Rib21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η παραγγελία έγινε και την Τρίτη θα έρθει!!!!εντωμεταξύ θα φτιάξω εγγλέζικο account κομπλέ....κάνα καλό demo παίζει στο shop για να βρω κάνα παιχνίδι να αγοράσω(pikmin 3 mk8 dk και 3d world και mh3 με ψήνουνε) Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App Επίσης, το wind waker σε hd είναι καταπληκτικόDemo έχει γτ στην αρχή θα είμαι με τα 3 πρώτα παιχνίδια και ψάχνω κάνα παιχνίδι για αργότερα!!!πιο πιστεύετε θα ήταν καλό για να μην υπάρχει μονοτονία(πχ όχι 3d world ή dk γιατί θα έχω ήδη ένα Mario και ένα platform)Είμαι ανάμεσα σε mk8 pikmin 3 monster hunter Zelda και δέχομαι και άλλες προτάσεις!!!σίγουρη αγορά είναι το zombie u καθως κάνει μόλις 10 ευρώΑποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Demo έχει γτ στην αρχή θα είμαι με τα 3 πρώτα παιχνίδια και ψάχνω κάνα παιχνίδι για αργότερα!!!πιο πιστεύετε θα ήταν καλό για να μην υπάρχει μονοτονία(πχ όχι 3d world ή dk γιατί θα έχω ήδη ένα Mario και ένα platform)Είμαι ανάμεσα σε mk8 pikmin 3 monster hunter Zelda και δέχομαι και άλλες προτάσεις!!!σίγουρη αγορά είναι το zombie u καθως κάνει μόλις 10 ευρώΑποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App Λίγα πιο ποστ πίσω έχω μιλήσει για το pikmin. Το 3d world δεν έχει καμία σχέση με το NSMBU, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο και το multiplayer είναι φανταστικό. Τώρα να σου πω μεταξύ αυτών που ανέφερες δεν θα μπορούσα να αποφασίσω. Όλα θα τα ήθελα
skanjos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 πωπω εντάξει φαίνεται το καλό fast paced combat, καλά πόσο χαζοί είναι οι publishers.... ειδικά σε σημεία που αποφέυγει χτυπήματα πωπω,μου θύμισε καλές εποχές devil may cry 3 στο final 1hit mode που προσπαθούσα να αποφύγω τα πάντα. τι να πω λογικά μερικά παιχνίδια θα μας αναγκάσουν να αγοράσουμε wii u... 1
dekulinkgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ανυπομονω να το παιξω.Και ειμαι και τυχερος που δεν εχω παιξει το πρωτο bayo οποτε μια χαρα μου εκατσε που το δινουν δωρο.
kajwbtfe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μηπως ξερει κανεις αν βαλω το SSBB του WII στο wii mode στο U αλλα ειναι αμερικανικο(το ssbb)θα το παιξει??Και αν ναι θα εχω προβλημα μετα με το hack??Δλδ μετα θα χρειαζεται να βαζω αμερικανικα iso?
Rib21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να διοργανώνει κάποιος κάνα τουρνουά από εδώ μέσα(και εγώ άμα γίνεται)mk8 γτ θα πάρω το mk8 και το zombie u και έχω δει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και θα άξιζε να βρεθούμε όλοι οι καμμένοι!!!! Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
JohnVani18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Super Smash Bros U release date set for November 28th? 2
Rib21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 http://wiiudaily.com/wp-content/uploads/2014/08/super-smash-bros-u-release-date.jpg" alt="super-smash-bros-u-release-date.jpg">Μια χαρα κομπλέ ωραίο παιχνίδι φαίνεται!!!!!δίπλα έχει και το captain toad λέει ποτέ κυκλοφορεί????επίσης υπάρχει καμία πληροφορία για το splatoon???Στην gamescon τι περιμένουμε??? Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
HadesGR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Λοιπόν καμία τύχη με την Nortec, νιώθεις ότι μιλάς σε κουνουπίδια. Κράτησα το Wonderful 101 , το οποίο είναι καταπληκτικό!
gkalas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το παιχνιδι ειναι απιθανο.Νομιζα οτι το ειχες και γι'αυτο παραπονιοσουν.Καλο λιωσιμο. 1
Rib21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 <p>Λοιπόν καμία τύχη με την Nortec, νιώθεις ότι μιλάς σε κουνουπίδια.</p> <p> </p> <p>Κράτησα το Wonderful 101 , το οποίο είναι καταπληκτικό!</p> Γτ το λες αυτο καλέ μια χαρά είναι!!!είχα παραγγείλει ένα ds περίμενα ένα μήνα!!!ξέροντας ότι έχουν φοβερή υποστήριξη απλά ακύρωσαν την παραγγελία και το πήρα από κοτσοβολο!!!ακόμα και εκεί πιο γρήγορα ήρθε!!! Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App
dekulinkgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μια χαρα κομπλέ ωραίο παιχνίδι φαίνεται!!!!!δίπλα έχει και το captain toad λέει ποτέ κυκλοφορεί????επίσης υπάρχει καμία πληροφορία για το splatoon???Στην gamescon τι περιμένουμε??? το captain toad δυστηχως για εμας τους Ευρωπαιους μετατεθηκε για το ιανουαριο νομιζω του 15.Ενω για αμερικη/ιαπωνια κανονικα φετος νοεμβρη η δεκεμβρη.Για το splatoon το 2015.Δεν εχουν πει ποτε ομως.Στην gamescon δεν εχω ιδεα τι θα κανει η Nintendo 1
Socratis_g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ποσο για το πεος ειναι η νορτεκ!!! το σπίτι τους μεσα γ@@@μω Επιλεγμένο Παιχνίδι: The Wonderful 101 (PEGI 12/USK 12)* και μου στείλανε το zelda με τον κωδικό!!!! ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑ
Merdock Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Α'ότι είδα και σε άλλα forum πρέπει να έστειλαν σε πολλούς λάθος κωδικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα