Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω wii δυστυχως για να εχω επιπλεον χειριστηρια οποτε οτι ειναι να αγοραστει θα γινει απο το 0.

Παω καρφι για το bundle που μου προτεινατε.

Εγώ πάντως δεν σου προτείνω να παίξεις Wii games στο Wii U, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βγάλεις τα μάτια σου. Αν έχεις σχετικά καλό PC μπορείς να τα παίξεις εκεί με κλάσεις καλύτερα γραφικά.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν σου προτείνω να παίξεις Wii games στο Wii U, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να βγάλεις τα μάτια σου. Αν έχεις σχετικά καλό PC μπορείς να τα παίξεις εκεί με κλάσεις καλύτερα γραφικά.

Ελα ρε συ, μια χαρα ειναι. Το Wii U κιολας τα δειχνει και καπως καλυτερα απο οτι το Wii στο οποιο και αυτο παλευοταν. Στο λεει καποιος που παιζεις ισως το ποιο απαιτητικο παιχνιδι απο αποψη γραφικων (στο ματι που ειναι το Metroid Prime 3) αυτη τη στιγμη με σχετικη ανεση. 

Κατα δευτερο ο emulator εχει πολλα προβληματα και δεν μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι καλα (οπως τα Metroid παραδειγμα). 

• Moderators
Δημοσ.

Ελα ρε συ, μια χαρα ειναι. Το Wii U κιολας τα δειχνει και καπως καλυτερα απο οτι το Wii στο οποιο και αυτο παλευοταν. Στο λεει καποιος που παιζεις ισως το ποιο απαιτητικο παιχνιδι απο αποψη γραφικων (στο ματι που ειναι το Metroid Prime 3) αυτη τη στιγμη με σχετικη ανεση. 

Κατα δευτερο ο emulator εχει πολλα προβληματα και δεν μπορεις να παιξεις οποιοδηποτε παιχνιδι καλα (οπως τα Metroid παραδειγμα). 

Εγώ πάντως έχω βάλει vWii στο Wii U μου και απλά το έχω να κάθεται. Τα Wiimotes/Nunchucks έχουν μετακομίσει στο PC μου.

Κι εδώ που τα λέμε, η άποψή μου είναι ότι όποιος δεν έχει παίξει Mario Galaxy και Skyward Sword σε 1080p, δεν μπορεί να καταλάβει το μεγαλείο των γραφικών τους (επειδή κατηγορείτο κάποτε το Wii ότι είχε σάπια γραφικά δηλαδή).

Με τον Dolphin τι προβλήματα έχεις συναντήσει; Αν εξαιρέσεις το σπαστικό σετάρισμα που χρειάζονται τα gamepads, εγώ δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα είναι ο πιο εύκολος -στη χρήση- emulator που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Είναι τόσο «ανοιχτός» που μέχρι και το streaming από το Steam στο κινητό μου δουλεύει εξαίσια (Twilight Princess στο κινητό, epicness :P ).

Δημοσ.

Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα, απλα κλασσικα δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια οπως θα επρεπε. Βαλε παραδειγμα τα Metroid prime (το trilogy στην περιπτωση μας) και θα δεις οτι απλα δεν παιζει. Ειναι τοσο αργο που θα μπορουσε ανετα να ειναι και σε slow motion. Το ιδιο και το Mario Galaxy, και η ταχυτητα του ειναι μειωμενη απο αυτη που ειναι κανονικα αλλα και τα γραφικα του δεν ειναι ολοκληρωμενα. Λειπουν φωτισμοι, particles, textures και αν και ειναι αληθεια οτι τα παιχνιδια σε 1080p δειχνουν απιστευτα απλα δεν ειναι πιστά στο κανονικο παιχνιδι. Σε ορισμενα παιχνιδια υπαρχουν και stop gaps τα οποια δεν μπορεις να ξεπερασεις. Σκεψου να εχεις επενδυσει κανενα 30ωρο σε κανα παιχνιδι και να βρεις stop gap...(οπως βρηκα εγω στο Baten Kaitos). 

