Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο τραγική αυτή η Nortec...έχω ξεχάσει το password στο site τους, το mail του reset δεν έρχεται ποτέ (έχω τσεκάρει και spam folders κτλ), τους έχω στείλει το πρόβλημα στην φόρμα επικοινωνίας και στα @@ τους

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό σε κανέναν τίτλο του Wii U. Κάνε σύγκριση με οποιοδήποτε τίτλο θες. Γύρω στο 45άρι θα κοστίζει το Toad στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Demo του Bayonetta 2 στο eshop.

Σκοτωσε με κι' αλλο, μπορεις! Αυριο επιστρεφω παλι και μεχρι να κατεβασω το demo θα πρεπει να περασω και απο ενα update για την κονσολα. Ελπιζω να μπορεσω να το γουσταρω ως το βραδυ.

Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι πανω και απο τις πιο τρελες προσδοκιες που ειχα.Η Bayonetta στα καλυτερα της.Προβλεπεται επος.

Δημοσ.

To παιχνιδι ειναι πανω και απο τις πιο τρελες προσδοκιες που ειχα.Η Bayonetta στα καλυτερα της.Προβλεπεται επος.

Παιχνιδάρα ετσι? Το έπαιξα και εγω. Ειδικά το Boss που πετάς όλα τα λεφτα!! και ο χειρισμός.... απόλαυση!!

7λεπτάκια όμως μόνο! Το χειρότερο "to be continiued" ever!

• Like 1
Δημοσ.

Σε αντιθεση με το w101 αυτη τη φορα εδωσαν ενα πολυ σωστο demo.Στο wonderfull 101 ενω ειναι παιχνιδαρος εδωσαν ενα demo που σε εχωνε κατευθειαν στα βαθια χωρις tutorial σοβαρο και εκανε τον κοσμο να αγανακτησει με το παιχνιδι.Εδω εδωσαν ενα 15λεπτο demo που σου δειχνει ποσο παιχνιδαρα προβλεπεται.

Δημοσ.

λοιπον μολις το επαιξα και εγω.Πραγματικα παιχνιδαρα.Δεν εχω παιξει ουτε και το 1ο οποτε προβλεπεται λιωσιμο.Nα κανω μια ερωτηση ομως παιδια πως το παιξατε το demo με το gamepad ή wii u pro controller?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...