Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σου αρεσε το minecraft θα σου αρεσει και αυτο προφανως.Αν δε σου αρεσε το προσπερνας.Τι κακη απομιμηση εννοεις?Δηλαδη το Minecraft τι διαφορετικο εχει?

• Like 1
Δημοσ.

Ακούστε και λίγο το theme του "μπατονέτα" :-D έτσι να ετοιμαζόμαστε ...

Tomorrow Is Mine (Bayonetta 2 Theme)

οπότε έχουμε και λέμε..

1) gameplay 10

2) γραφικά 10

3) κ@λ@$ 10 *11,12,13, κοκ

4) music 10

....

τι ! δεν έχετε ακόμη Wii U ? .... :confused:

• Like 3
Δημοσ.

Αν σου αρεσε το minecraft θα σου αρεσει και αυτο προφανως.Αν δε σου αρεσε το προσπερνας.Τι κακη απομιμηση εννοεις?Δηλαδη το Minecraft τι διαφορετικο εχει?

Ρε φίλε έχεις ασχοληθεί με minecraft; Στο ξαναλέω τι σχέση έχει το minecraft με αυτό το παιχνίδι; Αυτό φαίνεται να είναι φτιαγμένο στο πόδι. Παρατήρησε πόσο άδειο φαίνεται το παιχνίδι, πόσο χάλια φαίνεται ο ουρανός, ο πίνακας που δημιουργείς είναι τραγικός και η σκηνή που κυνηγάει το πρόβατο είναι πραγματικά για γέλια. 

Δημοσ.

Προσωπικά όχι δςν έχω ασχοληθεί απλά έχω δει βιντεακια. Δηλαδή τα γραφικά του minecraft τι παραπάνω έχουν; Τουβλακια είναι και εκεί.Εγω οπως προσπερασα το minecraft έτσι θα προσπεράσω και αυτό.

Δημοσ.

Προσωπικά όχι δςν έχω ασχοληθεί απλά έχω δει βιντεακια. Δηλαδή τα γραφικά του minecraft τι παραπάνω έχουν; Τουβλακια είναι και εκεί.Εγω οπως προσπερασα το minecraft έτσι θα προσπεράσω και αυτό.

Γι αυτό το λες. Όπως και να χει δοκίμασε οπωσδήποτε minecraft, είναι μεγάλη παιχνιδάρα.

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτόμουν να κανω ενα tournament μήπως και μαζευτούμε κάμποσα ατομα που παίζουμε mario kart 8 και διασκεδάσουμε!!!όμως για πείτε που μπορούμε να ανακοινωσουμε το τουρνουά ετσι ωστε να μαζευτεί κοσμο και απο αλλα Φόρουμ ή γενικά απο την Ελλάδα!!!θα θέσουμε μια συγκεκριμένη ώρα και θα μπαίνουμε καθε μερα και θα δίνουμε ψυχή και πνεύμα για την πρωτια και για τους υπερπολυτιμους βαθμούς!φυσικά για το νικητή θα υπάρξει ενα συμβολικό δωράκι για να εχει να θυμάται!!!πιστευω πως αμα πετύχει και έστω αυτοί οι λιγοι π παίζουν το παιχνίδι να μπούμε και να διασκεδάσουμε μεχρι τελικής πτώσεως!!!για πειτε την.γνώμη.σας π θα μπορούσαμε νε βρούμε καποια άτομα???

:-P :-P

• Like 1
Δημοσ.

Έλα B) δες τι υπάρχει διαθέσιμο για το Wii U τώρα (όχι αύριο...)

http://www.nintendolife.com/wiiu-eshop/games?region=pal&sort=rating

"Showing items 1 to 194 of 194"

Το Wii U πλέον γίνεται καλύτερο μήνα με το μήνα (και που να βγουν τα βαριά... χαρτιά της Nintendo...)

!!!!!!...πως ψωνίζουμε απο εκεί.??..θέλει οπωσδήποτε πιστωτική ή γίνεται και με άλλο τρόπο.?

joined the club.!

απoχωρίστηκα το ps3 και μετά απο χρόνια (εποχές snes..) επέστρεψα στα γνώριμα εδάφη της Nintendo

μπορώ να πω πως με επηρεάσατε αρκετά.!..η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική.!

ευχαριστώ.! :)

(πήρα από μέλος του insomnia το basic set με 5 παιχνίδια,  Call of Duty Ghosts, Batman Arkhan City, Assassins Creed 3, Splinter Cell Blacklist, Zombi U )

..η μόνη ξενέρα είναι ότι δεν παίζουμε πια mortal kombat και destiny..αδικία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...