Vole Maulder Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Malthador, σχετικοί είναι οι όροι. Αν το δεις όπως το λέει ο ikaruga, μια χαρά hyped ήταν γι' αυτό που ήταν. Είχε παίξει κι όλο εκείνο το σκηνικό τότε για να το φέρουν στη Δύση, λίγο αυτό, λίγο το pedigree του, εγώ τουλάχιστον είχα γίνει hyped.
vag.patrick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 επισης να σημειωσω οτι εχθες επαιξα το LoZ: Minish cap , στο VC του wiiu και μπορω να πω οτι στην TV μου (smart tv samsung 48") ητανε χαρμα.....ενεργοποιηθηκε το smoothing Και το fullscreen strech και δε περιμενα να δειξει τοσο καλο.... 3
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Bayonetta 2 νέο footage Hyrule Warriors features trailer Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από Millennium 1
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Disney Infinity 2.0 footage Bayonetta 2 Comic-con floor demo Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από Millennium
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οπως εχω πει δεν ψοφαω και για τη σειρα Warriors αλλα αυτο το βιντεακι σιγουρα με κανει να θελω να του ριξω μια ματια του παιχνιδιου.
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Επιτέλους μόλις μου ήρθε η κονσόλα. Αυτή την στιγμή κάνω το update. Ερώτηση : τα πλήκτρα xyab τρίζουν και σε εσάς; Είναι πιο "χαλαρά" απ το controller του 360 ή έχει κάποιο πρόβλημα το gamepad μου; 1
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν τριζουν, απλα ειναι ποιο χαλαρα με διαφορετικο υλικο. Φτιαχνεται σχετικα γρηγορα με τη χρηση, μην φοβου. 1
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν τριζουν, απλα ειναι ποιο χαλαρα με διαφορετικο υλικο. Φτιαχνεται σχετικα γρηγορα με τη χρηση, μην φοβου. Αυτό ακριβώς, πιο χαλαρά. Δεν είναι ενοχλητικός ο ήχος, έτσι και αλλιώς τέτοιου τύπου κουμπιά(πιο χαλαρά) έχουν και άλλα controllers που έχω για το pc και μάλιστα ακριβά, απλά ήθελα να μου το διευκρινίσει κάποιος. Σε λίγες μέρες θα γράψω και την άποψη μου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα την κονσόλας και του controller.
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρίχνοντας μια ματιά στο internet o θόρυβος είναι αυτός ακριβώς Τελικά μετά από ψάξιμο και με συνομιλίες με άλλα άτομα όλα δείχνουν ότι έτσι είναι κατασκευασμένο το gamepad. Κανένα πρόβλημα δηλαδή Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από HarryGrey
Millennium Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τι παθαίνει και βγάζει τα videos που παραθέτω σε links μετά από κάποια ώρα..
HadesGR Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Απλά τα γραφικά το Fata Frame Wii U είναι απίστευτα....01:20 και μετά σκέτη ηδονή! http://uk.ign.com/articles/2014/07/17/a-haunting-first-look-at-fatal-frame-wii-u 1
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί. Λοιπόν έχω αγοράσει wii u premium pack zombie u. Εφτιαξα uk account στο club nintendo uk καθως και Nintendo network id. Εκανα registered το zombi u (πακετο bundle) και μου έδωσε 250 ποντους + 250 ποντους σαν νέο μέλος του nintendo club uk. α) Η κονσόλα γίνεται registered για πόντους ή μονο το παιχνίδι που έχει στο bundle; (το registration για την κονσόλα wii u =1000 points ισχύει; ) β) Οι πόντοι αυτοί πως εξαργυρώνονται. Προς το παρόν το Nintendo Network Premium δεν δέχεται τους κωδικους και δενμπορώ να κάνω log in. Μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: Sign in failed. Possible reasons include: You are in a country that is not eligible for this promotion You do not own a Wii U Premium Pack. Only users who created a Nintendo Network ID on a Wii U Premium Pack console are eligible for this promotion. Not enough time has elapsed. You cannot participate in this promotion until the day after you've purchased downloadable software or add-on content. Αγόρασα και το Mario Kart 8. Για το δωρεάν game βαζω τον κωδικό της συσκευασίας στο nintendo club uk ή στο nintendo network premium ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα