Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 24 Οκτωβρη ΝΑ ημ. κυκλοφορίας Bayonetta 2; http://gematsu.com/2014/08/bayonetta-2-release-date-announced 3
Braveheart1980 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Παιδια μου έστιλε η Nortec τον ΣΩΣΤΟ κωδικό! Yeahhhhhh! 3
Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Wii U - Games of Past,Present and Future vid. 3
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ τον σωστό κωδικό! Να ρωτήσω, οσοι είχαν πάρει λάθος κωδικό τώρα είναι με δύο παιχνίδια? εμένα μου είχα στείλει το windwaker το οποίο το είχα. και δεν τον κατέβασα καν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ τον σωστό κωδικό! Να ρωτήσω, οσοι είχαν πάρει λάθος κωδικό τώρα είναι με δύο παιχνίδια? εμένα μου είχα στείλει το windwaker το οποίο το είχα. και δεν τον κατέβασα καν. Αν ισχύει ακόμα μπορείς να τον πουλήσεις
Socratis_g Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το εκανα reedem στην κονσόλα μου. πάτησα cancel στο download, δε νομίζω να μπορει να το κατεβάσει άλλος.
HadesGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ τον σωστό κωδικό! Να ρωτήσω, οσοι είχαν πάρει λάθος κωδικό τώρα είναι με δύο παιχνίδια? εμένα μου είχα στείλει το windwaker το οποίο το είχα. και δεν τον κατέβασα καν. Μου έστειλαν με δικό τους λάθος το Wonderful 101 και σήμερα μου έστειλα κωδικό για το Monsterhunter Wii U HELL YEAH!
vag.patrick Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αμα εισαι κωλος εισαι κωλος.... λοιπον εγω λεω να κανουμε ενα thread οι ιδιοκτητες του wiiu με τα παιχνιδια που παιζονται Multi και κατεχονται απο εμας, να βρισκομαστε να λιωνουμε διαδυκτιακα... τι λετε? 1
HadesGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αμα εισαι κωλος εισαι κωλος.... λοιπον εγω λεω να κανουμε ενα thread οι ιδιοκτητες του wiiu με τα παιχνιδια που παιζονται Multi και κατεχονται απο εμας, να βρισκομαστε να λιωνουμε διαδυκτιακα... τι λετε? Είμαι μέσα !
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μου έστειλαν με δικό τους λάθος το Wonderful 101 και σήμερα μου έστειλα κωδικό για το Monsterhunter Wii U HELL YEAH! Τουλάχιστον σας βγήκε σε καλό η όλη ταλαιπωρία και βρεθήκατε με 3 παιχνίδια στην τιμή του 1
Rib21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 <p>αμα εισαι κωλος εισαι κωλος.... λοιπον εγω λεω να κανουμε ενα thread οι ιδιοκτητες του wiiu με τα παιχνιδια που παιζονται Multi και κατεχονται απο εμας, να βρισκομαστε να λιωνουμε διαδυκτιακα... τι λετε?</p> Μέσα έχω monster hunter 3 1
HadesGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσα έχω monster hunter 3 Με έχει σκίσει το ωράριο την εβδομάδα αυτήν και σχολάω 10το βράδυ....Π/Σ/Κ και την άλλη εβδομάδα είμαι ΟΛΟΣ δικός σου για MK8 και MH3!
vag.patrick Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 μολις βρω χρονο θα κατσω να ανοιξω θεμα γιατι εχω κατι προσωπικα να λυσω με ενα φιλο και οταν παω σπιτι περαν των σπιτικων υποχρεωσεων εχω και αυτην την κατασταση να λυσω αυτες τις μερες. Στην δουλεια δεν εχω την πολυτελεια να κατσω να σκεφτω και να γραψω πολλα. Παντως το thread θα το φτιαξω. 1
Rib21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσα έχω monster hunter 3 Με έχει σκίσει το ωράριο την εβδομάδα αυτήν και σχολάω 10το βράδυ....Π/Σ/Κ και την άλλη εβδομάδα είμαι ΟΛΟΣ δικός σου για MK8 και MH3! Χαχαχαχαχαχα μπορεί να λείπω αλλά μου δινεις άλλο ένα κίνητρο να κάτσω γτ είχα αρκετά!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα