Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί. Λοιπόν έχω αγοράσει wii u premium pack zombie u. Εφτιαξα uk account στο club nintendo uk καθως και Nintendo network id. Εκανα registered το zombi u (πακετο bundle) και μου έδωσε 250 ποντους + 250 ποντους σαν νέο μέλος του nintendo club uk. α) Η κονσόλα γίνεται registered για πόντους ή μονο το παιχνίδι που έχει στο bundle; (το registration για την κονσόλα wii u =1000 points ισχύει; ) β) Οι πόντοι αυτοί πως εξαργυρώνονται. Προς το παρόν το Nintendo Network Premium δεν δέχεται τους κωδικους και δενμπορώ να κάνω log in. Μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: Sign in failed. Possible reasons include: You are in a country that is not eligible for this promotion You do not own a Wii U Premium Pack. Only users who created a Nintendo Network ID on a Wii U Premium Pack console are eligible for this promotion. Not enough time has elapsed. You cannot participate in this promotion until the day after you've purchased downloadable software or add-on content. Αγόρασα και το Mario Kart 8. Για το δωρεάν game βαζω τον κωδικό της συσκευασίας στο nintendo club uk ή στο nintendo network premium ; Πρώτον, έχεις μπερδέψει το club nintendo με το nintendo network premium. Το club nintendo είναι πρόγραμμα επιβράβευσης για κατόχους κονσολών της Nintendo και υπάρχει στις χώρες που υπάρχει Nintendo, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Όμως μπορείς να κάνεις-όπως έκανες- κάποιας άλλης χώρας. Στο club nintendo κάνεις register κονσόλες τις nintendo(wii,wii u,3ds κτλ.) και κάτι κόκκινα χαρτάκια που βρίσκονται μέσα σε συγκεκριμένα παιχνίδια και μαζεύεις πόντους(stars). Αυτούς τους πόντους μπορείς να τους εξαργυρώσεις στο star catalogue σε φυσικά δώρα( αν έχεις κάποιο φίλο-συγγενή που μένει στο Η.Β και μπορεί να στα στείλει) είτε σε πόντους για το wii shop (όχι για το wii u). Τώρα για να κάνεις register το wii u στο club nintendo θα πας στο eshop->settings/other->club nintendo και θα κάνεις link το club nintendo σου με το NNID σου, άρα και με το wii u σου. Το Nintendo Network Premium είναι πρόγραμμα επιβράβευσης μόνο για τους κατόχους του deluxe edition του wii u. Σε αυτό το πρόγγραμμα για κάθε ένα €/£ που ξοδεύεις για παιχνίδια (χωρίς το Φ.Π.Α) στο eshop του wii u παίρνεις 8 πόντους. Όταν μαζέψεις 500 πόντους το NNP θα σου δώσει 5€/£. Όμως για να συνδεθείς σε αυτό πρέπει να έχεις μαζέψει αυτούς τους 500 πόντους πρώτα.Επίσης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει για αγορές μέχρι το Δεκέμβριο του 2014. Τέλος, τον κωδικό για το MK8 το βάζεις στο club nintendo. Σε μία- με δύο μέρες θα σου εμφανιστεί ένα banner στο club nintendo σου θα το πατήσεις, θα διαλέξεις παιχνίδι και θα σου στείλουν τον κωδικό στο email του club nintendo σου. Ελπίζω να βοήθησα
HadesGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ετοιμάζω ήδη το πορτοφόλι μου.... http://www.nintendolife.com/news/2014/07/gallery_a_closer_look_at_13_amiibo_toys
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Θέλω pikachu,link και zelda. Μακάρι να βγάλουν και την Palutena
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να βοήθησα Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!! Φίλη lol
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλη lol Με το συγκεκριμένο username δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είσαι κοπέλα!!! Οπότε ...ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλη μου!!! Μεταξύ new super mario bros u και pikmin 3 ποιο θα διάλεγες ; (από το promo του mario kart αν και γενικότερα προτιμώ physical copies). Τελευταίο super mario που έχω παιξει είναι στο N64 ενώ το pikmin δεν το έχω παίξει ποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Με το συγκεκριμένο username δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είσαι κοπέλα!!! Οπότε ...ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλη μου!!! Μεταξύ new super mario bros u και pikmin 3 ποιο θα διάλεγες ; (από το promo του mario kart αν και γενικότερα προτιμώ physical copies). Τελευταίο super mario που έχω παιξει είναι στο N64 ενώ το pikmin δεν το έχω παίξει ποτε.) Κοίτα το πιο value for money είναι το NSMBU από άποψη τιμής. Είναι κλασικό side-scrolling platformer , τα γραφικά μοιάζουν πολύ με του super mario 3d world. Αν σου αρέσουν τέτοιου τύπου παιχνίδια θα το διασκεδάσεις, πάντως εγώ το έπαιξα μετά το 3d world οπότε δεν ενθουσιάστηκα. Eπίσης, είναι πολύ εύκολο. Προσωπικά, προτιμώ το dkc:tropical freeze. Το pikmin τώρα είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι real time strategy παιχνίδι και το gameplay του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα. Εσύ διοικείς κάποια πλασματάκια τα pikmin με τα οποία μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα όπως να χτίσεις γέφυρες, να σπάσεις εμπόδια, να σκοτώσεις εχθρόυς με σκοπό να λύσεις διάφορα puzzle. Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα είναι spoiler. Το μεγάλο - σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι είναι πολύ μικρό. Από τα άλλα παιχνίδια θα πρότεινα επίσης το wind waker ( αν δε το έχεις παίξει) και το wonderful 101 το οποίο είναι action game,κάνει πολύ καλή χρήση του gamepad και είναι και challenging
Darthvader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τα WW και DKC τα έχω ήδη στη κατοχή μου και κάποια στιγμή αργότερα θα ακολουθήσει και το super mario 3d world. Δοκιμασα και το demo του wonderful 101 και μου φάνηκε ότι παραήταν challenging για τα δικά μου δεδομένα. Τα υπολοιπα games δεν με ενδιαφέρουν οποτε αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για το NSMBU και το Pikmin 3. Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύ καλή σου αναλυση!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τα WW και DKC τα έχω ήδη στη κατοχή μου και κάποια στιγμή αργότερα θα ακολουθήσει και το super mario 3d world. Δοκιμασα και το demo του wonderful 101 και μου φάνηκε ότι παραήταν challenging για τα δικά μου δεδομένα. Τα υπολοιπα games δεν με ενδιαφέρουν οποτε αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για το NSMBU και το Pikmin 3. Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύ καλή σου αναλυση!!! Tίποτα
dekulinkgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δυστερα νεα για τους ευρωπαιουςhttp://www.nintendolife.com/news/2014/07/captain_toad_wont_be_tracking_treasure_in_europe_until_next_year
HadesGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δυστερα νεα για τους ευρωπαιους http://www.nintendolife.com/news/2014/07/captain_toad_wont_be_tracking_treasure_in_europe_until_next_year Εγώ θέλω να κόψει τις βλακείες η Nintendo και να βγάλει και το Fatal Frame για Europe/USA, δεν την παίρνει να κάνει localize τέτοια παιχνιδάρα 1
ultralisk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) κάτοχος Wii U και εγώ επιτέλους να κάνω μία ερώτηση...επειδή παρόλο που είχα τις φορητές της Nintendo δεν ασχολήθηκα με Nintendo club ποτέ, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Ελλάδα?...πρέπει να δηλώσω Αγγλία? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από ultralisk 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κάτοχος Wii U και εγώ επιτέλους να κάνω μία ερώτηση...επειδή δεν ασχολήθηκα με τις φορητές της Nintendo και τα Nintendo club ποτέ, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Ελλάδα?...πρέπει να δηλώσω Αγγλία? Όχι δεν υποστηρίζεται, οπότε πρεπει να φτιάξεις κάποιας χώρας που το υποστηρίζει δηλαδή Αγγλίας,Γαλλίας,Γερμανίας κτλ. Να ξέρεις πάντως ότι για να σου στέλνουν τα δώρα τα οποία δεν είναι ψηφιακά θα πρέπει να έχεις διεύθυνση στη συγκεκριμένη χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα