hollow_83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Nortek ελλαδος. Ψιλικατζιδικο απο τα λιγα. 2
Socratis_g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ασε ρε Νικ τα έχω πάρει πολύ κράνα με τους μαλάκες. και απο κατω σου πετάνε υπογραφή 11/8 - 29/8 κλείνουμε για διακοπές. γαμώ το ελληνικό δημόσιο. η πλάκα είναι οτι θα σου πουν οτι απο τη στιγμή που το κατέβασες το παιχνίδι. δε μπορούμε να σου ξαναστείλουμε αλλο, γιατί θα είναι σα να πήρες 2 δώρα. γαμώ το κέρατό μου μέσα. Προσοχή για όσους πουλάνε τους κωδικούς τους. αλλο παιχνίδι πουλάνε και αλλο θα πάρει ο αγοραστής. "Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Σύντομα θα λάβετε απάντησή μας. Η Nortec Multimedia A.E. σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας ενημερώνει ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από τις 11 έως και τις 29 Αυγούστου. Για θέματα υποστήριξης των προϊόντων μας, το μήνυμα σας θα καταχωρηθεί και θα σας απαντήσουμε από 1η Σεπτεμβρίου." 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μία ιδέα θα ήταν να ανταλλάξετε κωδικούς
hollow_83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Νομιζω οτι μεχρι να βαλεις τον κωδικο δε ξερεις αν θα ειναι αυτο το παιχνιδι και απαξ και τον βαλεις παει εξαργυρωθηκε.
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 οπως το λέει ο hollow είναι SAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! ! Εγώ επέλεξα το Monster Hunter αλλά μου έστειλαν το Wonderful 101. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Up the horns!
Johnny_B Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμένα αντί το windwaker μου ήρθε κωδικός για το picmin αλλά δεν το κατέβασα.Θα περιμένω να δω τι θα μου πουν οι απαράδεκτοι αλλιώς θα κοιτάξω να το ανταλλάξω 1
hollow_83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Απαξ και το βαλεις στην κονσολα εγινε redeem, δε μπορεις να το δωσεις.
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμένα δε μου έχει έρθει ακόμη κάτι....
JohnVani18 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εγώ διάλεξα pikmin αλλά δεν ξέρω ακόμη τι μου ήρθε.. Μπορώ να εξαργυρώσω τον κωδικό μέσω 3ds ή θέλει οπωσδήποτε wiiu?
HadesGR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμένα δε μου έχει έρθει ακόμη κάτι.... Eσύ πάρε από τώρα τα 3.
Rib21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να μ πει Γτ δεν κάνει update!!!έβαλα UK και Ελλάδα μετά πάλι το ίδιο λέει an error has occurred!!?connection test έκανα ηταν οκ Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App Error code 105-4011 ενώ μπαίνει ίντερνετ δεν κάνει update Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα