Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NOFX84 εγω, σας περιμενω ολους για MK8 :D

Λεγαμε και παλιοτερα να κανουμε κανα τουρνουαδακι, αλλα δεν ειδα φως.....

Λετε απο Σεπτεμβριο να το οργανωσουμε λιγο , με συγκεκριμενες μερες , ωρες, κλπ ???

Δημοσ.

Μου στειλανε απαντηση

" Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Εφόσον δεν υπάρχει λάθος με την καταγραφή των στοιχείων ή τον κωδικό PIN που καταχωρήσατε, θα λάβετε download κωδικό για το παιχνίδι που επιλέξατε στο e-mail που δηλώσατε μέχρι τις 31 Αυγούστου 2014.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει απαντητικό e-mail στην διεύθυνση που συμπληρώσατε στην φόρμα του διαγωνισμού. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το απαντητικό e-mail δεν έχει καταχωρηθεί ως spam ή ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Σε διαφορετική περίπτωση, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, πατώ ντας εδώ.

Τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι τα παρακάτω:"

Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι θα στειλουν κωδικο για το παιχνιδι που ζητησαμε εως τελος του μηνα. Αν ειναι ετσι τοτε η νορτεκ θα εχει δωσει 2 παιχνιδια δωρο.

- - - Updated - - -

Ή το αλλο σεναριο ειναι οτι δε διαβασανε καν το μαιλ που τους εστειλα κ πηρα μια απλα αυτοματη απαντηση μαζι με αυτους που δεν εχουν παρει καν κωδικό

Δημοσ.

To δευτερο, αχαχαχαχαχ.

Εχω και γω τετοιο μαιλ οταν εκανα register ton κωδικο του προμο.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.

Εγω λεω να μαζευτουμε ολοι μαζι να στειλουμε ομαδικα mail στη ΝΟΕ, οπου θα κραξουμε την Νορτεκ και την κατασταση που συμβαινει. Ξεχασε κανεις τα περσινα ? Ειχε κλεισει η Νορτεκ και το W101 βγηκε παντου εκτος απο ελλαδα ?

Ας γραψει καποιος που το κατεχει το αθλημα ενα καλο mail kai na to στειλουμε ολοι.

• Like 2
Δημοσ.

Όντως κάποια -στην καλύτερη- γκάφα έχει γίνει

ΠΧ σε εμένα μου έστειλαν το εξής:

Αγαπητέ φίλε/φίλη,

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Προκειμενου να το ελέγξουμε περαιτέρω και σας αποστείλουμε τον κωδικό για το δωρεαν παιχνίδι, θα σας παρακαλούσαμε να μας επιβεβαιώσετε:

1) Το PIN Code απο το Wii U Mario Kart 8 (με φωτογραφία κατα προτίμηση)

2) To δωρεάν παιχνίδι που είχατε ζητήσει

3) To ονοματέπώνυμο σας

3) Τον αριθμό τηλεφώνου που είχατε δηλώσει κατα το registration

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία κι ελπίζουμε στην κατανόηση σας.

Με εκτίμηση,

Οι φίλοι σας από το www.nintendo.gr και το www.nortec.gr

Απλά ελπίζω να έχω κρατήσει ακόμα το χαρτάκι. Με 2 μικρά παιδιά που σκίζουν/ζωγραφίζουν/κρύβουν τα πάντα μέσα στο σπίτι ελπίζω να είμαι τυχερός. Και να φανταστείτε πως το πήρα και από νορτεκ

Για κάτι μαζικό διαφωνώ κάθετα πάντως. Δεν έχει αποδώσει ποτέ αφενός, αφετέρου το όλο θέμα απ' ότι καταλαβαίνω είναι προς διερεύνηση ακόμα, επομένως μπορεί και να τα βρούμε και το θέμα να λήξει στα πρώτα 5 λεπτά που θα παίζουμε το τζάμπα game μας ;-)

• Like 1
Δημοσ.

Koιτα χρειαζεται μια αναφορα στη ΝΟΕ, εχει πολλα θεματα η Νορτεκ που περνανε στο ντουκου.

Για μενα πχ αυτη τη στιγμη η ελλαδα ειναι χωρις support.

Δημοσ.

Koιτα χρειαζεται μια αναφορα στη ΝΟΕ, εχει πολλα θεματα η Νορτεκ που περνανε στο ντουκου.

Για μενα πχ αυτη τη στιγμη η ελλαδα ειναι χωρις support.

Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Τα άκρα στερούνται σοβαρότητας

Support έχουμε και μια χαρά. Ακόμα και τώρα που είναι κλειστή και καλά η Nortec μια χαρά στέλνουν email (Λάθος ή σωστά δεν έχει σημασία για αυτό που θέτεις) και προσπαθούν να μας εξυπηρετήσουν

Γενικά από τη Nortec είμαι ευχαριστημένος, αν και εδώ όπως καταλαβαίνουμε κάτι πήγε ΠΟΛΥ στραβά.

Απλά με βλέπεις έτσι ήρεμο, γιατί γνωρίζω (ή στη χειρότερη ελπίζω) πως ότι και να γίνει, λύση θα βρούμε

Προβλήματα και λάθη υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι πως θα τα αντιμετωπίσεις

• Like 1
Δημοσ.

Ta μαιλ που ερχονται ειναι αυτοματοποιημενα.

Δεν ειναι θεμα ακροτητας. Περσι οταν ειχε βγει το W101, η ελλαδα το πηρε 1 μηνα μετα, γιατι ακριβως η Νορτεκ ειχε κλεισει.

Και γω ηρεμος ειμαι παντως, και εχω δηλωσει οτι αμα ερθει λαθος κωδικος θα τον χαρισω, δε θα σκασω.

Απλα λεω οτι καλο ειναι να μη τα αφηνουμε ολα στο ντουκου.

• Like 1
Δημοσ.

Ta μαιλ που ερχονται ειναι αυτοματοποιημενα.

Δεν ειναι θεμα ακροτητας. Περσι οταν ειχε βγει το W101, η ελλαδα το πηρε 1 μηνα μετα, γιατι ακριβως η Νορτεκ ειχε κλεισει.

Και γω ηρεμος ειμαι παντως, και εχω δηλωσει οτι αμα ερθει λαθος κωδικος θα τον χαρισω, δε θα σκασω.

Απλα λεω οτι καλο ειναι να μη τα αφηνουμε ολα στο ντουκου.

Δεν είναι αυτοματοποιημένα

Δες συγκεκριμένα τη δική μου περίπτωση

Αυτοματοποιημένα είναι όταν πρέπει να είναι

Τώρα για τον κωδικό, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά ΠΡΙΝ το βάλεις ΔΕΝ ξέρεις ποιο game είναι

Μετά ΔΕΝ βγαίνει, οπότε ΑΝ είναι λάθος, δεν μπορεί να γίνει κάτι....

• Like 1
Δημοσ.

Aρχικα δε με απογοητευεις γιατι δε θα τον κραταγα :P

Απλα εχω οτι αλλο ειχε στα Promo εκτοσ του MH.

Aν δεν κανεις το πρωτο confirm δε τον κανει redeem, τουλαχιστον μετα στο Shop δειχνει οτι δε το εχεις αγορασμενο το παιχνιδι και σου λεει αγορασε το.

Δημοσ.

Βάζω τον κωδικό μέσω του shop του 3DS και μου λέει οτι ο κωδικός δεν είναι έγκυρος.

Πρέπει να έχω ελληνικό nintendo λογαριασμό (αν υπάρχει) για να καταχωρήσω τον κωδικό?

Ή δεν γίνεται λόγω 3DS?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...