HarryGrey Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πόσο επικό είναι το Bayonetta 2 ρε παιδιά; Τι έφτιαξαν οι τύποι; Ρε είναι τόσο ξυράφι το gameplay όσο στο demo; Επίσης, έχει τους ίδιους καταιγιστικούς ρυθμούς; edit: πολλοί haters ξαφνικά για το bayonetta... Γιατί άραγε.................................
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι σορρυ και να σκεφτεις οτι γενικα δεν κανω ορθογραφικα λαθη. Το έχω παρατηρήσει (ότι γράφεις καλά), γι' αυτό και το σχολίασα. And this is coming from someone που του έχει ξεφύγει "ποιο" που θα έπρεπε να ήταν "πιο" σε επιμέλεια και μετά ήλπιζε να μην το προσέξει κανείς που τον ξέρει ΥΓ: Δε θα έλεγα hater κάποιον που είπε ότι δεν τον τρελαίνει ένα παιχνίδι. Δεν είδα κανέναν να λέει ότι είναι χάλια. Για το κοινό του το παιχνίδι σπέρνει. Τώρα, αν αρκεί αυτό το παιχνίδι για να αγοράσει ο μισός κόσμος WiiU είναι πολύ αμφίβολο, και νομίζω ότι σε αυτό έγινε περισσότερο η κριτική, παρά στο ίδιο το παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι αντιλήφθηκα αυτά που διάβασα.
karamela693 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το έχω παρατηρήσει (ότι γράφεις καλά), γι' αυτό και το σχολίασα. And this is coming from someone που του έχει ξεφύγει "ποιο" που θα έπρεπε να ήταν "πιο" σε επιμέλεια και μετά ήλπιζε να μην το προσέξει κανείς που τον ξέρει ΥΓ: Δε θα έλεγα hater κάποιον που είπε ότι δεν τον τρελαίνει ένα παιχνίδι. Δεν είδα κανέναν να λέει ότι είναι χάλια. Για το κοινό του το παιχνίδι σπέρνει. Τώρα, αν αρκεί αυτό το παιχνίδι για να αγοράσει ο μισός κόσμος WiiU είναι πολύ αμφίβολο, και νομίζω ότι σε αυτό έγινε περισσότερο η κριτική, παρά στο ίδιο το παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι αντιλήφθηκα αυτά που διάβασα. Από την πλευρά μου τουλάχιστον αυτό που κατάλαβες εννοώ....δεν είπα ότι το Bayonetta είναι χάλια, απλά ότι δεν κάνει για μένα ή ότι απλά δεν μου αρέσει προσωπικά, ή πως να το πω αλλιώς...δεν το διασκεδάζω τόσο πολύ όσο διασκεδάζω παίζοντας God of war ή Devil may cry......δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους αν ήταν έτσι το bayonetta θα έπρεπε να πουλήσει όσοι είναι και οι χρήστες wii u, άλλα φυσικά δεν θα συμβεί αυτό γιατί άνθρωποι είμαστε και έχουμε διαφορετικές απόψεις και γούστα. Εγραψα την άποψη μου για το Bayonetta γιατί διάβασα σχόλια του τύπου ''το god of war είναι γατάκι'' και κάτι τέτοια και είπα απλά ότι το bayonetta απλά δεν μου αρέσε, ούτε χάλια το χαρακτήρισα, ούτε γατάκι μπροστά στο god of war κλπ.....είναι ένα ωραίο παιχνίδι που κάποιοι θα το λατρέψουν, σε κάποιους θα περάσει αδιάφορα και σε κάποιους δεν θα αρέσει, όπως συμβαίνει και σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε 3
HarryGrey Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ: Δε θα έλεγα hater κάποιον που είπε ότι δεν τον τρελαίνει ένα παιχνίδι. Δεν είδα κανέναν να λέει ότι είναι χάλια. Για το κοινό του το παιχνίδι σπέρνει. Τώρα, αν αρκεί αυτό το παιχνίδι για να αγοράσει ο μισός κόσμος WiiU είναι πολύ αμφίβολο, και νομίζω ότι σε αυτό έγινε περισσότερο η κριτική, παρά στο ίδιο το παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι αντιλήφθηκα αυτά που διάβασα. Αφού δεν είδες κανέναν να λέει ότι το παιχνίδι είναι χάλια τότε γιατί σχολίασες αυτό που έγραψα νομίζοντας ότι αναφέρομαι σε κάποιον εδώ μέσα;
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αφού δεν είδες κανέναν να λέει ότι το παιχνίδι είναι χάλια τότε γιατί σχολίασες αυτό που έγραψα νομίζοντας ότι αναφέρομαι σε κάποιον εδώ μέσα; Εσύ γιατί νομίζεις ότι σχολιάζω εσένα; Μπορώ κι εγώ να γράφω εξυπνάδες, ξέρεις 1
gkalas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνιδι απλα για καποιον που του αρεσουν τα hack n slash ειναι βασιλιας.Τοσο απλα.Λατρευω και God of war και Devil may cry και Ninja gaiden οποτε δε γινεται απλα να μη λατρευω αυτο το επος που εβγαλε η Platinum.Αν ειχε βγει σε Ps4 θα ειχαμε πανηγυρια τωρα και ξαφνικα το στυλ δε θα ηταν τοσο "κιτς" του παιχνιδιου.Απλα ατυχησε να το βγαλει η Nintendo και ξαφνικα δεν αρεσει.Δε το λεω για καποιον συγκεκριμενα μαγκες μιας και σε εμενα εχει τυχει να μην αρεσουν παιχνιδια που αλλοι λατρευουν αλλα αυτο δε σημαινει οτι αυτα τα παιχνιδια εχουν "κατι".Χθες το εβαλα σε sonaκια φιλο μου και τραβαγε τα φρυδια του απο αυτο που εβλεπε.
stavros88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει και η επιλογη να σταματησετε να βλεπετε φαντασματα παντου και να απολαυσετε το παιχνιδι.Λεω εγω τωρα... Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να του αρεσει κανενα παιχνιδι οσο καλο και αν ειναι γενικα ή αν αρεσει σε εσας 3
gkalas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει και η επιλογη να σταματησετε να βλεπετε φαντασματα παντου και να απολαυσετε το παιχνιδι.Λεω εγω τωρα... Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να του αρεσει κανενα παιχνιδι οσο καλο και αν ειναι γενικα ή αν αρεσει σε εσας Καλως τον και ελεγα που χαθηκες.Τρομερα εποικοδομητικο το ποσταρισμα σου.Και το παιχνιδι απολαμβανουμε και φαντασματα βλεπουμε και τους συγχρονους gamers κραζουμε.Τσιμπα το παιχνιδακι να το παιξεις.Αξιζει.Αν περιμενεις απο το πλειστεισο σωθηκες.
stavros88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Χεχε ακριβως αυτο που ελεγα.Σ'ευχαριστω πολυ. Τωρα γιατι καποιος να εχει προβλημα με αυτο που λεω δεν μπορω να το καταλαβω.Ειναι τοσο δυσκολο αραγε να κανει καποιος αυτο που λεω?Αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω(σε περιπτωση που καποιος δεν καταλαβε) ειναι οτι μπορει ενα παιχνιδι να ειναι καταπληκτικο,να θεωρειται κορυφαιο του ειδους του κτλ κτλ αλλα σε καποιον μπορει να μην του αρεσει.Φαινεται το να το γραψει εδω μεσα ειναι μεγιστη αμαρτια και σε βαζει αυτοματως στην κατηγορια "Haters".
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Χεχε ακριβως αυτο που ελεγα.Σ'ευχαριστω πολυ. Τωρα γιατι καποιος να εχει προβλημα με αυτο που λεω δεν μπορω να το καταλαβω.Ειναι τοσο δυσκολο αραγε να κανει καποιος αυτο που λεω?Αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω(σε περιπτωση που καποιος δεν καταλαβε) ειναι οτι μπορει ενα παιχνιδι να ειναι καταπληκτικο,να θεωρειται κορυφαιο του ειδους του κτλ κτλ αλλα σε καποιον μπορει να μην του αρεσει.Φαινεται το να το γραψει εδω μεσα ειναι μεγιστη αμαρτια και σε βαζει αυτοματως στην κατηγορια "Haters". Γιατί είναι διαφορετικά πράγματα τα εξής: 1 - Δεν σου αρέσει ένα game/genre και πιστεύεις ότι πρέπει να εξαφανιστεί στα έγκατα της γης, άσχετα με το αν αρέσει σε μερικά εκατομμύρια άλλους συνανθρώπους σου. 2 - Δεν σου αρέσει ένα game/genre, αλλά κατανοείς ότι σε κάποιους μπορεί να αρέσει και επίσης κατανοείς τους λόγους για τους οποίους μπορεί σε κάποιους να αρέσει και απλά το προσπερνάς χωρίς να σε ενοχλεί που αρέσει σε κάποιους άλλους. 3 - Σου αρέσει ένα game, αλλά σου σπάει τα παπάρια το γεγονός πως το παιχνίδι υφίσταται μόνο και μόνο επειδή το χρηματοδότησε μια εταιρεία στην κονσόλα της οποίας δεν βρίσκεις κανένα άλλο απολύτως ενδιαφέρον. Οπότε είτε αγοράζεις την κονσόλα για να παίξεις το παιχνίδι που σου αρέσει, είτε κάνεις τουμπεκί και κάθεσαι στα αυγά σου χωρίς bitching. Το 1 είναι pure hating, το 2 είναι φυσιολογική συμπεριφορά gamer (πχ εγώ κάνω εμετό και μόνο που βλέπω Fifa/Pro ή manager, κατανοώ όμως γιατί υπάρχουν εκατομμύρια τρελαμένοι με αυτά τα παιχνίδια και δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με αυτά) και το 3 είναι αυτό που παρατηρήθηκε/παρατηρείται εντόνως με το Bayonetta 2. Ίσως όχι στο συγκεκριμένο forum τόσο, αλλά με ένα search στο google βρίσκεις πολύ εύκολα το bitching γύρω από τον τίτλο. Ειδικά τώρα που έχει αρπάξει και διθυραμβικές κριτικές, κάποιοι δεν συμμαζεύονται καν.
stavros88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μα συμφωνω με αυτα.Γι αυτα που ειπαν εδω μιλησα οχι για το τι γινεται σε αλλα φορουμ.Πιστευεις ειλικρινα οτι καποιο απο τσ παιδια εδω ανηκουν στην κατηγορία haters?Ο ιδιος το λεει οτι σε αυτον δεν αρεσει το παιχνιδι οχι οτι ειναι χαλια ή κατι αλλο.Εκει παει και αυτο που ειπα για τα φαντασματα που βλεπουν καποιοι
gkalas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλα το οτι ανηκουν και μαλιστα πολλοι ειναι στανταρ ειτε ειναι κατα της sony ειτε κατα της ms ειτε κατα της Nintendo.Γεματο ειναι εδω μεσα απο haters.
stavros88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Συγκεκριμένα μιλησα για αυτα που ειπαν 2 ατομα για το Bayonetta 2.Στο τελος δεν θα γραφει κανενας για να μην το χαρακτηρισουν Με οποιονδηποτε τροπο.Αλλα το εχω ξαναπει.Εδω μεσα πιο πολυ κραξιμο τρως με το να λες την αποψη σου για καποια κονσολα ή παιχνιδι παρα με το να ειρωνεύεσαι ή ακομα και να βριζεις καποιο αλλο μελος (μεχρι και μανες εχουμε δει να βριζουν).
gkalas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι του Petran του εβριζαν τη μανα και τον απειλουσαν μεσω pm.Γι'αυτο δε ξαναγραψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα