρουμε και τα έχουμε αναλύσει εκατοντάδες φορές. Επίσης, δεν μας ενδιαφέρει αν δεν σας ενδιαφέρει το παιχνίδι. Αν το κάθε μέλος του forum που δεν τον ενδιαφέρει το bayonetta έμπαινε εδώ μέσα και έγραφε "μου είναι αδιάφορο το bayonetta, ή δεν είναι του στυλ μου ή δεν μου αρέσουν τα χρώματα" κτλ τότε δεν θα ήταν αυτό θέμα που αφορά το wii u αλλά θέμα για το μακρύ και το κοντό του καθενός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...