Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Και η Sony όσο και η MS έχουν προσφέρει αξιοπρεπέστατα exclusives κατά την πορεία τους στο χώρο γενικά, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο γιατί η καινούργια γενιά μόλις άρχισε. Επίσης μην ακυρώνουμε και την αξία των multi. Το ότι βγαίνει κάτι σε πολλές κονσόλες δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα και φυσικά αξίζει η αγορά PS4/One μόνο και μόνο γι αυτά. Δεν θυμάμαι το WiiU να μας βομβάρδιζε με τρομερό αριθμό exclusives τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του... Hell μετά από τόσο καιρό στην αγορά και ακόμα δεν είναι στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Nintendo. Θα γίνω κουραστικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια που λέμε συνέχεια σε άλλα νήματα, αλλά μου φαίνονται τόσο αυτονόητα κάποια πράγματα που μου κάνει εντύπωση πως δεν τα βλέπουν και οι άλλοι: α) «Και η Sony όσο και η MS έχουν προσφέρει αξιοπρεπέστατα exclusives κατά την πορεία τους στο χώρο γενικά» -> Το ίδιο και η Nintendo. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι η Ν έχει ποιοτικότερα ή περισσότερα exclusives (λογικό αφού είναι περισσότερα χρόνια στο χώρο και έχει ip's που γαμούν και δέρνουν), ας υποθέσουμε ότι έχει ακριβώς τα ίδια με τους άλλους. β) «απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο γιατί η καινούργια γενιά μόλις άρχισε.» -> Άρα λοιπόν, επαφιόμενοι στις παλαιότερες εμπειρίες μας με την MS και την Sony μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι τα exclusives που θα βγάλουν κάποια στιγμή στο μέλλον είναι αρκετός λόγος των κονσολών σήμερα. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για την Nintendo; Γιατί να μην υποθέσουμε ότι εκτός από τα exlcusives που έχει ήδη, στο μέλλον θα βγάλει κι άλλα που να αξίζουν; γ) «Επίσης μην ακυρώνουμε και την αξία των multi. Το ότι βγαίνει κάτι σε πολλές κονσόλες δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα και φυσικά αξίζει η αγορά PS4/One μόνο και μόνο γι αυτά.» -> Ναι, σίγουρα, όμως τότε θα πρέπει να βάλουμε και τα PC μέσα στην κουβέντα. Δε γίνεται διαφορετικά. Ή θα μιλάμε μόνο για exclusives και άρα μόνο για κονσόλες ή θα μιλάμε και για multi-platforms και θα βάζουμε και τα PC μέσα. Διαφορετικά είναι σαν να αναγνωρίζεις επίτηδες handicap για να φέρνεις τα επιχειρήματα στα μέτρα σου. Αρχές Νοεμβρίου βγαίνει μία από τις πιο ιστορικές και ποιοτικές σειρές στην ιστορία του χώρου όλες μαζί σε ένα πακέτο, το Halo Master Chief Collection. 4 παιχνίδια διαμάντια στην τιμή του ενός. Να ένας πολύ καλός λόγος να πάρει κάποιος Xbox One αυτήν την περίοδο. Ειδικά γι αυτούς που δεν είχαν την τύχη να ασχοληθούν με την σειρά δεν το συζητάμε... Ακόμα και πριν την κυκλοφορία του Halo Master Chief Collection το XBONE ήταν η προτεινόμενη κονσόλα για όποιον δεν είναι ninty-fag. Ειδικά τώρα που κυκλοφορεί και αυτό το διαμάντι (πρόλο που δεν μου αρέσει καθόλου η σειρά προσωπικά) το XBONE είναι μονόδρομος. Τέλος, για την κατάσταση του WiiU όσο αναφορά τις πωλήσεις του και τη θέση του στην αγορά, φταίει μόνο η Nintendo και κανένας άλλος. Ακόμα πιο συγκεκριμένα: Φταιεί προσωπικά εκείνο το ΓΙΔΙ που νομίζει ότι παριστάνει τον CEO.
gkalas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πόσο επικό είναι το Bayonetta 2 ρε παιδιά; Τι έφτιαξαν οι τύποι; 1
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από Millennium 1
neratzojuice Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πόσο επικό είναι το Bayonetta 2 ρε παιδιά; Τι έφτιαξαν οι τύποι; και ακολουθεί Σ/Κ ε?? χαχα κάψιμο! Σήμερα θα πάω και εγω να το τσιμπήσω. Μια χαρά μας τα είπαν τα Review και το Demo. Για να δούμε και μόνοι μας . 1
vag.patrick Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 εγω ξεκιναω καναλι με gameplay walkthrough's κλπ κλπ . Σημερα θα γινει το setup (mic,capture card etc) και το πρωτο θα ναι το bayonetta 2.... 5
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Και να ενας λογος που αγαπαμε nintendo. Ολοι οι αλλοι γουσταρουν να σου δινουν 70% παιχνιδι και το υπολοιπο 30% σε DLC ενω αυτη σου δινει περιεχομενο, περιεχομενο, ακομα περισσοτερο περιεχομενο και ναι το καταλαβατε ακομα ποιο πολυ περιεχομενο. Τι να λεμε τωρα;
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μου αργησε η αποστολη αλλα σημερα ελαβα mail οτι το πακετο μου σταλθηκε. Αντε με το καλο να μου ερθει και εμενα η Bayo.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ωραια βγηκε 1 απο τα 2 παιχνιδια που περιμενα πριν αγορασω Wii U(Bayo 2).Αντε ας ανακοινωσουν επιτελους και το καταραμενο το Metroid
Socratis_g Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδιά γαμ΄* το κεράτό μου. εχω παίξει το demo 2-3 φορές. το πρώτο στο χβοχ το παράτησα στη μια ώρα. προσπαθώ να καταλάβω τι χάνω και δε μπορεί να με πείσει αυτό το παιχνίδι. για να το λέτε ολοι κάτι ξεχωριστό υπαρχει.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ακου να δεις, πρεπει να γουσταρεις το ειδος. Να στο πω αντιστροφα, ολος ο κοσμος γουσταρει να παιζει GTA. Εγω προσωπικα δεν θελω ουτε ζωγραφιστο να το δω αν και αναγνωριζω τη δουλεια που εχουν κανει για το παιχνιδι...απλα δεν μπορω να το παιξω. Δεν ειναι το στυλ παιχνιδιου που μου αρεσει. Αν γουσταρεις το ειδος που βρισκεται το Bayonetta (δεν ειναι και πολλα τα παιχνιδια στο δικο του ειδος και οχι το γατακι God of war ουδεμια σχεση εχει με Bayonetta) τοτε θα γουσταρεις και το Bayonetta. Κακα τα ψεματα για να παιξεις τετοια παιχνιδια και να τα χαρεις οπως πρεπει θα πρεπει και εσυ απο μερια σου να εχεις ικανοτητες high score και μελετης συστηματος μαχης. Να μελετας τις επιθεσεις των εχθρων, να φτιαχνεις συνδιασμους οπλων και combos και να προσπαθεις να σπασεις το score σου μεσα απο τη μαχη. Γι αυτο και το παιχνιδι εχει χειρισμο νερο. Παιξε οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι του ειδους και θα καταλαβεις την ανωτεροτητα του Bayonetta απευθειας. Το κοντινοτερο σε αισθηση παιχνιδι που υπαρχει εκει εξω ειναι το Devil May Cry 3 και το πρωτο Ninja Gaiden. 1
Socratis_g Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 αν σου πω ότι τα devil may cry τα έχω τερματήσει ολα.... και ninja gaiden. οχι τερματισμός βεβαια γιατί ήταν παλούκια.. δλδ δεν είμαι αρνητικός με το hack n slash. μαρέσει κιολλας. τι να πω... μπορεί να μη μου κάθεται καλά η φάτσα της ηρωίδας και οι ψυχεδελικοί αντίπαλοι.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το οτι τα τερματησες δεν σημαινει οτι "επιασες" και το νοημα. Μπορει να τα τερματησες για τους ιδιους λογους που τερματησες και το God of War ας πουμε. Μπορει να σου αρεσε το περιβαλλον, η ιστορια, τελος παντων να εφτασες μεχρι το τελος για λογους ασχετους με το "νοημα" της υποθεσης που ειναι φυσικα το ιδιο το gameplay. Το Bayonetta ειναι το καλυτερο, πιο γρηγορο, πιο ομαλο, πιο βαθυ, πιο σοβαρο και ταυτοχρονα πιο τρελο παιχνιδι του ειδους με διαφορα απο ολα τα αλλλα. Ειναι στην ιδια κατηγορια που ειναι και τα fighting παιχνιδια. Αν δεν μαθεις τους κανονες του δεν προκειται να το ευχαριστηθεις ποτε και παντα θα σου ξεφευγει το νοημα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από ikaruga24 1
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα πεταχτώ εγώ σαν την [CENSORED] μες στα λάχανα, αλλά δεν αντέχω! Ποιο = what/which πιο = more/most Carry on 3
karamela693 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το οτι τα τερματησες δεν σημαινει οτι "επιασες" και το νοημα. Μπορει να τα τερματησες για τους ιδιους λογους που τερματησες και το God of War ας πουμε. Μπορει να σου αρεσε το περιβαλλον, η ιστορια, τελος παντων να εφτασες μεχρι το τελος για λογους ασχετους με το "νοημα" της υποθεσης που ειναι φυσικα το ιδιο το gameplay. Το Bayonetta ειναι το καλυτερο, ποιο γρηγορο, ποιο ομαλο, ποιο βαθυ, ποιο σοβαρο και ταυτοχρονα ποιο τρελο παιχνιδι του ειδους με διαφορα απο ολα τα αλλλα. Ειναι στην ιδια κατηγορια που ειναι και τα fighting παιχνιδια. Αν δεν μαθεις τους κανονες του δεν προκειται να το ευχαριστηθεις ποτε και παντα θα σου ξεφευγει το νοημα. Κοίταξε είναι θέμα και γούστου, προσωπικά τα God of War τα λατρευώ, επίσης μου άρεσαν πολύ όλα τα Devil May Cry. Το Ninja Gaiden το πρώτο το τελέιωσα άλλα με κούρασε αρκετά και από την δυσκολία του και από (για μένα τουλάχιστον) αρκετά μονότονους εχθρούς, παρόμοια levels, πολύ επανάληψη τέλοςπαντων. Το Castelvania το 1 μου άρεσε αρκετά έως πολύ. Το Bayonetta 1 το τερμάρισα άλλα δεν τρελλάθηκα κιόλας μου πέρασε ψιλοαδιάφορα, δεν μου άρεσαν οι χρωματισμοί του, ούτε και η ηρωίδα...μου φάνηκε απλώς οκ για να περνάω την ώρα....το demo του 2 το έπαιξα...ε μου έδωσε την ίδια αίσθηση...απλά συμπαθητικό καλύτερο σαφώς από το 1 άλλα για μένα δεν πλησιάζει την αίσθηση και την ατμόσφαιρα που μου αφήνει όταν παίζω God of War και Devil may cry....στην τελική δεν είναι μόνο ο χειρισμός ή τα combos, άλλα η συνολική αίσθηση που σου αφήνει ένα παιχνίδι, μπορεί το bayonetta να έχει εκπληκτικούς μηχανισμους μάχης κλπ...άλλα αισθητικά (δεν εννοώ επίπεδο γραφικών), μουσική, ατμόσφαιρα κλπ μου φαίνεται αδιάφορο...ενώ όταν παίζω Devil may cry απλά μόνο από την μουσική ανατριχιάζω...ενώ τόσο τον Dante όσο και τον Kratos μόνο αφίσα στο δωμάτιο μου δεν τους έχω κάνει....περι ορέξεως.....στην τελική δεν με νοιάζει τι βαθμολογίες βάζουνε στα παιχνίδια..αν ήταν έτσι θα αγοράζαμε μόνο αυτά με σκορ πάνω από 90% και τέρμα....καλώς ή κακώς έχω δικό μου γούστο και προτιμώ ένα GOD OF WAR ή ένα Devil May Cry τουλάχιστον από το πρώτο Bayonetta με μεγάλη διαφορά όμως...και μάλλον πολύς κόσμος έχει την ίδια άποψη γιατί το Bayonetta 1 πήγε άπατο και εγκαταλήφθηκε σαν ιδέα και μόνο η Nintendo το ανέστησε με ομολογουμένως πολύ καλά απότελεσματα άλλα όχι για όλους και σίγουρα όχι για μένα.... Υ.Γ. Ακόμα και το heavenly sword στο ps3 μου άρεσε περισσότερο και απορώ ακόμα γιατί δεν βγάλανε κάποια συνέχεια.... Υ.Γ. π.χ. το ico στο playstaion 2 είναι κατά την γνώμη μου το ποιο ωραίο παιχνίδι που έχω παιξει ever (και έχω παίξει πάρα πολλά!!!) ε αν ρωτήσεις άλλους gamers οι περισσότεροι δεν θα το ξέρουν καν.....
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Θα πεταχτώ εγώ σαν την [CENSORED] μες στα λάχανα, αλλά δεν αντέχω! Ποιο = what/which πιο = more/most Carry on Ναι σορρυ και να σκεφτεις οτι γενικα δεν κανω ορθογραφικα λαθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα