Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

joined the club.!

απoχωρίστηκα το ps3 και μετά απο χρόνια (εποχές snes..) επέστρεψα στα γνώριμα εδάφη της Nintendo

μπορώ να πω πως με επηρεάσατε αρκετά.!..η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική.!

Καλοριζικο.Εννοειται πως παιρνεις Super mario 3d world,donkey kong tropical freeze για αρχη.Μην ξεχασεις και πως ειναι backwards compatible με τα παιχνιδια του wii.Οποτε και απο εκει εχεις διαμαντια να παιξεις.

Αα και επισης την παρασκευη βγαινει και το bayonetta 2.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To comeback σιγά σιγά ...

Link.png Site: Wii U sales up 60% in the UK

Και τα επερχόμενα ...

original.jpg

one more (play loud !!!)

Συγνώμη που θα γίνω κακός άλλα comeback δεν είναι σίγουρα...απλά πήρε κάποιες πωλήσεις από το Mario kart...ουσιαστικά λίγα πράγματα βλέπω για τον επόμενο χρόνο και σχεδόν τίποτα συγκλονιστικό (περιμένουμε το Zelda άλλα δεν το βλέπω πριν το τέλος του 2015 στην καλύτερη). Από τα υπόλοιπα ίσως αν είναι καλό το starfox θα τραβήξει κόσμο στην κονσόλα άλλα και αυτό δεν το βλέπω πριν το τέλος του 2015....βασικά τίποτα ιδιαίτερο για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το Bayonneta είναι καλό παιχνίδι και μέσα στην ξηρασία του wii u ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα....είχα παίξει το 1 στο ps3 και δεν είχα εντυπωσιαστέι, απλά ήταν συμπαθητικό, άλλα στο ps3 με τα τόσα παιχνίδια είχε χαθεί, ενώ εδώ στο wii u είναι ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς...δεν το μειώνω άλλα νομίζω υπερβάλοουμε λιγάκι.....βασικά το μέλλον του wii u δεν το βλέπω καλά με τέτοια λίστα παιχνιδιών που θα παρουσιάσει μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο, για να πάρει τα πάνω του χρειάζεται κάτι συγκλονιστικό και κάτι περισσότερο από ένα zelda και ένα starfox που και αυτά άγνωστο πότε θα τα δούμε και πως θα είναι....

Και όσο για την καραμέλα ότι η Nintendo ποτέ δεν έδινε ιδιαίτερη βαση στα specs καλό είναι να την σταματίσουμε γιατί το snes, N64 και Gamecube ήταν κορυφή σε specs για την εποχή τους, η κατάσταση άλλαξε με το wii που απλά απευθύνθηκε στην μάζα και το αγόρασε και η κουτσή Μαρία (ένα gamecube με λίγο καλύτερα γραφικά και Motion χειριστήρια ήταν) προσωπικά το είχα αγοράσει και το πούλησα μέσα σε 1 μήνα....όσο καλό και να ήτνα το Zelda ή το Mario αυτά τα sd γραφικά στην οθόνη 120ιντσών (βιντεοπροβολέας) και στην τηλεόραση 55 ιντσών που έχω απλά ήταν για γέλια....το wii u είναι καλή κονσόλα άλλα ανταγωνιστής του ps3 και του xbox 360 Και από αυτά χάνει κατά κράτος από άποψης ποικιλίας παιχνιδιών (δεν είναι ανταγωνιστής των ps4-Xbox one Καθώς αυτά είναι κονόλες next gen κατί που το wii u δεν είναι, επειδή έχω το ps4 τα γραφικά του ακόμα και σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι ανώτερα από οτιδήποτε υπάρχει στο wii u και είμαστε ακόμα μόνο στην αρχή)......οπότε το ξαναλέω χρειάζεται κάτι πραγματικά καινοτόμο και συγκλονιστικό αλλιώς την κονσόλα δεν την βλέπω να ξεπερνάει τα 10-12 εκ. πωλήσεις, περίπου τα μισά από το gamecube (22 εκ.) που είναι η ποιο αποτυχημένη εμπορικά κονσόλα της Nintendo Και αυτό λέει πολλά....Για να μην τα πολυλογώ το wii u είναι ότι έπρεπε να είναι το wii όταν κυκλοφόρησε άλλα έπρπε να βγει πριν 5-6 χρόνια και όχι πριν 2 χρόνια....δυστυχώς άργησε πολύ η Nintendo και η μπάλα πλέον, στις σταθερές κονσόλες, έχει περάσει σε άλλων παικτών τα χέρια...κρίμα....

Ουσιαστικά για μένα το wii u αξίζει στους εξής 4 λόγους

1) Θέλεις οποσδήποτε την οθόνη του Gamepad ή να παίζεις αποκλειστικά από την οθόνη όπως προσωπικά κάνω. 

2) Είσαι λάτρης των platform και του Mario, και όσα και να έχεις παίξει θέλεις πάντα και άλλο

3) Εχεις μεγάλη συλλογή games από το wii που θέλεις να αξιοποιήσεις και σου αρέσουν τα party games.

4) το βρείς σε τιμή χώμα (προσωπικά το πήρα καινούριο την βασική έκδοση με nintendo land, wii party και έχτρα ένα motion χειριστήριο στα 180 ευρώ)

Αν το βρείς σε τιμή σαν αυτή που αναφέρω αξίζει με τα 1000, άλλα να δώσεις 300-350 ευρώ ενώ μπορείς να πάρεις ps4 ή xbox one απλά μου φαίνεται αστείο....και όσο για παιχνίδια με μια συνδρομή plus στο ps3-ps4 έχεις παιχνίδια για ένα ολόκληρο χρόνο, ενώ στην Nintendo για να παίζεις ένα mario θέλεις 50 ευρώ στην καλύτερη....Προσωπικά όσοι με ρωτάνε τους αποτρέπω από την αγορά και αντιπροτείνω σε αυτά τα λεφτά ένα ps3 ή αν δώσουν παραπάνω ps4/xbox one

Υ.Γ. Προσωπικά το wii u το έχω μόνο για να παίζω από το gamepad όταν τα ''μικρά'' μου έχουν καταλάβει την τηλεόραση...αλλιώς μιλώντας ειλικρινά δεν θα το έπαιρνα....

Υ.Γ. Πρέπει να τα βρει η Nintendo Και να αρχίσουν να εισρέουν παιχνίδια στην κονσόλα όπως το Gta και το bioshock....με 3-4 Mario games και ένα Zelda κάθε τόσο μπροστά δεν πας με τίποτα.....το buzz από τα motion χειριστήρια έχει πλέον περάσει.....

Υ.Γ. Φαντάζομαι θα φάω πολύ κράξιμο τώρα!!!

• Like 5
Δημοσ.

Μπα γτ να φας κράξιμο η ίδια η Nintendo.έδιωξε τα multiplatform γτ ξερω γω ερχόταν καποια μικρά και ωραια παιχνιδάκια και εκρθνη την περιοδο η νιντεντο έβγαζε Μάριο!!βσκ εγώ το πηρα για πολλούς λόγους αλλα το μεσο gamer που θελει αιμα και γραφικά ουτε για πλακα δν παει σε νιντεντο!!!πάντως πρέπει να βρει καινούρια franchises σαν εταιρία στην ε3 καινούριο franchise ηταν το συμπαθέστατο splatoon που μονο console seller δν μπορει να γίνει!!!τζαμπα ειναι η φαντασία με μια καλη υλοποίηση θα σ πω εγω παπάδες που θα κάνει η νιντεντο!!οσο για τα γραφικά πρέπει τουλάχιστον στον διάδοχο να παλέψει για καλύτερα γραφικά και θα δείξει.Τελος πρεπει να βγει ενα metroid και ενα καινούριο franchise οχι τοσο παιδικό και θα αλλαξει λιγο η κατάσταση

Δημοσ.

Μπα γτ να φας κράξιμο η ίδια η Nintendo.έδιωξε τα multiplatform γτ ξερω γω ερχόταν καποια μικρά και ωραια παιχνιδάκια και εκρθνη την περιοδο η νιντεντο έβγαζε Μάριο!!βσκ εγώ το πηρα για πολλούς λόγους αλλα το μεσο gamer που θελει αιμα και γραφικά ουτε για πλακα δν παει σε νιντεντο!!!πάντως πρέπει να βρει καινούρια franchises σαν εταιρία στην ε3 καινούριο franchise ηταν το συμπαθέστατο splatoon που μονο console seller δν μπορει να γίνει!!!τζαμπα ειναι η φαντασία με μια καλη υλοποίηση θα σ πω εγω παπάδες που θα κάνει η νιντεντο!!οσο για τα γραφικά πρέπει τουλάχιστον στον διάδοχο να παλέψει για καλύτερα γραφικά και θα δείξει.Τελος πρεπει να βγει ενα metroid και ενα καινούριο franchise οχι τοσο παιδικό και θα αλλαξει λιγο η κατάσταση

Συμφωνώ απόλυτα..πρέπει να κάνει κάτι....χρειάζεται απεγνωσμένα ένα νέο Franchise η Nintendo..κάτι που θα αφήσει εποχή... έχει και τα κεφάλαια και την τεχνογνωσία και τό μόνο που μας δίνει είναι Mario..Mario αααα ξέχασα και Mario...δεν ξέρω αν ανέφερα τον Mario....!!!!

Ακόμα και από τα ήδη υπάρχοντα franchise που είναι το metroid?? Ακόμα και το zelda, είναι 2,5 χρόνια στην κυκλοφορία η κονσόλα και μας έχει δώσει ένα Hd remix zelda....και θα περιμένουμε κατα την γνώμη μου πάνω από 1 χρόνο ακόμα για νεο zelda....

Βασικά θεωρώ ότι το wii u είναι καμένο χαρτί.... θα πρέπει η Nintendo απλά να κανει το καθήκον τις να βγάλει μερικά νεα παιχνίδια για τους ήδη κατόχους της και στην συνέχεια να επικεντρωθεί σε μια νέα κονσόλα με πολύ καλύτερα γραφικά και νεα franchise. 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ένας φίλος μου θελει να μπει στο υπεργαματο κοσμο του wiiu!!!έχετε κανα καλο bundle οσο πιο φθηνά γίνεται ή εκείνη την προσφορά π χα ακουσει κάποτε 180 basic pack μαζι με wii u party και wiimote

:-P :-P

Δημοσ.

@karamela693

Σε κάποια έχεις δίκιο, σε άλλα όχι. Η Nintendo ήταν μπροστά σε hardware στις κονσόλες που αναφέρεις μόνο και μόνο γιατί τις κυκλοφόρησε πολύ αργότερα από τον ανταγωνισμό. Για κανέναν άλλο λόγο.

SNES -> 1990, δυο χρόνια μετά το Mega Drive

N64 -> 1996, δύο χρόνια μετά το PSX/Saturn

Gamecube -> 2001, 1.5 χρόνο μετά το PS2, ίδια εποχή με το Xbox και 3 χρόνια μετά το Dreamcast

Αν κυκλοφορώντας κονσόλα μετά από 2 χρόνια δεν έχεις καλύτερο hardware από τους υπόλοιπους, τότε κλείσε το μαγαζάκι.

Όσον αφορά την νέα γενιά δεν ξέρω γιατί έχεις στο μυαλό σου ότι καθορίζεται από τα γραφικά. Καμία σχέση. Η 8 γενιά ξεκίνησε με το... 3DS. Συνέχισε με το Vita και κατέληξε με τα Wii U, PS4, X1.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω ότι το Wii U είναι καμένο χαρτί εμπορικά δυστυχώς. Αν και προσωπικά το απολαμβάνω προβλέπω να κάνει πολύ χαμηλές πωλήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες κονσόλες της εταιρίας.

• Like 2
Δημοσ.

Καμμενο χαρτι εμπορικα χωρις να ειναι 100% δικο της λαθος. Εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης βεβαια με την πληρης αποχη της απο τις διαφημισεις και το προμοσιον αλλα και η γενικοτερη gaming κοινοτητα αυτην την τελευταια διετια βρεθηκε να αλλαζει δραστικα ως το προς τι θεωρει διασκεδαση σε ενα παιχνιδι. 

Οταν δηλαδη καθομαι και διαβαζω σχολια του τυπου "δεν ειναι αρκετο ενα παιχνιδι τη σημερον ημερα να ειναι απλα διασκεδαστικο" εεεεε συγνωμη ρε φιλε αλλα κατι παει στραβα και δεν νομιζω οτι ειναι θεμα της Nintendo να μπορει να κανει κατι γι αυτο εκτος απο το απλα να γινει η τριτη εταιρια/καρμπον με τις αλλες δυο οπου και εκει θα τελειωσει η ποιοτητα και τρελα της εταιριας οπως την ξερουμε. 

• Like 3
Δημοσ.

Το Bayonneta είναι καλό παιχνίδι και μέσα στην ξηρασία του wii u ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα....είχα παίξει το 1 στο ps3 και δεν είχα εντυπωσιαστέι, απλά ήταν συμπαθητικό, άλλα στο ps3 με τα τόσα παιχνίδια είχε χαθεί, ενώ εδώ στο wii u είναι ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς...δεν το μειώνω άλλα νομίζω υπερβάλοουμε λιγάκι.....

Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σου αλλά σε αυτό το σημείο είσαι εντελώς λάθος. Κανένα παιχνίδι δεν παίρνει 91 βαθμολογία στο metacritic και για κανένα παιχνίδι δεν παραμιλάνε ότι πάει για game of the year επειδή κυκλοφόρησε σε περίοδο ξηρασίας σε μια κονσόλα. Το αντίθετο μάλιστα, κάτι τέτοιο δημιουργεί αντιπαλότητες και είμαι σίγουρος ότι αν το παιχνίδι ήταν multiplatform θα είχε πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία. Αν θυμάμαι σωστά διάβασα review που έθαβε επειδή θα κυκλοφορήσει μόνο στο wii u.

Από κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος έχει τους λόγους του για τους οποίους αγοράζει μια κονσόλα. Αν κάποιος θέλει μια κονσόλα για third party τότε ναι να μείνει μακρυά από το wii u. Αλλά ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα και ας μην λέμε αξίζει να αγοραστεί μόνο σε τιμή σκότωμα γιατί ο κάθε ένας την αγοράζει για τους λόγους του. Τα exclusives της είναι πραγματικό επίτευγμα και λόγος αγοράς της κονσόλας. Τα mario που αποπαίρνεις θα σου πω μόνο ότι το Super Mario 3d World έχει βαθμολογία 93, και το super mario galaxy βγήκε από το eurogamer αν θυμάμαι καλά, game of the generation. 

Προσωπικά όσοι με ρωτάνε τους αποτρέπω από την αγορά και αντιπροτείνω σε αυτά τα λεφτά ένα ps3 ή αν δώσουν παραπάνω ps4/xbox one

Όχι φίλε μου θα λες τα πράγματα με το όνομα τους. PS4 μόνο για multiplatforms γιατί από exclusives στην παρούσα φάση έχει να σου προσφέρει μετριότητες, εκτός αν παίζεις flower και resogun που ok πάω πάσο. Ναι το one συμφωνώ ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει, αλλά επειδή μιλάμε ξεκάθαρα να τα λέμε όλα.

edit: όσο για το comeback συμφωνώ δεν το βλέπω να έρχεται, αλλά who cares  :-D

• Like 3
Δημοσ.

PS4 μόνο για multiplatforms γιατί από exclusives στην παρούσα φάση έχει να σου προσφέρει μετριότητες, εκτός αν παίζεις flower και resogun που ok πάω πάσο. Ναι το one συμφωνώ ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει, αλλά επειδή μιλάμε ξεκάθαρα να τα λέμε όλα.

edit: όσο για το comeback συμφωνώ δεν το βλέπω να έρχεται, αλλά who cares  :-D

Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες περί ποιότητας exclusives της Nintendo αλλά να τονίσω λίγο αυτό που είπες γιατί είναι σημαντικό.

Και η Sony όσο και η MS έχουν προσφέρει αξιοπρεπέστατα exclusives κατά την πορεία τους στο χώρο γενικά, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο γιατί η καινούργια γενιά μόλις άρχισε. Επίσης μην ακυρώνουμε και την αξία των multi. Το ότι βγαίνει κάτι σε πολλές κονσόλες δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα και φυσικά αξίζει η αγορά PS4/One μόνο και μόνο γι αυτά.

Δεν θυμάμαι το WiiU να μας βομβάρδιζε με τρομερό αριθμό exclusives τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του... Hell μετά από τόσο καιρό στην αγορά και ακόμα δεν είναι στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η Nintendo.

Αρχές Νοεμβρίου βγαίνει μία από τις πιο ιστορικές και ποιοτικές σειρές στην ιστορία του χώρου όλες μαζί σε ένα πακέτο, το Halo Master Chief Collection. 4 παιχνίδια διαμάντια στην τιμή του ενός. Να ένας πολύ καλός λόγος να πάρει κάποιος Xbox One αυτήν την περίοδο. Ειδικά γι αυτούς που δεν είχαν την τύχη να ασχοληθούν με την σειρά δεν το συζητάμε...

Τέλος, για την κατάσταση του WiiU όσο αναφορά τις πωλήσεις του και τη θέση του στην αγορά, φταίει μόνο η Nintendo και κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν θα συμφωνίσουν κάποιοι αλλά εγώ θα ήθελα να παίζει μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο αντί μόνη της στα αποδητήρια.

Δημοσ.

D.Luffy δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Το μαρκαρες και μόνος σου, έγραψα στην "παρούσα φάση". Αυτό έλειπε να έλεγα μετριότητες παιχνίδια που θα βγουνε στο μέλλον. Οσο για το one συμφωνώ απόλυτα, γι αυτό έγραψα ότι έχει περισσότερα να δώσει και αν δεις στο ανάλογο τοπικ έχω γράψει για την Master Chief Collection τα καλύτερα και πως θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για το πως να γίνονται τα remastered.

Sent from my GT-I8750

Δημοσ.

Τέλος, για την κατάσταση του WiiU όσο αναφορά τις πωλήσεις του και τη θέση του στην αγορά, φταίει μόνο η Nintendo και κανένας άλλος. Δεν ξέρω αν θα συμφωνίσουν κάποιοι αλλά εγώ θα ήθελα να παίζει μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους μέσα στο γήπεδο αντί μόνη της στα αποδητήρια.

Δεν συμφωνω σε αυτο το κομματι. Δεν φταιει μονο η Nintendo αν και εχει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Δεν ειναι δουλεια μας να διαφημιζουμε τα προιοντα της στο κατω κατω, δικη της ειναι. Επισης δεν θελω να δω την nintendo να παιζει μπαλα με τους υπολοιπους, προτιμω να τη βλεπω να παιζει γκολφ μονη της και να αφηνει τους αλλους να τρωγονται στα γηπεδα. Επαιζε καποτε η nintendo μπλαλα με τους υπολοιπους αλλα δεν της βγηκε οποτε και το γυρισε. Το Wii δεν ηταν η κονσολα που θα θελαμε αλλα το WiiU ειναι μια χαρα μηχανακι και ας μην εχει τη δυναμη των αλλων δυο. 

Το εχω ξαναγραψει οτι αυτη τη στιγμη η nintendo ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τους αλλους δυο. Γιατι; Παρα το δυσκολο ξεκινημα, παρα την εμπορικη αποτυχια του WiiU η nintendo εχει το πλεονεκτημα να ξεκινησει την επομενη γενια μονη της. Πως; Η κονσολα εχει ηδη δυο χρονια στην αγορα. Αν την κρατησει αλλα δυο χρονια μετα μπορει να μπει στην διαδικασια να κυκλοφορησει νεα κονσολα η οποια κονσολα θα μπορει να τρεχει με ανεση ακομα και 2K ή 4K παιχνιδια....αν φυσικα το επιλεξει. Οπως παντα η κονσολα θα ειναι B/C compatible με ολα τα παιχνιδια και περιφερειακα του WiiU. 

Δημοσ.

Καμμενο χαρτι εμπορικα χωρις να ειναι 100% δικο της λαθος.

Και όμως, είναι 100% δικό της λάθος. Η μόνη περίπτωση να μήν ήταν δικό της λάθος θα ήταν αν επηρεαζόταν από θεομηνίες, πλημμύρες, σεισμούς, πτώση μετεωρίτη στα γραφεία τους κλπ.

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις φέρει ακέραια την ευθύνη για τις επιδόσεις της στην αγορά.

Μία εταιρία οφείλει στον στρατηγικό της προγραμματισμό να τσεκάρει τόσο τα εντός της (δυνάμεις, αδυναμίες), όσο και τα εκτός της (ευκαιρίες, απειλές). Εταιρία που δεν λαμβάνει υπόψην και δεν είναι ευέλικτη απέναντι στις εξωτερικές συνθήκες και τις προτιμήσεις του target group της, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Το WiiU είναι κλασσικό case study, του τί συμβαίνει όταν τα βασικότερα εργαλεία στρατηγικού προγραμματισμού, τα πετάς στον κάλαθο των αχρήστων όταν παίρνεις αποφάσεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...