Βεβαια καποια παιχνιδια απλα -πρεπει- να τα παιξεις στον dolphin (hello Xenoblade και fire emblem) για να δεις το μεγαλειο τους αλλα γενικα απο τη στιγμη που δεν εχει σοβαρο προβλημα το ιδιο το WiiU να αναπαραγει με ικανοποιητικο τροπο στη μεγαλη οθονη τα παιχνιδια του Wii τοτε εισαι μια χαρα και ετσι.  

Δημοσ.

η νιντεντο ειναι ισως η εταιρεια που θα θελα να δω hd remakes απο το last gen υλικο της...ποιος δεν θελει full compatible με ολα τα φιλτρα mario galaxy,xenoblade,zelda , last story κλπ κλπ....???

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ! 

To be honest, μόνο το Galaxy θα ήθελα να δω σε HD remaster, επειδή είναι και το μόνο που θα ξανάπαιζα. Ολα τα υπόλοιπα, ειδικά το Last Story, meh. 

ΥΓ: Δεν το λεώ για να τσιτώσω κανέναν, χιουμοριστική είναι η απάντηση :P

ΥΓ 2: Σοβαρά μιλάω, όμως, ειδικά το Last Story δε θα άξιζε ούτε ένα playthrough αν δεν είχε πέσει τόσο hype και τόση ξηρασία στο Wii εκείνο τον καιρό. Κι ακόμα κι έτσι, το είχα παρατήσει λίγο πριν το τέλος. Ούτε για το γαμώτο δεν το τερμάτισα. 

• Moderators
Δημοσ.

ΥΓ 2: Σοβαρά μιλάω, όμως, ειδικά το Last Story δε θα άξιζε ούτε ένα playthrough αν δεν είχε πέσει τόσο hype και τόση ξηρασία στο Wii εκείνο τον καιρό. Κι ακόμα κι έτσι, το είχα παρατήσει λίγο πριν το τέλος. Ούτε για το γαμώτο δεν το τερμάτισα. 

Επειδή το έχεις ξαναπεί αυτό, το έχω απορία, γιατί τόσο «μένος» απέναντι στο Last Story; Τι σε χάλασε τόσο πολύ; Δεν πλασαρίστηκε ποτέ σαν J-RPG επιπέδου FFX ή Xenoblade, ένα αξιοπρεπές γραμμικό παιχνίδι ήταν με απλούς μηχανισμούς. Ένα game του 6,5-7 ήταν που πέρναγες ευχάριστα το χρόνο σου, ως εκεί.

Δημοσ.

Αλλη εντύπωση μου είχε δημιουργηθεί. Ισως να ήταν και δικό μου το λάθος. 

Δεν το μισώ το παιχνίδι, πάντως. Αλλά ναι, τείνω να έχω ένα "μένος" απέναντι σε παιχνίδια που νιώθω ότι έχουν γίνει overhyped, για το balance της υπόθεσης :P

• Moderators
Δημοσ.

Overhyped. Ένα J-RPG. Και μάλιστα για το Wii. Πίνεις τίποτα ρε; :P

Εγώ πάντως όταν λέω «hype» εννοώ Half-Life 2, Diablo 3, Titanfall, Last Guardian. Μάλλον βρίσκω υπερβολικό να λέμε «hype» και να εννοούμε το Last Story. Τέσπα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μιλαμε για Mistwalker και δημιουργο του Final Fantasy και μουσικο παλι του Final Fantasy εεεεε πως να το κανουμε περιμενεις κατι καλυτερο απο αυτο που μας εδωσαν. Μου αρεσε που πηραν ρισκο να φτιαξουν κατι διαφορετικο αλλα ειναι φως φαναρι οτι ειναι εξω απο τα νερα τους και ετσι δεν ηταν το τελικο αποτελεσμα ανταξιο της "ιστοριας" τους. Χαμενη ευκαιρια οπως και να εχει. Ακομα και το μετριο Tales of Symponia 2 ειναι καλυτερο και αυτο λεει πολλα. 

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...