Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει και μαλιστα περισσοτερη απ οση νομιζεις. Οτι ειναι το free-to-play μοντελο για τα κινητα ειναι και το games with gold και plus για τις κονσολες. Με 35-45 ευρω τον χρονο εχεις 24+ παιχνιδια, τιμη που δεν αγοραζεις σχεδον ουτε 1! Η μεγαλη χασουρα της Ν δεν προερχεται απο τις φορητες της, αλλωστε το 3ds τα παει περιφημα, αλλα απο το wii u και το wii u ειναι το μονο που δεν εχει τετοια υπηρεσια. Οσον αφορα την MS ποτε δεν αφησε το 360 στην μοιρα του και το εχουμε αναλυσει πολλακις εδω μεσα. Τωρα αν το ps3 ξεπερασε το 360 επειδη εβγαλε παιχνιδαρες;;; και οχι λογω plus ειναι κατι που δεν θα μάθουμε ποτε. Πάντως γεγονός είναι ότι πριν το plus το ps3 ήταν τελευταίο σε πωλήσεις..

Λες ότι να'ναι.

Τα δωρεάν παιχνίδια με τις συνδρομές είναι ότι και οι προσφορές τύπου steam sales, όταν τα παιχνίδια χάνουν την αξία τους στο ράφι τα σπρώχνουν σε χαμηλές τιμές αλλά σε μεγάλες ποσότητες. Σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι αγοράζεις σε καλύτερες τιμές ενώ δίνεις τα ίδια λεφτά και γεμίζεις το backlog σου με παιχνίδια που δεν θα έπαιζες.

Η χασούρα της N δεν έρχεται μόνο από το 3DS αλλά δεν περίμεναν ποτέ πως "χωρίς αντίπαλο" (τύπου PSP) θα πέσει τόσο πολύ σε σχέση με το DS (δηλαδή δεν περίμεναν να χτυπηθούν από τα smart devices). Δεν ξέρω τι αναλύσατε αλλά το 360 στο δεύτερο μισό της ζωής του στηρίχθηκε σε ένα Halo και στο πυροτέχνημα του kinect. Αυτά που λες για το plus είναι απλά λάθος μιας και μέχρι να βγει το PS4 οι συνδρομές ήταν σε χαμηλό επίπεδο.

χωρίς πολλά πολλά

Το παιχνίδι το συζητάμε δύο χρόνια τώρα !

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες ότι να'ναι.

Τα δωρεάν παιχνίδια με τις συνδρομές είναι ότι και οι προσφορές τύπου steam sales, όταν τα παιχνίδια χάνουν την αξία τους στο ράφι τα σπρώχνουν σε χαμηλές τιμές αλλά σε μεγάλες ποσότητες. Σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι αγοράζεις σε καλύτερες τιμές ενώ δίνεις τα ίδια λεφτά και γεμίζεις το backlog σου με παιχνίδια που δεν θα έπαιζες.

Καλά που δώσανε DMC5, Borderlands 2, Bioshock Infinite, Dishonored κτλ γιατί με το ζόρι τα έπαιξα ίσα ίσα για να γεμίσω το backlog μου. Όχι πραγματικά είναι παιχνίδια που δεν θα έπαιζα ποτέ.

Το παιχνίδι το συζητάμε δύο χρόνια τώρα !

Ποιοι το λένε; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Τόλης ο Πεταλούδας και άλλοι. Μα φυσικά και δεν εννοώ αυτό, εννοώ  ότι το παιχνίδι δεν είχε την διαφήμιση που είχαν άλλα βλέπε Destiny που έφτασαν το hype στον θεό, το παρουσίαζαν σαν αριστούργημα και μας έδωσαν μια μετριότητα.

Αγαπητέ δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που αγοράζουν κονσόλα gamers με G κεφαλαίο, που θα έχουν και δεύτερη και τρίτη κονσόλα για να παίξουν exclusives κτλ. Οι περισσότεροι θέλουν με λίγα χρήματα (κι εδώ ακριβώς έρχεται το plus κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο των πωλήσεων του ps3) να παίξουν πολλά παιχνίδια για να περάσουν την ώρα τους. Αυτά που για σένα είναι "παιχνίδια που δεν θα αγόραζες ποτέ" (και είναι λάθος καθώς έχουν δώσει και οι 2 εταιρείες παιχνιδάρες) και θα τα έπαιζες μόνο για να γεμίσεις το  backlog σου για κάποιους άλλους, τους περισσότερους, με αυτά τα παιχνίδια περνάνε ευχάριστα την ώρα τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

• Moderators
Δημοσ.

Σου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι αγοράζεις σε καλύτερες τιμές ενώ δίνεις τα ίδια λεφτά και γεμίζεις το backlog σου με παιχνίδια που δεν θα έπαιζες.

Ένας ΑΑΑ τίτλος τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του έχει 50 ευρώ, ενώ 6 μήνες μετά μπορεί να έχει 10 ευρώ.

Πώς ακριβώς δίνεις τα «ίδια λεφτά»; Πού βλέπεις την «ψευδαίσθηση»;

Εγώ πάντως τώρα ξεκίνησα το Dishonored που το αγόρασα με 7 ευρώ (μαζί με τα DLC). Ήδη είμαι τουλάχιστον 43 ευρώ κερδισμένος σε σχέση με αυτόν που το αγόρασε day one. Η αναμονή πάντα σε πληρώνει. Αυτό με το backlog είναι πολύ ανούσιο και διαφέρει από gamer σε gamer. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένας ΑΑΑ τίτλος τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του έχει 50 ευρώ, ενώ 6 μήνες μετά μπορεί να έχει 10 ευρώ.

Πώς ακριβώς δίνεις τα «ίδια λεφτά»; Πού βλέπεις την «ψευδαίσθηση»;

Εγώ πάντως τώρα ξεκίνησα το Dishonored που το αγόρασα με 7 ευρώ (μαζί με τα DLC). Ήδη είμαι τουλάχιστον 43 ευρώ κερδισμένος σε σχέση με αυτόν που το αγόρασε day one. Η αναμονή πάντα σε πληρώνει. Αυτό με το backlog είναι πολύ ανούσιο και διαφέρει από gamer σε gamer. 

Ακριβως αυτο. Εχω παιχνιδια που αγορασα σε τιμες χωμα και δεν εχω παιξει ακομα αλλα εχω και αρκετα παιχνιδια που τα αγορασα οταν ηταν φθηνα και εφτασα να τα παιξω αρκετο καιρο αργοτερα. Το οτι ειναι ρεαλιστικο να παρεις ενα παιχνιδι και να μην το παιξεις ποτε...ειναι αληθεια. Τι να κανουμε, ο χρονος μας αυτος ειναι. Μπορει να θελω να παιξω ενα παιχνιδι ΤΩΡΑ (που θα το πληρωσω οσο οσο) ή να παρω ΤΩΡΑ ενα παιχνιδι που ηθελα/θελω επειδη ειναι φτηνο αλλα δεν μπορω να ασχοληθω μαζι του αμεσα (οπου και εκει ισως χασω το χρονικο περιθωριο που θα μπορεσω να το παιξω). 

Ετσι ειναι αυτα, κανεις τις επιλογες σου και βλεπεις. Εχω καμποσα παιχνιδια που εχω παιξει σε ακυρες στιγμες επειδη ετσι μου καβλωσε και τα ευχαριστηθηκα κιολας και ηταν μαλιστα παιχνιδια που ΔΕΝ θα αγοραζα σε μη super sales περιπτωση. Απο την αλλη εχω και παιχνιδια που αγορασα φθηνα και που ημουν σιγουρος οτι θα ασχοληθω καποια στιγμη στο μελλον αλλα δεν για διαφορους εξωτερικους λογους (καλη ωρα οπως το Shogun 2 total war το οποιο παραμενει μεγαλο gaming αγκαθι πανω μου αλλα του πουστη ολοκληρο το πακετο αγοραστηκε στα 11 ευρω οποτε...). 

• Like 1
Δημοσ.

SickChubbyBilby.gif

χαλαρά το Game of the year για μένα (μαζί με το MK8)

(ναι, έπαιξα τα πολυδιαφημισμένα games και του x1 και του ps4, ακόμα και το demo το βρήκα καλύτερο από κάποιους "next gen" τίτλους-και το έπαιξα περισσότερο....)

• Like 3
Δημοσ.

αυτο το μπατονέτα τι στο καλό έχει και έχει σαρώσει όλα τα reviews?!!?

http://www.metacritic.com/game/wii-u/bayonetta-2

το πρώτο ούτε που θυμάμαι πως ήταν. καμια ώρα είχα ασχοληθεί μαζί του. πιο πολύ για να χαζευεω τη ****λάρα της τύπισας.

Δημοσ.

αυτο το μπατονέτα τι στο καλό έχει και έχει σαρώσει όλα τα reviews?!!?

http://www.metacritic.com/game/wii-u/bayonetta-2

το πρώτο ούτε που θυμάμαι πως ήταν. καμια ώρα είχα ασχοληθεί μαζί του. πιο πολύ για να χαζευεω τη ****λάρα της τύπισας.

Επειδη εχει φοβερο gameplay και ειναι και παιχνιδαρα.Αν εχεις wiiu κατεβασε το demo που υπαρχει στο eshop.

Βεβαια μπορει να βοηθαει και ο κ***ς της και πηρε τοσα καλα review :P

Δημοσ.

Κανενας κωλος δε βοηθάει για τα reviews και τα δεκαρια που παίρνει. Το παιχνίδι είναι ενα καταπληκτικο hack and slash με ξέφρενους ρυθμούς, τρελό οσο δε πάει και απίθανα combos.Ειναι ενα παιχνίδι τόσο άψογο που απο περιέργεια και μόνο πρέπει κάποιος να το παίξει.

• Like 8
Δημοσ.

Κανενας κωλος δε βοηθάει για τα reviews και τα δεκαρια που παίρνει. Το παιχνίδι είναι ενα καταπληκτικο hack and slash με ξέφρενους ρυθμούς, τρελό οσο δε πάει και απίθανα combos.Ειναι ενα παιχνίδι τόσο άψογο που απο περιέργεια και μόνο πρέπει κάποιος να το παίξει.

Αυτό ακριβώς. Άλλωστε κωλ@ρα είχε και η γκόμενα απ το Infamous Last Light...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...