Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την πλευρά μου τουλάχιστον αυτό που κατάλαβες εννοώ....δεν είπα ότι το Bayonetta είναι χάλια, απλά ότι δεν κάνει για μένα ή ότι απλά δεν μου αρέσει προσωπικά, ή πως να το πω αλλιώς...δεν το διασκεδάζω τόσο πολύ όσο διασκεδάζω παίζοντας God of war ή Devil may cry......δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους αν ήταν έτσι το bayonetta θα έπρεπε να πουλήσει όσοι είναι και οι χρήστες wii u, άλλα φυσικά δεν θα συμβεί αυτό γιατί άνθρωποι είμαστε και έχουμε διαφορετικές απόψεις και γούστα. Εγραψα την άποψη μου για το Bayonetta γιατί διάβασα σχόλια του τύπου ''το god of war είναι γατάκι'' και κάτι τέτοια και είπα απλά ότι το bayonetta απλά δεν μου αρέσε, ούτε χάλια το χαρακτήρισα, ούτε γατάκι μπροστά στο god of war κλπ.....είναι ένα ωραίο παιχνίδι που κάποιοι θα το λατρέψουν, σε κάποιους θα περάσει αδιάφορα και σε κάποιους δεν θα αρέσει, όπως συμβαίνει και σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε

Οταν εγω αποκαλω παιχνιδια γατακια τα αποκαλω για εναν και μοναδικο λογο...οταν απο τον παικτη δεν απαιτουν τιποτα. Οσο καλα το παιξει η γιαγια μου που ειναι 80 ετων αλλο τοσο καλα θα το παιξει και ο super gamer βετερανος. Το Bayonetta ομως απαιτει πραγματα απο εσενα σαν παικτη. Δεν ειναι το παιχνιδι ψεκαστε, σκουπιστε και τελειωσατε. Ουτε μπορει να το πιασει ο καθενας στα χερια του με την προβλεπομενη δυσκολια και τροπο χειρισμου και να μπορεσει να ανταπεξελθει οπως πρεπει (δηλαδη να ξεκινησει τα πειραματα και το combo streak για ποντους) χωρις να κατεχει τους μηχανισμους του. 

Συνεπως ναι, God of war και λοιπα "γατακια" παιχνιδια θα παραμεινουν για παντα γατακια γιατι δεν εχουν κανενα μηχανισμο απο πισω. Ειναι "βολικα" φτιαγμενα για να παιζουν ολοι οσοι δεν θελουν πολλα πολλα και δεν εχουν και καμια απαιτηση απο μηχανισμους και αλλα τετοια "επιστημονικα" για να γουσταρουν ενα παιχνιδι. Δεν λεω οτι ειναι λαθος αυτοι αλλα η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι απλα γατακια. Το οτι ειναι παιχνιδια δεν τα δικαιολογει στα δικα μου ματια στο να μου συμπεριφερονται σαν να ειμαι βλημα. 

Δημοσ.

Δεν μπαινω στο τριπακι διαμαχης, το bayo ειναι πολυ ευχαριστω παιχνιδι. Το πηγα ροδελα απο χθες, δεν ξερω αν στο τελος μου δωσει αισθηση replayability, αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον προς το παρον.

Δημοσ.

Εγώ ανάποδα τα είδα.

Καλα δε ξερω τι ακριβως εχει γινει.Εγω εβλεπα οτι σε τεχνολογικες γνωσεις πηγαινε γλεντι αρκετους απο δω μεσα και αντι για απαντηση του εκαναν επιθεση.

Στα του Bayonetta τωρα,μετα απο το 4ο chapter το παιχνιδι κυριολεκτικα γινεται δυο φορες καλυτερο.Αρχιζει να γκαζωνει η δραση,εχεις αγορασει και καμια κινησουλα εξτρα ή κανα οπλο και αυτα που γινονται στην οθονη δε περιγραφονται.Ειναι επος το παιχνιδι.

Δημοσ.

Προφανώς δεν ήσουν σε αυτούς που τους έστειλε ΡΜ να τους βρίσει τη μάνα και μετά να τους πει να προσέχουν γιατί δεν υπάρχει ανωνυμία πλέον στο Internet.

Ίσως τότε να ήξερες. 

15χρονο και βγάλε. 

Δημοσ.

Λοιπόν, ας αφήσουμε τα "λοιπά" και στο θέμα μας !

Link.png Site: Bayonetta 2 Is The 2014 Highest Rated Non-Rehash Console Game Thus Far

Το μόνο που θα θέλω να συμπληρώσω και εγώ είναι ότι ακόμη και σήμερα μου κάνει εντύπωση η εμπάθεια το μένος και η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι την Nintendo και το WiiU.

Σε αλλά thread που το "ξαναζεσταμένο φαγητό" έχει γίνει πρώτο θέμα και τα βιντεάκια από το youtube εμφανίζονται σε τουλάχιστον δυο διαφορετικά thread (σε βαθμό γελοιότητας και υπερβολής) εκεί είναι ενημέρωση και είδηση (και φυσικά δεν ανοίγει ρουθούνι), για την Nintendo όταν ανεβάζουμε βίντεο είναι διαφήμιση. Ας βγάλει ο καθένας το δικό του συμπέρασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, ας αφήσουμε τα "λοιπά" και στο θέμα μας !

Link.png Site: Bayonetta 2 Is The 2014 Highest Rated Non-Rehash Console Game Thus Far

Το μόνο που θα θέλω να συμπληρώσω και εγώ είναι ότι ακόμη και σήμερα μου κάνει εντύπωση η εμπάθεια το μένος και η αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι την Nintendo και το WiiU.

Σε αλλά thread που το "ξαναζεσταμένο φαγητό" έχει γίνει πρώτο θέμα και τα βιντεάκια από το youtube εμφανίζονται σε τουλάχιστον δυο διαφορετικά thread (σε βαθμό γελοιότητας και υπερβολής) εκεί είναι ενημέρωση και είδηση (και φυσικά δεν ανοίγει ρουθούνι), για την Nintendo όταν ανεβάζουμε βίντεο είναι διαφήμιση. Ας βγάλει ο καθένας το δικό του συμπέρασμα.

Ανεκαθεν η nintendo ηταν στοχος hating χωρις ουσιαστικο λογο. Δυο μετρα και δυο σταθμα. Ειναι επισης λογικο καθως η εταιρια ΔΕΝ ριχνει φραγκα για διαφημιση, ειτε αμεση ειτε εμεση. Ετσι εχεις Sony/MS να ριχνουν φραγκα για να υπαρχουν "νεα" και "ενημερωση" και επειτα εχεις και τα αντιθετα απο τα site που θα παρουσιασουν κατι για λογους bait-click. Ριξε ματι σε οτιδηποτε εχει στον τιτλο του Nintendo και "κακο" νεο ποσα clicks εχει πανω του. Σαν τη μυγα στο σκατο ενα πραγμα. 

Το θεμα ειναι οτι για μυαλα που καταλαβαινουν και ορισμενα πραγματα το τι παιζει στο παρασκηνιο ειναι φως φαναρι. Ειναι κριμα για τις νεοτερες ηλικιες που απλα δεν τους κοβει ετσι και αλλιως και δεν μπορουν να ξεχωρισουν μεσα απο τις βλακειες. 

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι άσχετο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα το ότι η μπαταρια του gamepad εξαντλειται ακόμα και χωρίς χρήση πολύ γρήγορα; Πχ μπορεί να το φορτισω σήμερα φουλ, να μην ανοίξω WiiU για καμιά βδομάδα και όταν το κανω να μην εχει μείνει σταλα και να χρειάζεται πάλι φόρτιση.

Δημοσ.

Κάτι άσχετο. Συμβαίνει και σε σας ή μόνο σε μένα το ότι η μπαταρια του gamepad εξαντλειται ακόμα και χωρίς χρήση πολύ γρήγορα; Πχ μπορεί να το φορτισω σήμερα φουλ, να μην ανοίξω WiiU για καμιά βδομάδα και όταν το κανω να μην εχει μείνει σταλα και να χρειάζεται πάλι φόρτιση.

Ναι συμβαίνει γιατί νομίζω ακόμα και όταν είναι κλειστή η κονσόλα,το gamepad δεν είναι τελείως σβηστό αλλά σε standby για να ελέγχει για updates ή κάτι τέτοιο νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...